nagy istván Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nem voltál szombaton!! Hiányoltalak :D .. csaó.. munka.....munka.....munka...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Hali Ismerősöm váltót keres c30ne motorhoz, 5 -ös kézit. Aki tud ilyen elfogadható árban ,dobjon egy üzenetet. Előre is köszi DAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Hali Ismerősöm váltót keres c30ne motorhoz, 5 -ös kézit. Aki tud ilyen elfogadható árban ,dobjon egy üzenetet. Előre is köszi DAni kinek mi az elfogadható? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 már itt is árúlják a gépet: http://www.vatera.hu/opel_senator_3_0_e_124921689.html. a motorteret nézve érdekes "tuningot" láttam. :D ma keresett meg a srác tudnék-e neki váltót adni........hát tudnék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Tudom ,hogy beszélt veled István, csak én érdeklődtem meg ,mert neki nem nagyon van netes hozzáférése. A 40 -et meg sokallta a váltóért. Nova mi meg félreértettük egymást, mert kiírtam ,hogy 5-ös váltó kell ,erre jól megbeszéltük a dolgokat aztán kiderült ,hogy csak 4 -es van :D:D:D szegény srác már kissé kivan .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Tudom ,hogy beszélt veled István, csak én érdeklődtem meg ,mert neki nem nagyon van netes hozzáférése. A 40 -et meg sokallta a váltóért. hát ha sokal 1 getrag 265-ösért gardánnal 40-et akkor sajnálom. nekem azt mondta 25-ért vett 1 4 sebességest,az nem sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Dehogynem az sok :D én 5 -ért alig tudtam eladni azt is csak annak köszönhetem ,hogy egy ember veteránoztatni akarta a GT -t és ezért kellett bele 4 -es váltó. Azt nem említette ,hogy kardánnal együtt de nekem teljesen nyolc, nem nekem lesz. Amúgy meg nem tudom ,anno akartam 60 -ért rámsózni mantába való váltót :lol: de sikerült komplett kocsit venni 25 -ért. Szóval elég változó a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Dehogynem az sok :D én 5 -ért alig tudtam eladni azt is csak annak köszönhetem ,hogy egy ember veteránoztatni akarta a GT -t és ezért kellett bele 4 -es váltó. Azt nem említette ,hogy kardánnal együtt de nekem teljesen nyolc, nem nekem lesz. Amúgy meg nem tudom ,anno akartam 60 -ért rámsózni mantába való váltót :lol: de sikerült komplett kocsit venni 25 -ért. Szóval elég változó a helyzet. nekem sem kennyérre kell elhiheted.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nekem van a polcon 4-es váltóm 1,9-es GT-ből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 mekem átathatod, ha nem fér a polcodon, mit kérsz érte? (van egy állványom már direkte 4esváltók tárolásához) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 mekem átathatod, ha nem fér a polcodon, mit kérsz érte? (van egy állványom már direkte 4esváltók tárolásához) tavaly tavasszal kidobtam vagy 6-7 4es és 2 db 5ös 240es getragot....akkor senkinek nem kellett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 mekem átathatod, ha nem fér a polcodon, mit kérsz érte? (van egy állványom már direkte 4esváltók tárolásához) Mit ér meg neked? :blush: Nem foglal sok helyett mert a harangot leszedtem róla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bana77 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Üdv az uraknak!!! Keresnék getrag265 ös váltót. Bővebben: 30-915-7579 Elöre is Köszönöm : Bana Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Kedves Cartársak, tegnap vagy kísértetet láttam, vagy valamiről lemaradtam. Ugyanis elhúzott mellettem Várkert Kioszknál Budán egy Senator B Caravan. Ilyet gyártottak, vagy valami vicces ember ráapplikált egy Senator orrot az Omegájára? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2009 Sztem utóbbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Sztem utóbbi. simán át lehetépíteni faragás nélkül.......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 simán át lehetépíteni faragás nélkül.......... :blush: Ha nem is mindenben , de ebben egyet értek veled , sőt valószínűleg én pakoltam neki rá . Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ha nem is mindenben , de ebben egyet értek veled , sőt valószínűleg én pakoltam neki rá . csak azt mondom amit nekem is mondtak azok akik vitték a seni elejét orrba-szájba.aszonták simán felmegy az omi elejére......de lehet kell ezt-azt igazitani....nem tom,még nem csináltam soha. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Sztem utóbbi. Az Irmscher gyártott belőle,C40SE-vel,igaz nem nagyüzemi mennyiségben.Úgyhogy valószinű,utóbbi.Németeknél látni belőle többet,simán át lehet pakolni.Német találkozókon gyakori jelenségek,láttam már Toledo elejű Passat kombit,de Bora frontos Golf4 Variantot is.Itthon eddig a Ford Puma elejű Kadett volt a legjobb :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Volt gyári Commodore B CarAvan, 3ezres motorral, sima Rekord E2 kombi Commodore jellemzőkkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Volt gyári Commodore B CarAvan, 3ezres motorral, sima Rekord E2 kombi Commodore jellemzőkkel. nekem is ilyesmi van................ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ez hogy van? B Commo Rekord E kasztnival? Nem a C Commoról beszélsz, Zoli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ez hogy van? B Commo Rekord E kasztnival? Nem a C Commoról beszélsz, Zoli? jaaaaaaaaaaaaa,de nekem c lenne..................... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 jó kevertem tényleg sorry ez a betűkülönbség teszi, sose ál rá az agyam: ami D Rekord az B Commo Link to comment Megosztás: More sharing options...
88gsi Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Commodore B kombi is volt, igaz csak 3 (vagy 6?) darabot csináltak valamelyik téli olimpia német sícsapatának, ezzel segítve a felkészülést. Gyárilag az autók fehérek voltak, Ronal könnyűfém felniket és GS/E technikát kaptak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts