Seniman Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 szintén gratula az utódhoz........ :D :D igazából a tartály nekem nem érték,mert mindíg pótkeréktartályal csinálom,nem olyan feltűnő.... :lol: a többit meg látnom kellene,csak jó messze laksz hozzám.még füredhez mérten is.sanyihoz sem értem oda már vagy 1 éve ugyhogy neked meg se merem igérni,hogy megnézem vmikor.......sajnom válság van és a melót kell nyomni 1000el. :huh: :) de jó lenne vmikor azért szemrevételenem.lehet tudni ki rakta be a gázt a gépbe? Azt sajna nem tudom ki rakta bele,ha lesz egy kis időm a fiam mellett,lefényképezem a cuccokat és felrakom valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Azt sajna nem tudom ki rakta bele,ha lesz egy kis időm a fiam mellett,lefényképezem a cuccokat és felrakom valahova. ok.nekem azért nem annyira sűrgős.nyár végén lenne felhasználva ugyis. inkább a trónörökössel foglalkozz,nagy öröm lessz meglásd. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Gratulálok Seniman!! Más! Találtam a garázsban E2-es Rekordhoz egy ablaktörlő szerkezetet motorral és egy fűtőventillátort. Ha valakit érdekel jelezze. Cserebere valamire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2009 Grat Seniman. Sanyi. Én kb 8 évet vártam mire kétoptikás első lámpám lett, mert már az első Rekordomba szerettem volna, de már akkor sem volt. Amit most szereztem abból a jobbos egy helyen kavicsos, bár megvolt a lepattant darab, és visszaragasztottam, hogy legalább ne ázzon be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem is gondoltam, hogy ekkora kuriózum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Köszi mindenkinek srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem is gondoltam, hogy ekkora kuriózum. Sziasztok ! Az egyik haver most ajánlott A szenyát kis hiányossággal pici pénzért . szerintem jobban járnál ha egy olyat vennél , és potolnád a tiedet , ha már enyire hiányos . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Ja , Részemről is gratulálok a trónörököshöz !!!! üdv nova Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Nem is gondoltam, hogy ekkora kuriózum. de az ám biza....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 No, a műanyagos kijavította az első lököst. F@sza lett! :huh: Az autónak ki lett hajigálva a maradék bele, és a lakatos körbenézte a padlólemezt, meg az egész autót. Azt mondta szívás, de nem vészes. Már meg is lettek rendelve a javító elemek. Remélem ebből áprilisban műszaki lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Remélem ebből áprilisban műszaki lesz. :D Melyik évben? :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 A kérdés jogos. De még idén! :huh: Jövő áprilisban már menyasszonyt kéne vele furikázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 A kérdés jogos. De még idén! :huh: Jövő áprilisban már menyasszonyt kéne vele furikázni. sajátod ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2009 Ismerve a szakik pontosságát és gyorsaságát, a jövő április esélyesebb. Akinek nem inge... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 sajátod ? :D Az kéne még! Tavasszal a húgomé, ősszel az öcsémé. de az is lehet, hogy fordítva. :huh: Ismerve a szakik pontosságát és gyorsaságát, a jövő április esélyesebb. Akinek nem inge... Ó, négy éve, amikor megvettem a Mantát, akkor az év novembere volt a cél dátum. Azóta már eltelt pár november... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Ez most hogy van? Commodore E??? :huh: http://www.hasznaltauto.hu/2738815_opel_commodore_1981 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ez most hogy van? Commodore E??? :) http://www.hasznaltauto.hu/2738815_opel_commodore_1981 Szia Sanyi! Szerintem csak azt felyezi ki az E - hogy Ez Commodore :D Vagy csak azt gondolta, hogy másik mocit tett bele és akkor ez már E. Jó rég hirdeti, egyszer egy gondolatvolt ,hogy rá kattanok, de találtam jobbat, :huh: Üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 No, a műanyagos kijavította az első lököst. F@sza lett! :huh: Az autónak ki lett hajigálva a maradék bele, és a lakatos körbenézte a padlólemezt, meg az egész autót. Azt mondta szívás, de nem vészes. Már meg is lettek rendelve a javító elemek. Remélem ebből áprilisban műszaki lesz. :) megy má a moci???????? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Szia Sanyi! Szerintem csak azt felyezi ki az E - hogy Ez Commodore :) Vagy csak azt gondolta, hogy másik mocit tett bele és akkor ez már E. Jó rég hirdeti, egyszer egy gondolatvolt ,hogy rá kattanok, de találtam jobbat, :huh: Üdv attila Igen commodore . Az egyik kollégámé 177 lovas nagy szelepes moci van benne . Kis költségvetésű projekt , bár ahoz képest jó lett . / Saj . kezűleg festették , és egy fiatal hölgyé / Az E csak botlás ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 hát azért valaki ne tudjon olvasni?!?!?! http://www.vatera.hu/eredeti_opel_record_2..._135610090.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Az E csak botlás ! Akkor jó. Az tény és való, hogy ez az autó (mármint a Commodore C) elég cifrán jött ki. :huh: (Rekord E, Senator A) Aztán az ember ne kavarja össze az ABC-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Pisti!! Ne aggódj, neki az magas! Bocs Vagy magos :huh: Amúgy állatira jó lett a motor, De 21.ei versenyen még nem indulok! Bejáratos a kicsike! Imádom a hangját nagyon szépen jár a soroska!! Szerelmes vagyok belé!! De 15.-én megyünk egy váci / Rétsági túrára ott lesz a nagy debütálása és a nagyobb bejáratása!! Remélem jó időnk lesz!4 Vagy legalábbis ne legyen eső!! attila.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Igen commodore . Az egyik kollégámé 177 lovas nagy szelepes moci van benne . Kis költségvetésű projekt , bár ahoz képest jó lett . / Saj . kezűleg festették , és egy fiatal hölgyé / Az E csak botlás ! Szép autó, csak kár azért a csíkért meg a géptetőn a beömlőrácsért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 hát azért valaki ne tudjon olvasni?!?!?! http://www.vatera.hu/eredeti_opel_record_2..._135610090.html Nahát! Ilyen feliratom nekem is van valahol (legalábbis a Rekord meg a 2.0 biztos), ugyan nem veszem semmi hasznát de eszembe nem jutott volna pénzt kérni érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Szép autó, csak kár azért a csíkért meg a géptetőn a beömlőrácsért... Nekem is tetszik. De az a csík annyira szolíd, hogy először észre sem vettem. Nekem tetszik így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts