postd Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hali Tud valaki segiteni abban ,hogy B senibe mennyiért lehet gázszettet szerezni illetve mennyi ennek a beépitési költsége:? valamint egyéb költségei ?Érdemes egyáltalán? Előre is köszönöm . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hali Tud valaki segiteni abban ,hogy B senibe mennyiért lehet gázszettet szerezni illetve mennyi ennek a beépitési költsége:? valamint egyéb költségei ?Érdemes egyáltalán? Előre is köszönöm . Sztem nagyából annyiba kerülhet, mint egy MV6-ba. El kell döntened, hogy injektoros vagy szívó rendszerű gázt szeretnél-e. Nagyban függ az ár a beszerelt rendszer gyártmányától. Zavoli olcsóbb, LandiRenzo drágább. Elvileg létezik vmilyen lengyel gázszet is, de azt nem tudom milyen minőségű. Sógoromnak másfél éve 220e volt Zavoli injektoros rendszer az MV6-ba, de a LandiRenzora 320-e-ret mondtak. Mindenképp több helyen érdeklődj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hali Tud valaki segiteni abban ,hogy B senibe mennyiért lehet gázszettet szerezni illetve mennyi ennek a beépitési költsége:? valamint egyéb költségei ?Érdemes egyáltalán? Előre is köszönöm . bármelyik autógázos segít....de többet is kérdezz meg.nyugottan alkudj is,mert lehet.elég nagy ráhagyással adnak általában ajánlatot. a legolcsóbb sztem 170 lesz,az kb. 80 literes tartály és keverőfejes szett.ha van lambdaszondád akkor mehet a lov-eco is,de nem annyira ajánlom.szívás beállítani(a szerelők csak nagyjából lövik be aztán mehetsz,otthon meg lehet finomítani laptoppal). kipróbáltam az enyémben a gázbefecskendezést is és nem ajánlom,drága és rosszabúl is megy vele. a + költség hogy csak NKH-nál vizsgáztatható,nem lehet sokat okosítani a vizsgán.a zk asszem 1500 huf-al lesz csak drágább.műszaki elött szivárgásvizsgálat az asszem 3-5 ezer.és a használattól függően reduktor felújítás ami kb. 5-12000 huf,de ez 60-100.000 km után esetleges. visszarobbanás gátlót rakass mindenkép,ezt szeretik kisprórolni és nem is nagy összeg(6-9000),mert elég drága a légtömegmérő..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2009 Végre kész lett a Rekord. Cserélve lett a két első sárvédő, a jobb hátsó ajtó, a két hátsó ív. Foltozva lett a két küszöb, az első köténylemez, az első tornyok. Még meg kell csináltatnom körbe a gyári díszcsíkokat, és tökéletes lesz a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 jól néz ki.......vettél új első sárvédőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2009 jól néz ki.......vettél új első sárvédőt? Jobb első volt jó állaputú, bal oldalit pedig bontva vettem, elvileg jó állapotúnak. De korábban már raktam be képeket, hogy mekkora trágya volt. Ezért a régiből és a bontottból csináltam egy jót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 .......és tökéletes lesz a gép. http://img3.tar.hu/korimv6/img/39122817.jpg http://img3.tar.hu/korimv6/img/39122815.jpg http://img3.tar.hu/korimv6/img/39122816.jpg Nagyon jó lett, gyönyörű, sztem már igy is tökéletes. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2009 Köszi. Még machanikailag is lesz mit csinálni, mert sajnos a "lendkerék" fogaskoszorúja megkopott, és van mikor csak forog az önindító, de nem indít. Ráadásul megint folyik vhol a hűtőm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Köszi. Még machanikailag is lesz mit csinálni, mert sajnos a "lendkerék" fogaskoszorúja megkopott, és van mikor csak forog az önindító, de nem indít. Ráadásul megint folyik vhol a hűtőm :) na látod ezért vettem újat anno.......:) soha nem lesz jó,mert már elvékonyodott a sós létől a réz a kapiláris csöveknél.valszeg ott erszt megint,mindíg ott folyatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2009 na látod ezért vettem újat anno.......:) soha nem lesz jó,mert már elvékonyodott a sós létől a réz a kapiláris csöveknél.valszeg ott erszt megint,mindíg ott folyatnak. Ez kivételesen nem ott folyik, hanem ahol az oldala, és a hűtőrész össze van forrasztva. De mindezt azóta csinálja, amióta kapott új hűtősapkát. lőször elszarta magát a vízpumpám, utána két vízcső, és most másodszor a hűtő. Kivi vagyok a hűtőszerelés után mi fog következni :) Amúgy a másik Rekordon tényleg a kapillárisoknál folyt mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Fiúk-lányok Nincs valakinek 15"os Senator felnihez való közép? Esetleg vagy 2 db olyan felni, aminek megvan a közepe? Ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomy61 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ez kivételesen nem ott folyik, hanem ahol az oldala, és a hűtőrész össze van forrasztva. De mindezt azóta csinálja, amióta kapott új hűtősapkát. lőször elszarta magát a vízpumpám, utána két vízcső, és most másodszor a hűtő. Kivi vagyok a hűtőszerelés után mi fog következni :) Amúgy a másik Rekordon tényleg a kapillárisoknál folyt mindig.Nekem van egy új Rekord 2.0 E hűtőm, rézből, Nissens gyártmány, kézi váltóshoz. Üdv:Tomy61 Tel:06-20-981-1100 Ui: van még néhány egyébb új alkatrészem is, amibe kellett volna, sajna megsemmisült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2009 Lehet, hogy a kövi témában magammal fogok beszélgetni :) Automata váltó! Adott a Rekordunk automata váltóval, amit ki szeretnék cserélni egy másikra. Azonban ami teljesen ua a típus, beázott az előző gazdánál az udvaron, és berohadt :) Most van még két darab, amiből az egyik egy E1 Rekordon lehetett, a másik egy 3.0 A Senatoron. Az eredeti TG A52, az E1-esé NA A19, a Senié NC A37 típuskódú. A TG A52 leírásában szerepel még, hogy THM180C. Próbáltam sok helyen utánanézni, hogy ez mit takar, de mindenhol Wandlerkupplung-ot emlegettek különbséget az E1-es váltóhoz képest. De ez mit jelent nem jöttem rá :D További különbség, hogy az enyémen van egy elektromos csati, a régebbin nincs. Visszakövettem a vezetékeket és következőkre jutottam: Van egy relé, ami kap egy gyujtás+-t és a féklámpa kapcsolóról egy kapcsoló+-t. Ha lenyomom a fékpedált, behúz a relé, a kimenő plusz bemegy egy vákuumkapcsolóba, ami a motor szívócsövébe van kötve, és alapban bekapcsolt. Innen egy hőgombába megy a vezeték, de ezt nem tudom mikor, hogy kapcsol, majd innen megy a váltóba. Sajnos lövésem sincs mi célt szolgál :lol: Tehát, elvileg az E1-es rámehet az enyémre minden komolyabb gond nélkül, de elég koszos kívülről, tehát régóta állhatott, nem tudom egyáltalán működne-e. A Senié nagyon patika, külső méreteit tekintve ugyan akkora mint a Rekié, azzal a különbséggel, hogy a nyomatékváltó (citrom) nagyobb átmérőjű mint az eredeti. Legszívesebbenezt etnném fel, de nem tudom miként működne az autón. A most használt váltóval a következők a gondjaim: orrán-száján folyik az olaj, ha erőssebb kanyarodáskor (pl utcába fordulás közben) gázt adok, akkor mintha megcsúszna a kupplung, de a legzavaróbb: mikor kb70-nel megyek, a motor fordulatszáma fel-le ugrál kb 100ford/percet, és nem is szűnik meg magasabb sebességnél sem. Ilyenkor már 3.-ban van a váltó (50 körül kapcsolja), így valószínű nem kapcsolja direktbe a váltót. Tehát mi az a Wandlerkupplung? Miért van a fékpedálról vezeték a váltóba? Mi lenne, ha a Seni váltót tenném fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Lehet, hogy a kövi témában magammal fogok beszélgetni :) Automata váltó! Adott a Rekordunk automata váltóval, amit ki szeretnék cserélni egy másikra. Azonban ami teljesen ua a típus, beázott az előző gazdánál az udvaron, és berohadt :) Most van még két darab, amiből az egyik egy E1 Rekordon lehetett, a másik egy 3.0 A Senatoron. Az eredeti TG A52, az E1-esé NA A19, a Senié NC A37 típuskódú. A TG A52 leírásában szerepel még, hogy THM180C. Próbáltam sok helyen utánanézni, hogy ez mit takar, de mindenhol Wandlerkupplung-ot emlegettek különbséget az E1-es váltóhoz képest. De ez mit jelent nem jöttem rá :D További különbség, hogy az enyémen van egy elektromos csati, a régebbin nincs. Visszakövettem a vezetékeket és következőkre jutottam: Van egy relé, ami kap egy gyujtás+-t és a féklámpa kapcsolóról egy kapcsoló+-t. Ha lenyomom a fékpedált, behúz a relé, a kimenő plusz bemegy egy vákuumkapcsolóba, ami a motor szívócsövébe van kötve, és alapban bekapcsolt. Innen egy hőgombába megy a vezeték, de ezt nem tudom mikor, hogy kapcsol, majd innen megy a váltóba. Sajnos lövésem sincs mi célt szolgál :lol: Tehát, elvileg az E1-es rámehet az enyémre minden komolyabb gond nélkül, de elég koszos kívülről, tehát régóta állhatott, nem tudom egyáltalán működne-e. A Senié nagyon patika, külső méreteit tekintve ugyan akkora mint a Rekié, azzal a különbséggel, hogy a nyomatékváltó (citrom) nagyobb átmérőjű mint az eredeti. Legszívesebbenezt etnném fel, de nem tudom miként működne az autón. A most használt váltóval a következők a gondjaim: orrán-száján folyik az olaj, ha erőssebb kanyarodáskor (pl utcába fordulás közben) gázt adok, akkor mintha megcsúszna a kupplung, de a legzavaróbb: mikor kb70-nel megyek, a motor fordulatszáma fel-le ugrál kb 100ford/percet, és nem is szűnik meg magasabb sebességnél sem. Ilyenkor már 3.-ban van a váltó (50 körül kapcsolja), így valószínű nem kapcsolja direktbe a váltót. Tehát mi az a Wandlerkupplung? Miért van a fékpedálról vezeték a váltóba? Mi lenne, ha a Seni váltót tenném fel? én simán felraknám a seniét.átrakod a konvertert és jó lesz. tőlem vittek rekire néhányat régebben és nem panaszkodtak.az áttételek sem biztos hogy nagyon másak,mert a seni difije sokkal hosszabb mint a rekié. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2009 én simán felraknám a seniét.átrakod a konvertert és jó lesz. tőlem vittek rekire néhányat régebben és nem panaszkodtak.az áttételek sem biztos hogy nagyon másak,mert a seni difije sokkal hosszabb mint a rekié. Az opelinfos-on megnéztem, és az összes THM180-as váltónak ua az áttétele. Akkor már bizti, hogy a Senié megy rá próbából. De mi az a Wandlerkupplung??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Az opelinfos-on megnéztem, és az összes THM180-as váltónak ua az áttétele. Akkor már bizti, hogy a Senié megy rá próbából. De mi az a Wandlerkupplung??? sztem a végáttételle lesz összefüggésben,autómatában nem vagyok otthon-arra csak költeni tanultam meg az utóbbi időben(de azt sokat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Wandlekupplung = aut getriebe a fánk németül "wandler"-nek szólított szeretném remélni, hogy a te esetedben a féklámpakapcsoló összekötése a vákuumdobozzal a sebességváltó védelmét szolgálja, miszerint, ha ralisan nyomod egyszerre a féket és a gázt a sebváltót a vákuumdonozon keresztül üresbe vagy üres közeli állapotba vezérli, ha jól olvasom plussz még a hőgombáról is vezérelt, ez a hőgomba gondolom a váltó olajkörén van nem a motoron, gondolom a hőgomba segítségével csak meleg váltóolaj esetén él a fenti védelmi mechanizmus, ami elősegíti a szervíz célű vátóolajmelegítést. egyébként ez a 180-as a 90-es évek végéig volt építve mindenféle GM modellbe, utoljára suzukiba, bár nem tudom milyen suzuki létezett h hajtással... alkatrészárak viszonyításképpen: http://s211935452.e-shop.info/shop/page/1?shop_param= -- fenntartom a jogot, hogy a fenti betűkupac egy db helyesírási hiba, nemtöbb eggyelse Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November17, 2009 Wandlekupplung = aut getriebe a fánk németül "wandler"-nek szólított szeretném remélni, hogy a te esetedben a féklámpakapcsoló összekötése a vákuumdobozzal a sebességváltó védelmét szolgálja, miszerint, ha ralisan nyomod egyszerre a féket és a gázt a sebváltót a vákuumdonozon keresztül üresbe vagy üres közeli állapotba vezérli, ha jól olvasom plussz még a hőgombáról is vezérelt, ez a hőgomba gondolom a váltó olajkörén van nem a motoron, gondolom a hőgomba segítségével csak meleg váltóolaj esetén él a fenti védelmi mechanizmus, ami elősegíti a szervíz célű vátóolajmelegítést. egyébként ez a 180-as a 90-es évek végéig volt építve mindenféle GM modellbe, utoljára suzukiba, bár nem tudom milyen suzuki létezett h hajtással... alkatrészárak viszonyításképpen: http://s211935452.e-shop.info/shop/page/1?shop_param= -- fenntartom a jogot, hogy a fenti betűkupac egy db helyesírási hiba, nemtöbb eggyelse A motor vízkörébe van kötve. A sima THM180-as váltókban egyáltalán nincs benne ez a "védelem" csak a C-sekben. Köszi a linket, már meg is néztem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 ......bár nem tudom milyen suzuki létezett h hajtással... az összes terepjárójában hátsókerékhajtás volt, mégpedig ugy, hogy alapban rwd, de kapcsolható awd. ha jol tudom, ugyanez a belső tartalom volt a swift 4*4 és a subaru ugyanezen modelljében, annyi különbséggel, hogy ott állandó awd volt- Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 az összes terepjárójában hátsókerékhajtás volt, mégpedig ugy, hogy alapban rwd, de kapcsolható awd. ha jol tudom, ugyanez a belső tartalom volt a swift 4*4 és a subaru ugyanezen modelljében, annyi különbséggel, hogy ott állandó awd volt- Ki lehetett kapcsolni. :huh: A váltó alján kellett kilazítani egy csavart és egy pöcköt kellett kihúzni. Ezután csak az első kerekek hajtottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra V6 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Sziasztok Érdeklődni szertenék hogy ez a kocsi elkelt e már vagy eladó e még? http://www.youngtimer.hu/2009/0225commodore/0225commo.html Köszönöm előre is a válaszokat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2009 Sziasztok Érdeklődni szertenék hogy ez a kocsi elkelt e már vagy eladó e még? http://www.youngtimer.hu/2009/0225commodore/0225commo.html Köszönöm előre is a válaszokat.. 88gsi írta a cikket. Őt keresd meg, hátha tud segíteni neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Sziasztok. Getrag 240 és 260-as váltókról egy kis leirás, érdekes képekkel, angol szöveggel. sajnos a minőség nem a legjobb, de remélem ez is hasznos lesz valakinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2009 Már szedem is le. Esetleg THM180 automata váltóhoz nem találtál vmit. Sajnos a barátom gugli nem járt sikerrel, mert csak könyvesboltok ajánlatait dobálta ki. Jobb lenne vmilyen ingyenes dolog :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 olyan könyvem van pdf-be (asszem, vagy jpg-be) ami automata váltokkal foglalkozik. küldök egy privit, hogy mim van, aztán a többit majd kitaláljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts