Gelko Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 ő még annyira sem sztem. az ár amit kér érte az egyenlő azzal mintha el sem akarná adni. a helyében én sem akarnám eladni. mennyit kért érte anno ? már nem emlékszem rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Sziasztok!! Nem nagyon akarom eladni!! Igaza van a Pistinek!!! De ha mégis :-) akkor Természetesen meg kérem az árát, hogy ha akar valaki ilyet akkor igen is nyúljon a zsebébe!! Üdv Mindenkinek!! A Fekete Monzás!! :-)..... Üdv Attila..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Hali Pisti!! Ne áruld a kocsim. :-)..... :rolleyes: Csaó Üdv Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Hali Pisti!! Ne áruld a kocsim. :-)..... :rolleyes: Csaó Üdv Attila nem én ÁRULTAM!!!!!!!! :) :) mindenki a magáét botólja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 mennyit kért érte anno ? már nem emlékszem rá :rolleyes: asszem milla körül moindta nekem vagy 2 hónapja. ha teljesen gyári és hibátlan akkor érthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 nem én ÁRULTAM!!!!!!!! :D :) mindenki a magáét botólja. :) Elsőre azt olvastam: "BONTJA" :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Elsőre azt olvastam: "BONTJA" :rolleyes: :) mindig csak a rosszra gondolsz!!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2008 Nagyon tanulságos cikk: Rekord-Commodore-Senator-Monza Köszönet Gergőnek. Sokáig én sem tudtam mi a különbség a Rekord és Senator között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sokáig én sem tudtam mi a különbség a Rekord és Senator között. sokan a mai napig nem tudják.nem szégyen. az már annál inkább amikor meg akarják magyarázni reki alkatrészei köszönő viszonyban sincsenek az A seniével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istifiú Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Minden Opel tulajnak B.U.É.K!Valamint sikeres építést az idei évben! Én is ebben bízom..Bár rég nem írtam,egyéb ügyes bajos dolgok miatt, de remélem idén bekövetkezik végre az áttörés...ami már elő van készítve:D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wingteam Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Sziasztok! 10 évig voltam Senator B tulajdonos,sajnos el kellett adni mert nem tudtam fenntartani. Maradt 5 könnyüfém felni+gumi és rengeteg alkatrész(karosszéria,gyári napfénytető,faberakásos müszerfal stb.) Ha érdekel hivj fel 06204858448 számon. Megegyezünk. Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Hmmm.... Azt hiszem, hogy a fehérnek nekiesek flexszel. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 murva ritka....mindig is akartam egyet B) ebay-en volt fent egy 10millió környékén Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 gondolkozom 1 E1-es caravan reki elbontásán. nekem csak a híd kell igazából a többin túladnék valami potom áron,nem tudok hová betárolni több cumót. ha érdekel vkit jelentkezzen bátran..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Hmmm.... Azt hiszem, hogy a fehérnek nekiesek flexszel. ;) [ AKAROM...AKAROM...AKAROM............ B) :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2009 E2 nagyon érdekelne, de az E1-ől szinte csak a motor jó nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Sziasztok ! Nagyon Boldog Új Évet mindenkinek ! Sok sikert az éppen folyó és leendő projektekhez ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 E2 nagyon érdekelne, de az E1-ől szinte csak a motor jó nekem. nem egészen.......... igazából ezt is rám akarják sózni,mert heghalt a papi akié volt és az örökösöknek csak nyűg.tip-top az autó.csak nem autómata pedig neked az kellene ha jól emlékszem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2009 nem egészen.......... igazából ezt is rám akarják sózni,mert heghalt a papi akié volt és az örökösöknek csak nyűg.tip-top az autó.csak nem autómata pedig neked az kellene ha jól emlékszem. B) Ha nincs kivonva a forgalomból, akkor neked is nyűg lesz ;) Váltóból már van 3 db tarcsiba, de egyikről sem tudom, hogy működik-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ha nincs kivonva a forgalomból, akkor neked is nyűg lesz B) Váltóból már van 3 db tarcsiba, de egyikről sem tudom, hogy működik-e. a kivonás menne azzal nincs is baj,de a kocsi többi részével nem tudok mit kezdeni.méh-be meg kár lenne vinni mert tökéletes állapotú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 a kivonás menne azzal nincs is baj,de a kocsi többi részével nem tudok mit kezdeni.méh-be meg kár lenne vinni mert tökéletes állapotú. van papírja meg minden ? ha tényleg szép miért nem adják el ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nem kétajtós? ;) Mert azonnal tudnék rá embert. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 5 ajtós és 6 éve nincs műszakija.azóta gariban áll felbakolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 helo, nos lehet engem érdekelne úgy ahogy van küldj egy telszámot püben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts