kori Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Ez még nem annyira öreg. "Csak" '83-as. De amint látom, mi nem is vagyunk olyan messze egymástól :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 . A másik ami szivat, az elektromos ablakemelők kapcsolói. A bal első állandóan bekakil, és ha megpucolom az érintkezőket, akkor is max 1 hónapig bírja. Relézd ki őket hátha az miatt égnek be az érintkezők. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Erre gondoltam már én is, csak a pólusváltást lenne kicsit nehéz megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Erre gondoltam már én is, csak a pólusváltást lenne kicsit nehéz megcsinálni. A bemenő pozitívra tegyél relét. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2006 Tegnap 2 órás fejtörés ütán rájöttem,hogy nem az érintkezők égnek be, hanem a müa ház megkopott kicsit és ahogy rányomok a kapcsolóra eltolja az érintkezöket egymástól.Kicsit hajlítgattam a billenő érintkezőkön és királyul müködik. Most a müszerfal világítás javítgatsa köv, mert majd az összes égő kuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2006 A belseje már régi fényében ragyog: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelzsolt Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 ezek az öreg vasak mindíg tetszenek ! (anyagból vannak) lehet vennem kellene egy ilyet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 A belseje már régi fényében ragyog: http://img.tar.hu/korimv6/size2/21227428.jpg De mér' van ilyen DTM-style egykaros ablaktörlője? Sztem nem illik egy ilyen szép öreg vashoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2006 Sztem kivülről nagyon jól mutat.Kép még nincs, mert kicsit szépítgetni kell még, ahhoz hogy szalonképes legyen. Aműgy végre van műszerfal világítás és a kapcsolók világítása is jó. Kb 8 égő ment a kukába, ráadásul a műszeregységet is szét kellett bombázni hozzá.De az eredmény kárpótol a sok szívásért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 nem sokat ertek a senator-hoz de ma epp a szokasos lovas turamon voltam itt angliaban es szembebotlottam(hujaj ez micsoda szo lett :blink: )egy vauxhall senatorral. eleg csinos kis jargany, legkozelebb viszem a fenykepezomet es csinalok par kepet. persze jobb kormanyos volt es szep fa belsovel, csinos ulesekkel. egesz jol mutatott. otthon nem lattam meg ilyen autot, szoval meglepett , mennyire szep. B) boldog lehet akinek van ilyen autoja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2006 Eléggé szivat a rekord. A hátsó fék ki lett cserélve automata állításúról kézi állításúra. De a kézifékbowden hosszú. Megnéztük katalógusban ,és van másik méretű is a géphez, de az nincs raktáron pesten sem. Asszem cserélhetjük vissza a féket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Eléggé szivat a rekord. A hátsó fék ki lett cserélve automata állításúról kézi állításúra. De a kézifékbowden hosszú. Megnéztük katalógusban ,és van másik méretű is a géphez, de az nincs raktáron pesten sem. Asszem cserélhetjük vissza a féket :blink: Csináltatni kell!! Ne add fel! Szerintem Blitz tud segíteni. Kérdezd meg őt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2006 A mai fejlemény, hogy vissza lesz alakítva automata állításura.Ráadásul a kézifékkart is cserélni kell, mert a gombot a végén nem lehet benyomni. Ezért most eladó két pár felújított hátsó fékbetét kézi állításuhoz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istifiú Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Kori: Neked milyen Senatorod van? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Sajnos nem Senator, hanem Rekord: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Sajnos nem Senator, hanem Rekord: http://img.tar.hu/korimv6/size2/11870120.jpg De céép. :blink: Látom visszaalakítottad az ablaktörlőt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Látom visszaalakítottad az ablaktörlőt. :blink: Nagyon helyes, ez jobban illik hozzá. Amúgy télleg szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Jaja! Etalon E2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Igazából csaltam kicsit, mert ez egy régi kép.ĺgy nézett ki nálam.De az ablaktölőből nem engedek. Ma kicseréltem a kézifékkart, mert nem lehetett benyomni a kiengedő gombját, és kicseréltem a váltókar gumiharangját, mert befújt a menetszél. Mivel ki kellett szednem a soför ülést, mindjárt megjavítottam az ülésfütést, és felkerültek a hátsó hídra a fék alaplapok. Remélem, holnap kész lesz és végre élvezhetem kicsit munkám gyümölcsét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istifiú Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Ja nagyon Zsír a gép! Most jött a szalonból? B) de talán majd az enyém is ékeskedhet kint talán.. Bár az A/2 Senator :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 De az ablaktölőből nem engedek. Akkor nem is tetszik. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2006 Találtam még egy szép képet a szép időkből: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2006 Létezhet, hogy az ujdonsült rekordomnak gyárilag emelt a futóműve. Ugyanis a hátsó nyulványon lévő rugótányér 6-7 centivel ki van emelve, mint a többi, a családban fellelhetőé. Ha igen, akkor ki kell találnom, hogy lehet azt eltávolítani. Amúgy már két napja a belsejét takarítom, de nagyon szép lett. És még egy listát is el kellett indítanom, beszerzendők címmel. A benzin része már megvételkor sem üzemelt, de a gazda szerint csak a kiszakadt csöveket kell kicserélni. ez meg is történt, de kiderült, hogy az AC tömítései is kiszáradtak és ömlött belőle a benzin.Azt is kicseréltem, de még moindig offos benzinüzem. Asszem egy tanktisztítással folytatom a hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 Mára sikerült választ találnom kérdésemre.A férfinemiszerv régi gazda szerzett egy felső rugótányért ráhegesztett egy 5mm vastag kör alakú kb5 cm magas vasdarabot,és mindezt felhegesztette az eredeti rugótányérra.Ekkora egy barmot!De sajnos a bal oldala így is 1 cm-rel alacsonyabb.Sztem nem párban cserélt rugót. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts