nagy istván Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Lehet félreértette a hirdetést,át is fogalmaztam.Úgy is lehetett értelmezni,hogy a kerék még plusz 80. :lol: tudod már mi nem lett befizetve???? azt is igazolni kell hogy le van rendezve.......nem mindegy az mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 tudod már mi nem lett befizetve???? azt is igazolni kell hogy le van rendezve.......nem mindegy az mennyi. Nem tudom,nem érdeklődtem utána.Valahogy nem izgat,ezért is árulom donornak.Ha a teljesitmény/súlyadó az 19 egy évre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Nem tudom,nem érdeklődtem utána.Valahogy nem izgat,ezért is árulom donornak.Ha a teljesitmény/súlyadó az 19 egy évre. csak érdeklődök.......... :lol: gondolkozok B senatoron ha már van 1 tip-top odahaza ami csak papírra vár.az sem baj ha a papírhoz jó autó tartozik. asszem elpasszolom az omit,már ha tudom..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 csak érdeklődök.......... :lol: gondolkozok B senatoron ha már van 1 tip-top odahaza ami csak papírra vár.az sem baj ha a papírhoz jó autó tartozik. asszem elpasszolom az omit,már ha tudom..... :D na ha az asszony ezt elolvasná akkor kirakna a küszöbre aludni... :lol: :lol: :lol: elkezdtem gyüjteni a "romokat" újból,pedíg tavaly megörült,hogy vége nálam ennek a hobbinak. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 csak érdeklődök.......... :lol: gondolkozok B senatoron ha már van 1 tip-top odahaza ami csak papírra vár.az sem baj ha a papírhoz jó autó tartozik. asszem elpasszolom az omit,már ha tudom..... :lol: Valószinű teljesitményadó lesz a hunyó,más miatt nem nagyon tiltanak ki autót.Biztositással csak akkor,ha úgy fognak meg vele.Ez legalább papiron benzin gázos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Valószinű teljesitményadó lesz a hunyó,más miatt nem nagyon tiltanak ki autót.Biztositással csak akkor,ha úgy fognak meg vele.Ez legalább papiron benzin gázos :lol: az nekem nem előny,mert csak kpm-hez lehet vinni műszakira.oda meg nem szoktam ha nem múszály. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 az nekem nem előny,mert csak kpm-hez lehet vinni műszakira.oda meg nem szoktam ha nem múszály. :lol: :lol: Én se kpm-nél műszakiztattam Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Én se kpm-nél műszakiztattam ez érdekes,mer gázost(hivatalost persze)csak ott lehet.zt-sre nem vihető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Miért nem?Ha kivonod belőle a felnik árát,pont egy tizessel olcsóbb mint amit a múltkor 4nap alatt elvittek a használtautón.Szintén papirok nélkül. 120ért persze jól hangzik, de sztem tegyél rá 4 lemezfelnit és áruld külön-külön őket. kár a kocsiért - nem láttam élőben, de szeretem a seniket :lol: múltkor is beültem Chyga ex senatorába ( nem tudom ki emlékszik itt még rá ) és rájöttem h az autó ott kezdődik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 [quote name='Gelko' date='2009-08-27 - 08:48' post='544247' rájöttem h az autó ott kezdődik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én emlékszem. Hoztam is tőle anno egy Rekordot bontásra. Sperr hátsó híd még mai napig anyum autója alatt falja a kilómétereket. Végre megforrasztották a Reki hűtőjét, de kivi vagyok, mi lesz a következő ami eldurran. Eddig egy vízcső, vízpumpa, és a vízhűtő. Mindez az után, hogy új hűtősapkát kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Én emlékszem. Hoztam is tőle anno egy Rekordot bontásra. Sperr hátsó híd még mai napig anyum autója alatt falja a kilómétereket. Végre megforrasztották a Reki hűtőjét, de kivi vagyok, mi lesz a következő ami eldurran. Eddig egy vízcső, vízpumpa, és a vízhűtő. Mindez az után, hogy új hűtősapkát kapott. én vettem új hűtőt......meguntam a sok szívást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Egyenlőre az Omi generátorát kellene megcsinálnom, utána Rekordon ívcsere és fényezés. Volt egy szupi újszerű hűtőm, de az már anyum Rekordjában szolgál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Egyenlőre az Omi generátorát kellene megcsinálnom, utána Rekordon ívcsere és fényezés. Volt egy szupi újszerű hűtőm, de az már anyum Rekordjában szolgál. ibéjen vettem,100 ejró vót postal 1ütt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Sziasztok!! Ha valakit érdekelne Itt vannak az új képek a Kecskeméti találkozóról!! Vegyesen.... nem csak veteránokkal :-) És nem csak opelok :-(( Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Sziasztok!! Ha valakit érdekelne Itt vannak az új képek a Kecskeméti találkozóról!! Vegyesen.... nem csak veteránokkal :-) És nem csak opelok :-(( Szóval Itt.... http://monza-attila.xfree.hu/164756 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Rekord C-re keresek gyári vagy a közeli méretű lemezfelnit. A felni könyv szerinti mérete 4,5 J 13, 4 csavaros 100-as osztókörön. Vajon milyen ET szám lehet nekem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Rekord C-re keresek gyári vagy a közeli méretű lemezfelnit. A felni könyv szerinti mérete 4,5 J 13, 4 csavaros 100-as osztókörön. Vajon milyen ET szám lehet nekem jó? ilyesmi? http://www.vatera.hu/opel_record_ascona_a_..._152248302.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 ilyesmi? http://www.vatera.hu/opel_record_ascona_a_..._152248302.html hát valami olyasmiból 4 db-ra :lol: Valahol láttam, hogy hirdettél CIH motorra autómata válót. Mit lehet róla tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 hát valami olyasmiból 4 db-ra :lol: Valahol láttam, hogy hirdettél CIH motorra autómata válót. Mit lehet róla tudni? 81-es autóé volt,valszeg jó állapotu,mert a motorja az jó lett.idős gazdája volt és sok km nem volt benne.110-ig vezetve volt a szervízkönyve,az meg 95-ben volt és utána szét is bontották az autót.azóta száraz pinyóban pihizett. hát ennyi. ja a kardán is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 81-es autóé volt,valszeg jó állapotu,mert a motorja az jó lett.idős gazdája volt és sok km nem volt benne.110-ig vezetve volt a szervízkönyve,az meg 95-ben volt és utána szét is bontották az autót.azóta száraz pinyóban pihizett. hát ennyi. ja a kardán is megvan. oks küldök pü-t a témában Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Vettem egy bontott, bal első sárvédőt, állítólag jó állapotban: Sajnos postán jött, de mikor kibontottam, majdnem szívbajt kaptam attól a gány munkától, ahogy a lyukakra és rozsdára rátették a foltot. Az ilyen embereket egyszerűen tarkón kellene lőni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Természetesen nem kerülhet fel így a Rekordra, tehát két szarból egy jót kellett csinálnom: Még visszavan a balos küszöb kijavítása, és a két hátsó ív cseréje, utána pedig fényezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Természetesen nem kerülhet fel így a Rekordra, tehát két szarból egy jót kellett csinálnom: http://img3.tar.hu/korimv6/img/38911648.jpg http://img3.tar.hu/korimv6/img/38911647.jpg http://img3.tar.hu/korimv6/img/38911646.jpg Még visszavan a balos küszöb kijavítása, és a két hátsó ív cseréje, utána pedig fényezés. én biztos a fejébe húznám.........miért nem vettél újat. 11 pénz.annyit megér. ilyet tudtam volna ingyen is adni.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Rekord C-re keresek gyári vagy a közeli méretű lemezfelnit. A felni könyv szerinti mérete 4,5 J 13, 4 csavaros 100-as osztókörön. Vajon milyen ET szám lehet nekem jó? http://veteranopel.hu/forum/viewtopic.php?...&p=863#p863 esetleg ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts