mantababy Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 A kérdés jogos. De még idén! :) Jövő áprilisban már menyasszonyt kéne vele furikázni. hééééé, rólam megfeletkezel? Csak rád várunk :huh: . az esküvői menetünkben ott a helyed...Mantával!!! Van akkor pár menyasszony akit furikáznod kell az elkövetkezendő években. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 srácok mi az a bigyó a jobb e lámpánál? rostfrei Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 srácok mi az a bigyó a jobb e lámpánál? http://i7.ebayimg.com/01/m/000/a5/a8/6e04_27.JPG rostfrei olyan mint egy nyomáscsökkentő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 hééééé, rólam megfeletkezel? Csak rád várunk :huh: . az esküvői menetünkben ott a helyed...Mantával!!! Van akkor pár menyasszony akit furikáznod kell az elkövetkezendő években. Hogy felejteném el? Ott a helyem! :D De akkor te ülsz az enyémbe, és ott nesz na! (Vagy megint na ne? :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 srácok mi az a bigyó a jobb e lámpánál? rostfrei sztem nem gyári,olyan mint 1 pb nyomáscsökkentő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 sztem nem gyári,olyan mint 1 pb nyomáscsökkentő. vagy mint egy utólagos duda Legyen ez a hétvége házifeladata :huh: Mi látható a képen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Berlina!! Ha van rajt alul egy ugyan olyan cső mint ami látható akkor az a kezdetleges levegő szabályzó! lehet hogy a karbi alatt is van egy! csak az beszart és az okos ide rakta! Majd egy másik okos ki iktatta az egészet! Kezdetleges Membrános levegő szabályzó. :D Katalizátor elődje :D . akkor próbálkoztak a környezetvédők !! A swijcerlandi hegyek mezein! És a tehenek megmentésé ért :huh: :) , nehogy le csússzanak a finom pázsitos hegyoldali legelőkről!! Kérdés ?? Tudod honnan származik az autód?? Üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 sztem nem gyári,olyan mint 1 pb nyomáscsökkentő. Pista!! Szép az a kombi!! Tényleg ritka darab!! Jössz valamelyik autós bulira? 15. vácra megyünk 21.- lacháza. üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Pista!! Szép az a kombi!! Tényleg ritka darab!! Jössz valamelyik autós bulira? 15. vácra megyünk 21.- lacháza. üdv attila én egerszalókon áztattam magam a hétvégén....... :) 21.-e meg még kérdés,de asszem meló lessz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 szakmai kérdés:a 2.2-es motornak olyan a gyújtása mint a 2.4-es ominak?arra gomgolok,hogy az elosztóban nincs hall-jeladó és 1 comp. vezérli?2.2-est még nem láttam soha ezért kérdem..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2009 Van 2.2-esünk, de sosem néztem meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Van 2.2-esünk, de sosem néztem meg ;) esetleg megnéznéd???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2009 Honnan látszik? Mert ki van szerelve az autóból a motor, de a gyújtáselosztó még rajta van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Honnan látszik? Mert ki van szerelve az autóból a motor, de a gyújtáselosztó még rajta van. 1szerű:az elosztóra(nem a fedelére gondolok)megy vezeték? elvileg csak az 5 gyujtáskábelnek kéne rá mennie(az elosztófedélre)másnak nem....... ;) esetleg tudnál fotót felrakni róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2009 Az elosztó ugyanúgy néz ki mint a 2.0E-n, azonban, ha jól emlékszem volt egy fekete doboz, amibe belementek a vezetékek, és ez nincs a 2.0E-n. Ma megpróbálom megkeresni azt a dobozt és lefényképezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Az elosztó ugyanúgy néz ki mint a 2.0E-n, azonban, ha jól emlékszem volt egy fekete doboz, amibe belementek a vezetékek, és ez nincs a 2.0E-n. Ma megpróbálom megkeresni azt a dobozt és lefényképezni. ok. ma hazaszaladtam generálozni a paripákat és megtaláltam neked a tükröt. a multkori címre küldöm az jó??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2009 Igen a multkori címre jó lesz. Sajnos tegnap nem tudtam fényképezni, de a héten megoldom vhogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Igen a multkori címre jó lesz. Sajnos tegnap nem tudtam fényképezni, de a héten megoldom vhogy. ok.nem tom mikor jutok el a postára(pedig itt a háztól 15 méterre van,de nem tudok csomit feladni náluk). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nekem a 2.2-esen van egy nagy bádogdoboz, az a computer, meg van egy kisebb fekete is. ez egy 1987-es Rekord motorja volt. Láttam egy 1982-es Rekord motorját is, azon nem volt ez a fekete akármi. Annak mondjuk gyárilag lemez szelepdeknije volt, az enyém viszont alu, amibe bele van marva a 2.2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Nekem a 2.2-esen van egy nagy bádogdoboz, az a computer, meg van egy kisebb fekete is. ez egy 1987-es Rekord motorja volt. Láttam egy 1982-es Rekord motorját is, azon nem volt ez a fekete akármi. Annak mondjuk gyárilag lemez szelepdeknije volt, az enyém viszont alu, amibe bele van marva a 2.2. 1re inkább az az érzésem,hogy a 2.2-esnek olyan a gyújtása mint a 2.4-nek. megy már a senator??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Benzincsövek el voltak érve, ahol tudta köpte a lőrét, az meg nem egészséges. Ma vettem pár métert. Holnap-holnap után már nincs kecmec, mennie kell! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Benzincsövek el voltak érve, ahol tudta köpte a lőrét, az meg nem egészséges. Ma vettem pár métert. Holnap-holnap után már nincs kecmec, mennie kell! :lol: jó lett vóna ha kigyullad...... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Az jó jel! Legalább tuti volt szikra! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2009 Az a plusz fekete doboz szerintem az alapjárat állító motort szabályozza. Ilyen a 2.0-án nincs, de a 2.2-n már van. A gyujtás cuccai a bal oldali toronyra vannak felfogatva. Ma már lesz dőm, és előkukázom azt a gyujtást. Én is állandóan szívok a benzincsövekkel. Fél évet bírnak, utánna megkeményednek és kilyukadnak. Eddig Semperit volt fenn, most egy noname lett felrakva, kivi vagyok ez meddig bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Az a plusz fekete doboz szerintem az alapjárat állító motort szabályozza. Ilyen a 2.0-án nincs, de a 2.2-n már van. A gyujtás cuccai a bal oldali toronyra vannak felfogatva. Ma már lesz dőm, és előkukázom azt a gyujtást. Én is állandóan szívok a benzincsövekkel. Fél évet bírnak, utánna megkeményednek és kilyukadnak. Eddig Semperit volt fenn, most egy noname lett felrakva, kivi vagyok ez meddig bírja. ok. kösz. az alapjárati moci vezérlője elvileg az ecu melett van az anyós lábnál. a semperit cső igazából török ezért nem kell csodát várni tőle........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts