monza Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Halika!! Naszóval aszem a tieddel lett jó tegnap!! Valamit állítottak rajta és most jó!! Nagyon szépen reagál mindenre!! VÉGRE! Tiszta ideg voltam miatta. Azért köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 korábban írta... ezt nem óvastam......... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ezt nem óvastam......... ;) mán óvastam,de más topikban vót!!!!! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Urak!! Van valakinek MONZA ajtókba kéder gumija, Jó állapotút keresnék?? Vagy ötlet??? Köszi! A 6-hengereseké a világ! ;) .. Főleg,hogy mostmár száguldozhatok is , nagyon jó lett a motor és az elektronika össze hangolása. VÉGRE! Felújítás árából már vehettem volna egy lepukkant B asconát MIskolcról! Ami még vizsgás is!! Na mindegy ez a szerelem !! Üdv mindenkinek!! Attila..... ;) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 van-e vkinek pesten vagy környékén 2.2-es motor beépítve müködöképesen? szeretném megnézni az elektromos bekötéseket,csak ennyi lenne a kérésem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2009 Ma megint injektorsort kellett cserélnem, mert benzinnel csak 2 henger ment. elég szívás, hogy az előző garnitúra 5e km-t bírt ;) Amúgy már a 4. garnitúra van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Ma megint injektorsort kellett cserélnem, mert benzinnel csak 2 henger ment. elég szívás, hogy az előző garnitúra 5e km-t bírt ;) Amúgy már a 4. garnitúra van benne. Nem lehet,hogy mással van ott a gond? Amúgy nekem megmaradt a Rekordból egy 2.0-ás L Jetronic szívósorom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Ma megint injektorsort kellett cserélnem, mert benzinnel csak 2 henger ment. elég szívás, hogy az előző garnitúra 5e km-t bírt ;) Amúgy már a 4. garnitúra van benne. sztem rakj 1 üzemanyagszűrőt közvetlen az injektor sor elé....... :P ha kell befecskendező tudok adni.......van 1 vagon belöle(ezeket úgy néz ki nem sikerült kidobnom). ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2009 Beszéltem egy szerelővel, és említette, hogy gázos Alfáknál már ő is találkozott ilyennel ;) Injektorból sosem elég, tehát érdekel a dolog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Beszéltem egy szerelővel, és említette, hogy gázos Alfáknál már ő is találkozott ilyennel ;) Injektorból sosem elég, tehát érdekel a dolog ;) kapcsolod megjött ???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Beszéltem egy szerelővel, és említette, hogy gázos Alfáknál már ő is találkozott ilyennel ;) Injektorból sosem elég, tehát érdekel a dolog ;) hát nem tom..........kb. tizenéves gázozás után(mind a kékkel volt)sem tapasztaltam effélét. ;) ha rosszul kötik be az emulátort,ami azt hivatott megakadályozni hogy a fecsik akkor is dolgozzanak amikor gázzal mész,akkor lehet ilyen jelenség. én 1x véletlenül kihagytam összerakásnál és benya nélkül mentek a fecsik.kb. 3-400 km után már nem annyira akartak kinyitni.kell nekik a benya kenése. sok injektoros autónál csak az A/C-t kötik ki gáz üzemnél,és akkor lehet ez a gond. ha megyek haza megnézem mennyi van még és küldök neked.milyen színü legyen a csatija?mert nem mindegy az ellenállás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2009 kapcsolod megjött ???? ;) Köszi szépen, megjött. Igaz még nem láttam, mert öcsémnél van, a régi kapcsoló pedig egyelőre jó, miután szétszedtem és kipucoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2009 hát nem tom..........kb. tizenéves gázozás után(mind a kékkel volt)sem tapasztaltam effélét. ;) ha rosszul kötik be az emulátort,ami azt hivatott megakadályozni hogy a fecsik akkor is dolgozzanak amikor gázzal mész,akkor lehet ilyen jelenség. én 1x véletlenül kihagytam összerakásnál és benya nélkül mentek a fecsik.kb. 3-400 km után már nem annyira akartak kinyitni.kell nekik a benya kenése. sok injektoros autónál csak az A/C-t kötik ki gáz üzemnél,és akkor lehet ez a gond. ha megyek haza megnézem mennyi van még és küldök neked.milyen színü legyen a csatija?mert nem mindegy az ellenállás miatt. Nekem is kikapcsolt az AC gázüzemben, de azt visszakötöttem, mert mindig kiszáradtak a benzincsövek. Az injektorokat az emulátor kapcsolja le. Az érdekes, hogy anyum autójában nincs emulátor. Ott az injektorok negatív vezetékét szakítja meg a gázrendszer. Már én is gondoltam rá, hogy a tankban lehet vmi amitől beállnak az injektorok, és 3-4 havonta eldurran egy benzincső. A lényeg: narancssárga az injektorok müa része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Nekem is kikapcsolt az AC gázüzemben, de azt visszakötöttem, mert mindig kiszáradtak a benzincsövek. Az injektorokat az emulátor kapcsolja le. Az érdekes, hogy anyum autójában nincs emulátor. Ott az injektorok negatív vezetékét szakítja meg a gázrendszer. Már én is gondoltam rá, hogy a tankban lehet vmi amitől beállnak az injektorok, és 3-4 havonta eldurran egy benzincső. A lényeg: narancssárga az injektorok müa része. ok.ha 1x eljutok haza kukázok párat..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 keresnék alapjárat szabályzót LE-jetronikhoz.a 3 vezetékes érdekelne....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Nahhhaszondaja. Gyújtáskapcsoló környékén van valami gond, mert ha gyújtást ráadom, akkor nem történik semmi, műszerfalon semmi változás, ablak nem mozdul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2009 Sztem a zárhenger alján levő kapcsolórész halt meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Sztem a zárhenger alján levő kapcsolórész halt meg. És azt külön lehet lelni ? Vagy csak egyben ? Ha cserélve lesz a henger, akkor gondolom hozzá kell állítani a kulcshoz nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 És azt külön lehet lelni ? Vagy csak egyben ? Ha cserélve lesz a henger, akkor gondolom hozzá kell állítani a kulcshoz nemde ? ha állítható a kormánymagassága akkor nem hagyományos módon van megoldva a gyujtáskapcsoló......... :lol: senatorokban pedig gyárilag olyan van. <_< rudazattal müködteti a 2 kapcsoló 1séget.amik a kormányoszlopn egészen alul vannak. :lol: :lol: nem 1xü hozzájuk férni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindroch Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Sziasztok! Pár napja elkezdett rángatni a rekordom. Az az érdekes benne, hogy kb 30 km után kezdődik, előtte semmi gond nincs vele, és egy 100 km-es út során kb 6-8 szor csinálja. Olyan, mintha ki akarna belőle fogyni a benzin, vagy a gyújtás hagyna ki 2-3 másodpercre. Az üzemanyagrendszerrel szerintem minden rendben, tavaly új tankot kapott, új benzincsöveket, benzinszűrőt, és kapott még benzinszűrőt az ac és a tank közé, és egyet az injektorsor elé. Ja és az injektorok is ki lettek tisztítva. Az sem lehet hogy betankoltam valami szar benzint. Én valami elektronikai hibára gyanakszom. Volt már valakinek hasonló gondja, vagy van ötletetek, hogy mi lehet a baj? Előre is köszönöm! üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Sziasztok! Pár napja elkezdett rángatni a rekordom. Az az érdekes benne, hogy kb 30 km után kezdődik, előtte semmi gond nincs vele, és egy 100 km-es út során kb 6-8 szor csinálja. Olyan, mintha ki akarna belőle fogyni a benzin, vagy a gyújtás hagyna ki 2-3 másodpercre. Az üzemanyagrendszerrel szerintem minden rendben, tavaly új tankot kapott, új benzincsöveket, benzinszűrőt, és kapott még benzinszűrőt az ac és a tank közé, és egyet az injektorsor elé. Ja és az injektorok is ki lettek tisztítva. Az sem lehet hogy betankoltam valami szar benzint. Én valami elektronikai hibára gyanakszom. Volt már valakinek hasonló gondja, vagy van ötletetek, hogy mi lehet a baj? Előre is köszönöm! üdv: Laci van 1 7 lábu relé a tüzfalon a motortérben(az A/C reléje).esetleg ott nézz körül.........az szokott érdekeseket csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2009 Én most törtem ketté véletlenül <_< Amúgy megint nem mey benzinnel. Nagyon kivi vagyok mi van vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Én most törtem ketté véletlenül <_< Amúgy megint nem mey benzinnel. Nagyon kivi vagyok mi van vele. ezért jó a gáz üzem.az megy amíg gáz és szikra vagyon...... :lol: a relét meg hogy lehet kettétörni????? néztél már benzinnyomást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2009 Leakartam húzni a csatit a reléről, de kijött a tokjából, csak ferdén húztam és akkor lett KO. Holnap tervezem, hogy kiderítem miért nem megy. És a gáz nagy előnye, hogy 149 ft/liter <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Leakartam húzni a csatit a reléről, de kijött a tokjából, csak ferdén húztam és akkor lett KO. Holnap tervezem, hogy kiderítem miért nem megy. És a gáz nagy előnye, hogy 149 ft/liter <_< itt 135 :lol: :lol: :lol: tudnál nekem pár képet csinálni a gázról a motortérben? igazábol elég lenne 1 jó nagy felbontású totál az egészröl..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts