nagy istván Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Jól van bocsi. Csak poén akart lenni. :huh: Én sem voltam. (még idén) :lol: ne vedd komolyra.......nincs időm mostanság semmire. :lol: még bent van 22 nap szabim a 24ből,sztem ez elmond mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2009 a váltó nincs nálam már. ahogy láttam .......na ezt bonyolult leírni.adj 1 számot és elmondom élőben.1xübb. A bontott Seni váltókra gondoltam. A fogaskoszorúnál, a tetejénél kicsit kidomborodik a lemez. A fogaskoszorú, és a lemez felfekvő felülete közötti távolság 3mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 A bontott Seni váltókra gondoltam. http://img3.tar.hu/korimv6/img/39401726.jpg A fogaskoszorúnál, a tetejénél kicsit kidomborodik a lemez. A fogaskoszorú, és a lemez felfekvő felülete közötti távolság 3mm. a senatorok füreden vannak,én meg pesten. az én lendkerekemen a közepén van 1 közdarab amin van 6 lyok a csavaroknak amik a főtengelyre foglyák a lendkereket.ha ezt a közdarabot kiveszem akkor lesz középen 35mm-es lyuk.ha bent a közdarab akkor annak a közepén van 1 kb. 10mm-es lyuk. a lemezt nem néztem bevallom,a cégnél van a cucc én meg szerdáig szabin vagyok.de ha nagyon fontos bemegyek érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2009 a senatorok füreden vannak,én meg pesten. az én lendkerekemen a közepén van 1 közdarab amin van 6 lyok a csavaroknak amik a főtengelyre foglyák a lendkereket.ha ezt a közdarabot kiveszem akkor lesz középen 35mm-es lyuk.ha bent a közdarab akkor annak a közepén van 1 kb. 10mm-es lyuk. a lemezt nem néztem bevallom,a cégnél van a cucc én meg szerdáig szabin vagyok.de ha nagyon fontos bemegyek érte. Sajnos az a fajta van nekem is. Az biztos nem jó, mert a kiemelkedés, amire a citromot fel kell fogatni, sokkal nagyobb mint kellene. Ha vmikor kiderül, a Seniken lévő váltók kódja szólj légyszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Sajnos az a fajta van nekem is. Az biztos nem jó, mert a kiemelkedés, amire a citromot fel kell fogatni, sokkal nagyobb mint kellene. Ha vmikor kiderül, a Seniken lévő váltók kódja szólj légyszi :rolleyes: ok. csak nem tom mikor is lesz hogy hazaérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2009 ok. csak nem tom mikor is lesz hogy hazaérek. Egyenlőre nem SOS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2009 Megnéztem a hátsó hídban is az olajat. Olyan volt, mintha mézzel lenne feltöltve, de nem a színe, hanem az állaga miatt. A színe az fekete volt, tele fém szemcsékkel. Leengedtem, és kapott új olajat. Egyenlőre nem lett hangosabb, talán csak kicsit halkabb. Remélem nem is hangosodik fel. Mivel az AC mellett matattam, ránéztem a benzincsövekre is hátul. Nagy mák volt, hogy eddig nem durrantak szét. Kicsit megpiszkáltam őket, és már spriccelt is a benzin. Így az is csere lett. Még a középső dobomat kell meghegeszteni, mert kicsit kifúj, és már szinte tökéletes is lesz a Reki :rolleyes: És ha már úgyis anyuméknál voltam, mindjárt az ő Rekordját is csinálhattam. Iszonyú hangja volt a segédirányító karnak, és szorult is. Mindjárt azt is kezelésbe vettem. Már csak egy jó nyomtávrúd kell, mert kicsit odavanak a gömbcsuklók, és kopog rosszabb úton. Az alkatrészek közt találtam egyet, aminek csak az egyik csuklója kaka, azt megpróbáljuk felújíttatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Megnéztem a hátsó hídban is az olajat. Olyan volt, mintha mézzel lenne feltöltve, de nem a színe, hanem az állaga miatt. A színe az fekete volt, tele fém szemcsékkel. Leengedtem, és kapott új olajat. Egyenlőre nem lett hangosabb, talán csak kicsit halkabb. Remélem nem is hangosodik fel. Mivel az AC mellett matattam, ránéztem a benzincsövekre is hátul. Nagy mák volt, hogy eddig nem durrantak szét. Kicsit megpiszkáltam őket, és már spriccelt is a benzin. Így az is csere lett. Még a középső dobomat kell meghegeszteni, mert kicsit kifúj, és már szinte tökéletes is lesz a Reki :rolleyes: És ha már úgyis anyuméknál voltam, mindjárt az ő Rekordját is csinálhattam. Iszonyú hangja volt a segédirányító karnak, és szorult is. Mindjárt azt is kezelésbe vettem. Már csak egy jó nyomtávrúd kell, mert kicsit odavanak a gömbcsuklók, és kopog rosszabb úton. Az alkatrészek közt találtam egyet, aminek csak az egyik csuklója kaka, azt megpróbáljuk felújíttatni. ha nem szervós a nyomtávrúd akkor tudokm adni 1 jót.az olaj meg mind megég már ezekben.nemsokára hangos is lesz a difid....... a lendkereket megnéztem,mert be kellett ugranom a céghez:teljesen 1 síkban van a koszorú széle a lemezzel,nekem nincs kidomborodás mint a tiéden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2009 ha nem szervós a nyomtávrúd akkor tudokm adni 1 jót.az olaj meg mind megég már ezekben.nemsokára hangos is lesz a difid....... a lendkereket megnéztem,mert be kellett ugranom a céghez:teljesen 1 síkban van a koszorú széle a lemezzel,nekem nincs kidomborodás mint a tiéden. Mi a különbség a szervós, és nem szervós közt? Eredetileg az autó nem szervós, de utólag szervosítva lett. Nekem is van itthon pár nyomtávrúd, de sajnos vamelyik gömbcsukló mindegyiken lóg. Sztem az még a jobbik eset, ha nem domborodik ki, mert az egy közbetéttel orvosolható. A hátsó hídadról még nem tettem le, de egyenlőre a napi gondokra kell a lé, az a híd meg tarcsiban lenne elrakva. Amúgy azt is a balcsi mellől kellene elhozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Mi a különbség a szervós, és nem szervós közt? Eredetileg az autó nem szervós, de utólag szervosítva lett. Nekem is van itthon pár nyomtávrúd, de sajnos vamelyik gömbcsukló mindegyiken lóg. Sztem az még a jobbik eset, ha nem domborodik ki, mert az egy közbetéttel orvosolható. A hátsó hídadról még nem tettem le, de egyenlőre a napi gondokra kell a lé, az a híd meg tarcsiban lenne elrakva. Amúgy azt is a balcsi mellől kellene elhozni? a nem szervós egyenes mint a nyíl,a szervós meg a 2 gombcsukló között kb. 3-4 cm.rel le van engedve. hakell a koszórú a tiéd,a híd meg balcsis.esetleg pestes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Hy All... 93-as 24 szelepes A omegából Ar35 autómata váltó minden sallangjával eladó kicsi pénzért!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Hy All... 93-as 24 szelepes A omegából Ar35 autómata váltó minden sallangjával eladó kicsi pénzért!!! naggggggyon jóóóóó...... :rolleyes: :blink: én meg most locsoltam 1 valag pénzt az enyémre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MiBa Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Bocs,h nem előbb írtam...Pénteken veszem ki belőle..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2009 Bocs,h nem előbb írtam...Pénteken veszem ki belőle..... Nem kell véletlenül Mantára automata váltó? Mert akkor én odaadom neked, Pisti odaadja az egyik A2-es Seni váltót, ő pedig megkapja a te AR35-ödet. Jó üzlet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2009 a nem szervós egyenes mint a nyíl,a szervós meg a 2 gombcsukló között kb. 3-4 cm.rel le van engedve. hakell a koszórú a tiéd,a híd meg balcsis.esetleg pestes. Sztem gyárilag a görbe volt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nem kell véletlenül Mantára automata váltó? Mert akkor én odaadom neked, Pisti odaadja az egyik A2-es Seni váltót, ő pedig megkapja a te AR35-ödet. Jó üzlet :rolleyes: nekem már nem kell 24v autómata,építettem 1et 3 kilóért :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Sztem gyárilag a görbe volt rajta. a szervós felmegy a nemszervósra de fordítva nem.szervósat nem adok, az drága.......és itt pesten fogyó eszköz.1.5 év alatt 3at cseréltem.elötte 5 évente 1et.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2009 a szervós felmegy a nemszervósra de fordítva nem.szervósat nem adok, az drága.......és itt pesten fogyó eszköz.1.5 év alatt 3at cseréltem.elötte 5 évente 1et.... Ok. Természetes, hogy a fogyóeszközöket nem herdáljuk el :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Sziasztok. Rég jártam már erre, Kori, feladtam délelőtt a 4 dvd-t, a kisasszony azt mondta, holnapra odaér. Másik, lenne egy olyan kérdésem, hogy mi a különbség 1,2 kadett és a 2,0 rekord OP4-es váltója között?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2009 Sziasztok. Rég jártam már erre, Kori, feladtam délelőtt a 4 dvd-t, a kisasszony azt mondta, holnapra odaér. Másik, lenne egy olyan kérdésem, hogy mi a különbség 1,2 kadett és a 2,0 rekord OP4-es váltója között?? Köszönöm szépen. Sajnos erre nemigen tudok válaszolni. Még sosem láttam 1.2-es váltót. De azért gondolom, hogy max C Kadettről beszélünk, mert az volt az utolsó hátsókerekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2009 Végre leesett a hó, ennek örömére pörögtem is kicsit a Rekorddal, de páromnak hamar hányingere lett. Mindenki csodálkozott, hogy az öreg Opellel milyen szépen lehet autózni, pláne, hogy hátsókerekes Opel is van/volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 igen, 1,2 C Kadett és 2,0 E Rekord Op4-es váltója közti különbség érdekelne, főleg ilyesmi, hogy az utobbi mitől erősebb?? (vagy a legnagyobbra méretezték és mind ugyanaz??) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 igen, 1,2 C Kadett és 2,0 E Rekord Op4-es váltója közti különbség érdekelne, főleg ilyesmi, hogy az utobbi mitől erősebb?? (vagy a legnagyobbra méretezték és mind ugyanaz??) régen ugyan nem dívott a sok váltó tipús,de nem hinném,hogy az 1.2esnek is ua. lenne a váltója mint a 2.0ásnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 opel-infos.de szerint néztem, motoroknál megemliti, de mikor külön a váltóra tér ki, ott már csak 1,7-2,8-akhoz irja az Op4-t. néztem külföldi C kadett oldalakon, ohf forumon is, de nem találtam semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szali Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Hy All... 93-as 24 szelepes A omegából Ar35 autómata váltó minden sallangjával eladó kicsi pénzért!!! Szia..! 93-as 3.0 24 szelepes Omegámhoz keresnék légtömegmérőt! Van-e ilyen esetleg neked vagy v.melyik ismerősödnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts