kori Elküldve Szeptember15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 én biztos a fejébe húznám.........miért nem vettél újat. 11 pénz.annyit megér. ilyet tudtam volna ingyen is adni.. :lol: :lol: De honnan? Csergőt is kérdeztem, de nem tudtak semmit ígérni. Pécsett az Opel boltban pedig nincs, és rendelni sem tudnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 De honnan? Csergőt is kérdeztem, de nem tudtak semmit ígérni. Pécsett az Opel boltban pedig nincs, és rendelni sem tudnak. akkó figyu:veszprém-karosszéria centrum. tavaly vetem náluk 1 barátomnak,ők mindent tudnak. és senatorét nem találtam sehol,azt még ők sem tudtak. lett ibéjről 25 euróért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ezeknek itt mintha volna: http://www.zsu.hu/?page=category&catid=678787 De amúgy épp megyek arra a KC felé holnap, megkérdezzem tudnak-e hozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ezeknek itt mintha volna: http://www.zsu.hu/?page=category&catid=678787 De amúgy épp megyek arra a KC felé holnap, megkérdezzem tudnak-e hozni? Köszi, de már ez marad. Még a fényezésre is kell lóvé, nem fér bele mégegy sárvédő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 A guugli első találatnak mindjárt kidobta a Patacsit. Látszik, hogy megint kapkodtam kicsit a körülnézéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 http://veteranopel.hu/forum/viewtopic.php?...&p=863#p863 esetleg ez? Ezeket ma néztem meg. A srác ezt követően tehette fel a hirdetést. Felpróbáltuk a rekordra és nem jók sajnos. Most már tudom hogy gyári felni ET-j tuti kisebb mint 37-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 opel rekord e1 -ről egy pár oldalas cikk az oktoberi opel scene-ből. Ajánlom mindenki figyelmébe a felnit :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 opel rekord e1 -ről egy pár oldalas cikk az oktoberi opel scene-ből. Ajánlom mindenki figyelmébe a felnit :rolleyes: <_< Miva? D Rekord felniközép Vectra felniperemmel összehegesztve? Azigen... Errefelé ki vállalna be ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 sztem nem hegesztve van, hanem felmelegitik a peremet, majd belerakják a közepet, és visszahütik (vagy visszahül). de pontosan nem tudom én sem, lehet hegesztik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Ma délelőtt fotóztam. Hát nem gyönyörű? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Nagyon szép autó, és a kép is jó. Ha nem lenne rendszám meg azok a kiegészítő fényszórók a Rekordon, akkor azt mondanám prospektusfotó, de az autó így is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 sztem így hibátlan ahogy van :rolleyes: kellenek ioda azok a fényszórók . kié a kocsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 A Tóth Pistáé akinek van a Lotus Omegája is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2009 Örülnék, ha a miénk fele ilyen jó állapotban lenne. Amúgy én is sokat agyaltam, hogy rakjam-e vissza a ködlámpákat az elejére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2009 Csütörtökön megy fényezőhöz a Rekord. Kivi vagyok mennyire találják el a színét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 István ! tegnap elsétáltam a Vauxhall mellett a József Attila ltp-en :D szép nagy ótó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 István ! tegnap elsétáltam a Vauxhall mellett a József Attila ltp-en :D szép nagy ótó :D relativ..... :D :) mégse fért bele 2 heti cucc a múltkori pihihez.... :D :D bár az asszony pakolt és mindent kellett vinni persze(még a téli csimmákat is,me sosem lehet tudni :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 mégse fért bele 2 heti cucc a múltkori pihihez.... :D :) bár az asszony pakolt és mindent kellett vinni persze(még a téli csimmákat is,me sosem lehet tudni :D ) Pedig egy kombiba sok minden el fér! csak az a gáztartály ne foglalna olyan sok helyet. :D .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 mégse fért bele 2 heti cucc a múltkori pihihez.... :D :) bár az asszony pakolt és mindent kellett vinni persze(még a téli csimmákat is,me sosem lehet tudni :D ) Pedig egy kombiba sok minden el fér! csak az a gáztartály ne foglalna olyan sok helyet. :D .... az nem is foglal:a pótkerék helyén van!!!!!!!!!!!!!!!!4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 seni és reki házassága jo olvasgatást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 A Senatort és a Rekordot már a gyárban is összeházasították ha jól tudom, abból lett a Commodore. Csak ott nem nyújtották meg a tengelytávot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 seni és reki házassága jo olvasgatást. :D ezek nem nooormálisak!!! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 aki szereti a matyo-mintás könyveket..... :D :) honkongi opeles oldal Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ebből biztos nem lesz pletyka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 hát, nagy pletyka, biztos nem, de sztem érdekes már maga a "prospektus". bele néztem a forumukba, há ott aztán van ám minden minta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts