rtomi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 És ugyanilyen színű a műszerfal is, csak tele van furkálva. Jobban szellőzik. :lol: :lol: Egyébként azt a részt ahol feltünően sok a lyuk azt hangszórórácsnak hívják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nem tudom milyen kék lehet a tied belseje, de én az enyémet semmi pénzért nem cserélném ki. A tetőkárpit is világoskék. Imádom. Sztem kereshetsz reki cuccokat is, mert elég sok cucc kompatibilis. A B Seni teljesen más, mivel az az A Omira épül. Ha már kék belső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November14, 2008 Bontott A Seni a Vaterán: http://www.vatera.hu/opel_senator_szinte_m..._103396975.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Sztem kereshetsz reki cuccokat is, mert elég sok cucc kompatibilis az első ülések,ajtókárpitok,első szélvédő(a1 seni=e1 reki,a2 seni=e2 reki),szőnyeg,nagyjából enyi a közös.a közp.zár is ua.,meg a vill. ablak. a müfal már más,de csereszavatos.más a gardánbox is pl.az első ablakok is ua.,a hátsók már nem.az ajtók is csak az elsők ua. az ajtókéderek sem ua.az elejéből semmi nem jó a senihez,annak hosszabb az eleje 5 cm-el.tetőkárpít sem jó. nagyjából ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Kösz srácok, tanulok! :lol: Az a Vas megyei cumó a vateráról nagyon jó lenne, de messze van működő kocsi nélkül. Node legalább már látom, hogy milyet szeretnék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 a gardán az helyesen kardán nem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 a gardán az helyesen kardán nem ? :lol: méééért kell kötekedni..... vidéki suhanc vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 méééért kell kötekedni..... vidéki suhanc vagyok. suhanc ? az én vagyok héééééé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 suhanc ? az én vagyok héééééé :lol: de nem vagy vidéki. egyébként nem néztem utána,csak jött fejből.lehet rosszat írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November14, 2008 Szerencsére az első lámpák is megegyeznek :lol: Lásd a Rekimet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Szerencsére az első lámpák is megegyeznek :lol: Lásd a Rekimet. azok még igen.de a masz már nem jó meg az index sem. a lökösök sem jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 de nem vagy vidéki. egyébként nem néztem utána,csak jött fejből.lehet rosszat írtam. anyai ágon igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November14, 2008 Így van. Az index majdnem kétszer Olyan széles, mint a Rekié. Pedig ránézésre nagyon hasonlít egymásra a két autó. Igaz a Rekordomat pedig állandóan Asconázzák az ismerőseim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Így van. Az index majdnem kétszer Olyan széles, mint a Rekié. Pedig ránézésre nagyon hasonlít egymásra a két autó. Igaz a Rekordomat pedig állandóan Asconázzák az ismerőseim. pedig mm-re olyan széles mindegyik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Most jut eszembe, hogy a csapatban van egy bontásra ítélt C Commodore. Lehet, hogy abból is tudok pár dolgot lejmolni. :lol: Mondjuk, annak a beltere meg vörös plüss (vagy bársony, még mindig nem tudom, melyik melyik). De pár dolog még jól jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Most jut eszembe, hogy a csapatban van egy bontásra ítélt C Commodore. Lehet, hogy abból is tudok pár dolgot lejmolni. :lol: Mondjuk, annak a beltere meg vörös plüss (vagy bársony, még mindig nem tudom, melyik melyik). De pár dolog még jól jöhet. nekem a hídat!!!!!!!!!!!!nekem-nekem-nekem-nekem!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nálunk a malmok lassan őrölnek. Ha valamire azt mondom, hogy most, az általában 2-3 év. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nálunk a malmok lassan őrölnek. Ha valamire azt mondom, hogy most, az általában 2-3 év. :) :lol: ha nem ismernénk ez még hihető is lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nálunk a malmok lassan őrölnek. Ha valamire azt mondom, hogy most, az általában 2-3 év. :lol: :lol: nem sűrgős. mostanában nem tudom és sem restaurálni.de azért gondolhatnál rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Az nem enyém, de ha a barátom elhatározza magát, akkor megemlítelek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Az nem enyém, de ha a barátom elhatározza magát, akkor megemlítelek. :lol: kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Bontott A Seni a Vaterán: http://www.vatera.hu/opel_senator_szinte_m..._103396975.html érdekesen kalkulálja az árakat a srác. 1 első ülés 15 ruppó.azért autót szoktam venni. és nem is hibátlan,szét van ülve rendesen.valszeg a fűtés sem jó benne már emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Én meg a Suzukiban dolgozom már 13. éve. Szeretem a Suzukit. Főleg,hogy már Opelt is gyártunk. :lol: milyen opelt gyártatok? csak nem az agilát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 milyen opelt gyártatok? csak nem az agilát? De igen és csak mi gyártjuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 De igen és csak mi gyártjuk. :lol: nem gondoltam volna azt hittem az opelokat csak az opel gyártja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts