nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Értem, az sem lesz jó! :lol: :lol: :) Amúgy el. ablak elől van, de nem működik, a központi viszont zár három ajtót, de csak egyet nyit, az is a jobbegy. a zárnál valszeg a relé esetleg a vezetékek a rosszak egyszerű megnézni. a vill ablak meg ék egyszerű.ha a motor jó akkor szedd szét a mechanikát pucold meg és zsírozd(szilikonal)újra. utángyártott el.ablak az mindig sz@r.a fűthető üléseket sem nehéz belerakni. tudok olyan belső mint az enyém ha érdekel.elég jó áron adja a pali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Azt hiszem, érdekelne, csak előbb körbekérdezek pár bontós ismerőst is. Műszerfal is van hozzá? Mert az is olyan szürkéskék, ami még hagyján is lenne, de sz@rrá van furkálva. Van valami képed, hogy a tied milyen? És mennyi lenne az annyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Azt hiszem, érdekelne, csak előbb körbekérdezek pár bontós ismerőst is. Műszerfal is van hozzá? Mert az is olyan szürkéskék, ami még hagyján is lenne, de sz@rrá van furkálva. Van valami képed, hogy a tied milyen? És mennyi lenne az annyi? amikor láttam,tavaszal,még komplett belső volt fullos volt az autó.még abs is volt benne.utolsó évjárat. valakinek küldtem,aszem a muki nevü srácnak.nála fent van a képtárában.vauxhall néven aszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Ok, odalesek. ABS az enyémben is van, de valami régi fajta. Akkorát visszarúg, hogy a remegésbe elzsibbad a bokám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Ok, odalesek. ABS az enyémben is van, de valami régi fajta. Akkorát visszarúg, hogy a remegésbe elzsibbad a bokám. :lol: akkor szar a vezérlője. a 32. oldal alján megtalálod a linket.colin-nak hívják a srácot.neki küldtem képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 dúrva. nézem a képeket és februárban 33 ezer volt az órámban. most meg mindjárt nullázódik(megint,ki tudja hányadszorra). akkor ez nevezhető napi használatú autónak aszem...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Kösz a képeket! Nagyságrendekkel kulturáltabb ez a világos barna, mint az a kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Kösz a képeket! Nagyságrendekkel kulturáltabb ez a világos barna, mint az a kék. a gyári nekem is kék volt.csak 110 kg vagyok és hamar lenulláztam az ülést.meg az építkezés is igénybevette egy kicsit. csak a kárpítokat+üléseket cseréltem ki+a mű.falat,amúgy minden gyari benne. ha kell közp.zár vezérlő azt tudok adni.van aszem még 2-3 db.free csak nem tudom mikor érek haza egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Egyelőre ráér. Most kezdtem el kuporgatni. Kb március-április fele indul a projekt (Aki ismer, ne röhögjön, ez most tényleg komoly :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Egyelőre ráér. Most kezdtem el kuporgatni. Kb március-április fele indul a projekt (Aki ismer, ne röhögjön, ez most tényleg komoly :lol:) ok.megnézem mim maradt még,nem hinném hogy sok minden,aztán odaadom ha kell amit nem tudok felhasználni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Köszi! De ez az "odaadom" dolog nem fog ilyen egyszerűen menni. Minimum darabonként egy sört el kell fogadnod, mert ingyen nem fogadom el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Köszi! De ez az "odaadom" dolog nem fog ilyen egyszerűen menni. Minimum darabonként egy sört el kell fogadnod, mert ingyen nem fogadom el! :lol: szted mennyire szeretem a sőrt?miután sörgyárban melózok. ha megvan még a gáz akkor beszámolhatjuk a comóimat. amúgy meg borász a szakmám,de azt sem szeretem. csak a céklalevet!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 szted mennyire szeretem a sőrt?miután sörgyárban melózok. ha megvan még a gáz akkor beszámolhatjuk a comóimat. amúgy meg borász a szakmám,de azt sem szeretem. csak a céklalevet!!!!! Na, veled sem könnyű üzletelni! :lol: Igen, a gáz csak rád vár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Na, veled sem könnyű üzletelni! :lol: Igen, a gáz csak rád vár! :lol: nekem megfelel,ha neked is.pedig ha tudnád miket dobtam ki a tavaszal......fájna a szíved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Nekem mindig fáj... :lol: Hétfőig én sem tudtam, hogy a Senihez nekem cuccok kellenek. Aztán jött a nagy ötlet, hogy a hugom esküvőjére kész kellene lenni vele, és lehetne ez a menyasszonyis autó. Ha már fehér és böhöm nagy. Aztán meg lehet használni trélerezésre, mert ennek már pont jó hozzá a vontatható tömege. Biztije is olcsó, szóval minek bontsam el, ha használható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Nekem mindig fáj... :lol: Hétfőig én sem tudtam, hogy a Senihez nekem cuccok kellenek. Aztán jött a nagy ötlet, hogy a hugom esküvőjére kész kellene lenni vele, és lehetne ez a menyasszonyis autó. Ha már fehér és böhöm nagy. Aztán meg lehet használni trélerezésre, mert ennek már pont jó hozzá a vontatható tömege. Biztije is olcsó, szóval minek bontsam el, ha használható? és ha gázzal használod nem eszi le a hajad.mekkora? az enyém 1925 kg-t húzhat.fékezetett persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Ja, a gáz ebben is benne van. 3.0 12V. De a motor elég döglött. Azt hiszem, eredetvizsga után azonnal kap egy másik motort, és műszakira már azzal viszem. A vontatható tömegre nem emlékszem, a forgalmi meg benne van a verdában, de szerintem nekem is annyi, mint neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Ja, a gáz ebben is benne van. 3.0 12V. De a motor elég döglött. Azt hiszem, eredetvizsga után azonnal kap egy másik motort, és műszakira már azzal viszem. A vontatható tömegre nem emlékszem, a forgalmi meg benne van a verdában, de szerintem nekem is annyi, mint neked. az jó. kidobtam olyan motort is 40 000 km-el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Igazad van. Fáj. :lol: Mondjuk én picivel több szelepben gondolkodok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Igazad van. Fáj. :lol: ne fájjon.mára biztos beolvadt már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 ne fájjon.mára biztos beolvadt már. Nagy a valószínűsége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Nagy a valószínűsége. képzeld el amikor összel el kellett kezdenem a 15 év alatt felhalmozott alkatrészt eladni.majdnem sokkot kaptam.kb 15 autó kompletten. mindenem volt ami csak kellhetet.most meg nincs már semmim. volt akinek komplett belsőt adtam mindenestől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 szted mennyire szeretem a sőrt?miután sörgyárban melózok. Én meg a Suzukiban dolgozom már 13. éve. Szeretem a Suzukit. Főleg,hogy már Opelt is gyártunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November13, 2008 Nem tudom milyen kék lehet a tied belseje, de én az enyémet semmi pénzért nem cserélném ki. A tetőkárpit is világoskék. Imádom. Sztem kereshetsz reki cuccokat is, mert elég sok cucc kompatibilis. A B Seni teljesen más, mivel az az A Omira épül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Fene egye meg! A volt Rekimnek f@sza grafitszürke ülései voltak, de ki lett dobva, mert a hiányzó váltó lyukjában a macska bement, és össze-vissza sz@rta. Pedig de jól jönne most! Amúgy az enyém hasonló, csak nem mintás. És ugyanilyen színű a műszerfal is, csak tele van furkálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts