nova Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 csak azt mondom amit nekem is mondtak azok akik vitték a seni elejét orrba-szájba.aszonták simán felmegy az omi elejére......de lehet kell ezt-azt igazitani....nem tom,még nem csináltam soha. :blush: Szevasz István ! Nyugi jól mondtad ! A " nem mindenben " az régebbi dolgokra vonatkozott . De nincs jelentősége . Úgy hogy nem cáfolni , vagy kötözködni akartam . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Szevasz István ! Nyugi jól mondtad ! A " nem mindenben " az régebbi dolgokra vonatkozott . De nincs jelentősége . Úgy hogy nem cáfolni , vagy kötözködni akartam . nem is annak vettem csak még nem építettem omit senivé.rekit meg már igen,azt vágom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Na szép kis vihart kavartam a kérdésemmel, le is fényképeztem volna, csak bokáig elzsibbadtam, mikor megláttam a delikvenst. (Amúgy sokáig szerettem volna egy Senator 3.0 CD 24V - t, csak a komplikációkon túl, akkor féne be a garázsunkba, ha lefűrészelnénk a csomagtatóját.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Ja, és ki se tudnék szállni belőle :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Na szép kis vihart kavartam a kérdésemmel, le is fényképeztem volna, csak bokáig elzsibbadtam, mikor megláttam a delikvenst. (Amúgy sokáig szerettem volna egy Senator 3.0 CD 24V - t, csak a komplikációkon túl, akkor féne be a garázsunkba, ha lefűrészelnénk a csomagtatóját.) jó autó,de nekem jobban bejön az A. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2009 Nekem sem férnek be rendesen a garázsba az autók, ezért a garázsajtó ment a kukába, és ideiglenesen csináltam egy féltetőt a csomitartó fölé :lol: Nekem különben mindegyik Seni tetszik. Bár az A a laikusoknak olyan mint egy Rekord, a Rekord pedig mint egy Ascona :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 a Rekord pedig mint egy Ascona :blush: Ez fájt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Ez fájt. :lol: Gondolom Kori az E2 Rekire meg a C Asconára gondolt (azok még úgy-ahogy hasonlítanak szemből, bár sztem nem kicsit kell laikusnak lenni hogy összetévesszék őket :blush: ), úgyhogy megnyugodhatsz, a tied nem hasonlít semmire. Illetve Commo A-ra igen, de az meg még hízelgő is sztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Ja, és ki se tudnék szállni belőle :-) Ha megszereted úgyse akarsz kiszállni belőle :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2009 Igaza van Gabinak. Az E2 Rekord és C Ascona hasonlóságára gondoltam. Amíg nem volt Rekordom, nekem is erőssen kellet figyelni az elejét, melyik-melyik. Kollegáim közül is sokan Asconázzák a Rekordot :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Igaza van Gabinak. Az E2 Rekord és C Ascona hasonlóságára gondoltam. Amíg nem volt Rekordom, nekem is erőssen kellet figyelni az elejét, melyik-melyik. Kollegáim közül is sokan Asconázzák a Rekordot :blush: nekem meg állandóan fordozzák a gépet szemből..........laikusok,nem kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Tudom,hogy az E Rekiről van szó és így is carul esik. Az én autómat is rendszeresen fordozzák. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Tudom,hogy az E Rekiről van szó és így is carul esik. Az én autómat is rendszeresen fordozzák. :blush: csak tudnám miből gondolnak fordra............ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Azért hasonlítanak kicsit. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 http://www.autowallpaper.de/Wallpaper/Ford...d_Taunus_01.jpg Azért hasonlítanak kicsit. :lol: nanana..........mint te és a teve... :) :blush: próbáltad már az ecu-kat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Csak hétvégén lesz rá időm. De marha kíváncsi vagyok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Csak hétvégén lesz rá időm. De marha kíváncsi vagyok. :huh: oksa. működő gépsárkányból lettek kiszedve........... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 érdekel vkit szőrén 1 2.2-es reki fék csere sima tömör fékre? lassan visszalakítom 5 csavarosra a futóművet és akkor nem fog kelleni már,de addig is járni kell vmivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2009 Komplett tárcsával, nyergekkel, terelőlemezzel? Sztem érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2009 Tegnap behányt a Rekordunk. Benzinnel, mintha nem menne 1-2 henger, de a gyujtás jó. Gázzal viszont megy mindegyik henger, azonban ha odalépnék neki, felpörög, majd le akar állni, de újra elkapja, ahogy leesik a fordulat, majd ez ismétlődik, kb 3-4-szer, majd végleg leáll. Igazából tippem sincs, de a gázrendszer vmelyik elemére gyanakszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nanana..........mint te és a teve... :D :huh: Miért? A teve négy lábon jár, és néha én is. A teve szőrös, sokszor én is. A tevének a hátán nőtt púp, nnekem gyomor tájékon. Többen hasonlítok rá, mint gondolnád! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 terelőlemezzel????????. ha arra gondolsz ami a gólylábon van a tárcsa körül akkor el kell hogy keserítselek:nem adom. :huh: a többi stimmel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Miért? A teve négy lábon jár, és néha én is. A teve szőrös, sokszor én is. A tevének a hátán nőtt púp, nnekem gyomor tájékon. Többen hasonlítok rá, mint gondolnád! :) akkor patád is van???? :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Tegnap behányt a Rekordunk. Benzinnel, mintha nem menne 1-2 henger, de a gyujtás jó. Gázzal viszont megy mindegyik henger, azonban ha odalépnék neki, felpörög, majd le akar állni, de újra elkapja, ahogy leesik a fordulat, majd ez ismétlődik, kb 3-4-szer, majd végleg leáll. Igazából tippem sincs, de a gázrendszer vmelyik elemére gyanakszom. nem robbant vissza gázzal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Sziasztok!! Az a legszebb mikor be álsz a mosó elé és kijön egy passi, és azt mondja jajdeszép a MANTA ritkán lehet látni ilyet. :huh: :) vagy mikor egyszer balcsin a haverommal voltunk egy Benzin kuton taliztunk és odajött a kutas , hogy mijen szépek a Manták!! :D Mondom a gyereknek, te! Otthon hagytad a szemed vagy vegyémá fel egy szemüveget, Bazze!! Igazából most finomkodtam ,mert emlegetni szoktam a felmenőiket!! Ha nem tudják akkor miért nem kérdik meg, hogy milyen autó ez?? mert nem láttam ilyet! És én szívesem megosztanám vele!! :D :lol: EZ A REKORD CUPÉ VÁLLTOZATA :D Üdv mindenkinek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts