Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

Berlina!! Ha van rajt alul egy ugyan olyan cső mint ami látható akkor az a kezdetleges levegő szabályzó! lehet hogy a karbi alatt is van egy! csak az beszart és az okos ide rakta! Majd egy másik okos ki iktatta az egészet! Kezdetleges Membrános levegő szabályzó. :D Katalizátor elődje :D . akkor próbálkoztak a környezetvédők !! A swijcerlandi hegyek mezein! És a tehenek megmentésé ért :huh: :) , nehogy le csússzanak a finom pázsitos hegyoldali legelőkről!! Kérdés ?? Tudod honnan származik az autód?? Üdv attila

Megosztás:

Az elosztó ugyanúgy néz ki mint a 2.0E-n, azonban, ha jól emlékszem volt egy fekete doboz, amibe belementek a vezetékek, és ez nincs a 2.0E-n. Ma megpróbálom megkeresni azt a dobozt és lefényképezni.

ok.

ma hazaszaladtam generálozni a paripákat és megtaláltam neked a tükröt.

a multkori címre küldöm az jó??? ;)

Megosztás:

Nekem a 2.2-esen van egy nagy bádogdoboz, az a computer, meg van egy kisebb fekete is. ez egy 1987-es Rekord motorja volt. Láttam egy 1982-es Rekord motorját is, azon nem volt ez a fekete akármi. Annak mondjuk gyárilag lemez szelepdeknije volt, az enyém viszont alu, amibe bele van marva a 2.2.

1re inkább az az érzésem,hogy a 2.2-esnek olyan a gyújtása mint a 2.4-nek.

megy már a senator??? ;)

Megosztás:

Az a plusz fekete doboz szerintem az alapjárat állító motort szabályozza. Ilyen a 2.0-án nincs, de a 2.2-n már van. A gyujtás cuccai a bal oldali toronyra vannak felfogatva. Ma már lesz dőm, és előkukázom azt a gyujtást.

Én is állandóan szívok a benzincsövekkel. Fél évet bírnak, utánna megkeményednek és kilyukadnak. Eddig Semperit volt fenn, most egy noname lett felrakva, kivi vagyok ez meddig bírja.

Megosztás:

Az a plusz fekete doboz szerintem az alapjárat állító motort szabályozza. Ilyen a 2.0-án nincs, de a 2.2-n már van. A gyujtás cuccai a bal oldali toronyra vannak felfogatva. Ma már lesz dőm, és előkukázom azt a gyujtást.

Én is állandóan szívok a benzincsövekkel. Fél évet bírnak, utánna megkeményednek és kilyukadnak. Eddig Semperit volt fenn, most egy noname lett felrakva, kivi vagyok ez meddig bírja.

ok. kösz.

az alapjárati moci vezérlője elvileg az ecu melett van az anyós lábnál.

a semperit cső igazából török ezért nem kell csodát várni tőle........ ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.