mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ez még jooob :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ügyes a vágó. Pont nem tört össze az ugrató autó orra (a reklámban). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Holnap ismét Rekord szerelés. Kifogyott a gáz, a benzinnel pedig annyira rossz, hogy be sem indul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Holnap ismét Rekord szerelés. Kifogyott a gáz, a benzinnel pedig annyira rossz, hogy be sem indul :lol: ezért jó, az öreg ótó. van mit kulcsolni mindíg...... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ma egész nap a Rekordon túráztam. Kivettem az injektorhidat, rákötöttem az AC-t amivel felnyomtam a rendszernyomást. Majd minden egyes injektorra kötöttem testet és a pozitívat hozzáérintettem. 3 injektor szépen porlasztotta a benyát, egy pedig hegyesen nyomta. Azt az egyet kicseréltem, ráadásul megint benzincsövet kellett cserélnem. Csináltam új tömítéseket az injektortalp alá, és a hidegindító injektor alá. Utána féktisztító spray-vel kipucoltam a légmennyiségmérőt, a pillangószelepet. Kikötöttem a kipufogógáz visszavezetést is. Sajnos még mindig dadogva jár, de legalább elindul. Lassan el kellene vinnem egy hozzáértőhöz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ma egész nap a Rekordon túráztam. Kivettem az injektorhidat, rákötöttem az AC-t amivel felnyomtam a rendszernyomást. Majd minden egyes injektorra kötöttem testet és a pozitívat hozzáérintettem. 3 injektor szépen porlasztotta a benyát, egy pedig hegyesen nyomta. Azt az egyet kicseréltem, ráadásul megint benzincsövet kellett cserélnem. Csináltam új tömítéseket az injektortalp alá, és a hidegindító injektor alá. Utána féktisztító spray-vel kipucoltam a légmennyiségmérőt, a pillangószelepet. Kikötöttem a kipufogógáz visszavezetést is. Sajnos még mindig dadogva jár, de legalább elindul. Lassan el kellene vinnem egy hozzáértőhöz :lol: nem lehet hogy a benycső elhasználódásának köze van a fecsik tönkremeneteléhez? kipróbáltam az etanolt szegény kékvillámban,de még abban sem volt annyi kosz,hogy gondot okozzon. kicsi az esélye(de azért van)hogy mindíg vacak csövet veszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2009 Mar en is gondoltam arra,hogy a tankban vmi trutyi,ami kinyirja a csoveket es az injektorokat.Bar most az injektorok jok, megis szarakodik.Mgprobalok tankot mosni es rakok bele injektor tisztitot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Mar en is gondoltam arra,hogy a tankban vmi trutyi,ami kinyirja a csoveket es az injektorokat.Bar most az injektorok jok, megis szarakodik.Mgprobalok tankot mosni es rakok bele injektor tisztitot. már jártam más autóval,hogy a benyaszűrő esett szét.a bele szépen feloldodott a benzintől. sztem rakj 1 szűrőt a fecszik elé a bejövő csőbe,nem drága.az unixos vmi 400 ft. megyek haza 4.-én és ha lessz időm nézek injektorokat neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2009 Én az Omegával jártam így, hogy a szűrőbetét leesett a helyéről. Az a müa szűrő bírja a 3 Bar nyomást? Köszi előre is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Én az Omegával jártam így, hogy a szűrőbetét leesett a helyéről. Az a müa szűrő bírja a 3 Bar nyomást? Köszi előre is :lol: nekem nem bírta........ :D az nem arra van kitalálva.mekkora neked alapjáraton és fordulaton a nyomás???most b@szogatom az enyémet,már ha épp van rá időm,és nekem alapon 1 bar fordulaton 1.5 bar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nem tudom, nincs nyomásmérőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nem tudom, nincs nyomásmérőm. aha....én 1xüen bekötöttem 1 5 bar-ig mérö nyomásmérőt. azért kérdeztem,mert nekem most vmi japó szivattyú van fent.megy vele csak kivi lennék mennyi a gyári nyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Szia! Elméletileg alapjárat 2,3 gázadásra 2,7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Szia! Elméletileg alapjárat 2,3 gázadásra 2,7 ez biztos???? nekem 1 alapon és 1.5 fordulaton.igaz vmi japó pumpa van fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ez biztos???? nekem 1 alapon és 1.5 fordulaton.igaz vmi japó pumpa van fent. ja és tökéletesen megy ezzel is csak hidegen nincs rendesen alapjárat bár az alapjáratszbályzót nem tudtam bekötni,mert nem akar funkciónálni.pedíg eddíg működödtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Szia! Elméletileg alapjárat 2,3 gázadásra 2,7 néztem az oldaladat és látom elhoztad azt a senator elejü rekit amit én is néztem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 néztem az oldaladat és látom elhoztad azt a senator elejü rekit amit én is néztem??? Igen még tavaj tavasszal, motor és váltó nélkül. A nyomás pedig biztos mert L és LE Jetronic-hoz mindenhol ennyit írnak. A Kadett GTE-m ben is ennyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Helló Doki! Hej, de régen hallottam rólad! Nem tudtam, ki vagy, míg meg nem néztem az oldaladon a képeket. Jól haladsz a szekérrel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Helló Doki! Hej, de régen hallottam rólad! Nem tudtam, ki vagy, míg meg nem néztem az oldaladon a képeket. Jól haladsz a szekérrel? Szia Sanyi! Most már azért alakulgat. A kasznizást két héten belül szeretném befejezni, aztán mehet alá a futómű. Már csak 1-2 apróság hiányzik mint pl.: 1db féknyereg, 4db féktárcsa, 1db motor, 1db váltó :lol: :D :lol: A többi úgy néz ki megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Á, ezek már apróságok! :lol: Hajrá, hajrá! Ja, üdvözlöm Fatert, meg a többieket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Á, ezek már apróságok! :lol: Hajrá, hajrá! Ja, üdvözlöm Fatert, meg a többieket. :D Átadom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Igen még tavaj tavasszal, motor és váltó nélkül. A nyomás pedig biztos mert L és LE Jetronic-hoz mindenhol ennyit írnak. A Kadett GTE-m ben is ennyi volt. és a kaszni kukában van már? akkor pedíg X-akta mitől megy a paripám.nekem nem megy 1.5 fölé a nyomás soha.legalább keveset fogyaszt,elvileg. kukázok rá 1 új szivattyút.bár menni meg tök jól megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 és a kaszni kukában van már? Igen... a futóműveket, és a padlólemezt használtam fel belőle akkor pedíg X-akta mitől megy a paripám.nekem nem megy 1.5 fölé a nyomás soha.legalább keveset fogyaszt,elvileg. kukázok rá 1 új szivattyút.bár menni meg tök jól megy. 1,5bar-al mennie kell, csak az alapjárat alacsonyabb, és a teljesítmény kisebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 1,5bar-al mennie kell, csak az alapjárat alacsonyabb, és a teljesítmény kisebb megnézem majd,hogy a szivattyú a rossz vagy a nyomásszabályzó..... :lol: igaz a gyertyák benzinnel is szinte fehérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2009 Tegnapelőtt megállt a jobb hátsó el.ablak fél útan. Kb 5 centit mozgot le-föl. Mivel bowdenes, mindjárt a ladás korszakomból visszamaradt rémálmok jöttek elő kiszálasodott, felcsavarodott, elszakadt bowdenről. De szerencsére csak az egyik fogaskerék tengelynek volt erős zsírhiánya. Kis csavarlazító spré, és zsírspré megoldotta a problémát. Az összarkás csak másodikra sikerült, mert először sok bowdent csavartam fel a dobra. Ezután a többi ajtót is szétkaptam, és befújtam az ablakemelők mechanikáját és a zárszerkezeteket zsírsprével. Most pöpecül megy mindegyik ablak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts