Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

Értem, az sem lesz jó! :lol: :lol: :)

Amúgy el. ablak elől van, de nem működik, a központi viszont zár három ajtót, de csak egyet nyit, az is a jobbegy.

a zárnál valszeg a relé esetleg a vezetékek a rosszak

egyszerű megnézni.

a vill ablak meg ék egyszerű.ha a motor jó akkor szedd szét a mechanikát pucold meg és zsírozd(szilikonal)újra.

utángyártott el.ablak az mindig sz@r.a fűthető üléseket sem nehéz belerakni.

tudok olyan belső mint az enyém ha érdekel.elég jó áron adja a pali.

Megosztás:

Azt hiszem, érdekelne, csak előbb körbekérdezek pár bontós ismerőst is. Műszerfal is van hozzá? Mert az is olyan szürkéskék, ami még hagyján is lenne, de sz@rrá van furkálva. Van valami képed, hogy a tied milyen? És mennyi lenne az annyi?

amikor láttam,tavaszal,még komplett belső volt

fullos volt az autó.még abs is volt benne.utolsó évjárat.

valakinek küldtem,aszem a muki nevü srácnak.nála fent van a képtárában.vauxhall néven aszem.

Megosztás:

Kösz a képeket! Nagyságrendekkel kulturáltabb ez a világos barna, mint az a kék.

a gyári nekem is kék volt.csak 110 kg vagyok és hamar lenulláztam az ülést.meg az építkezés is igénybevette egy kicsit.

csak a kárpítokat+üléseket cseréltem ki+a mű.falat,amúgy minden gyari benne.

ha kell közp.zár vezérlő azt tudok adni.van aszem még 2-3 db.free csak nem tudom mikor érek haza egyszer.

Megosztás:

Köszi! De ez az "odaadom" dolog nem fog ilyen egyszerűen menni. Minimum darabonként egy sört el kell fogadnod, mert ingyen nem fogadom el! :lol:

szted mennyire szeretem a sőrt?miután sörgyárban melózok.

ha megvan még a gáz akkor beszámolhatjuk a comóimat.

amúgy meg borász a szakmám,de azt sem szeretem.

csak a céklalevet!!!!!

Megosztás:

Nekem mindig fáj... :lol: Hétfőig én sem tudtam, hogy a Senihez nekem cuccok kellenek. Aztán jött a nagy ötlet, hogy a hugom esküvőjére kész kellene lenni vele, és lehetne ez a menyasszonyis autó. Ha már fehér és böhöm nagy. Aztán meg lehet használni trélerezésre, mert ennek már pont jó hozzá a vontatható tömege. Biztije is olcsó, szóval minek bontsam el, ha használható?

Megosztás:

Nekem mindig fáj... :lol: Hétfőig én sem tudtam, hogy a Senihez nekem cuccok kellenek. Aztán jött a nagy ötlet, hogy a hugom esküvőjére kész kellene lenni vele, és lehetne ez a menyasszonyis autó. Ha már fehér és böhöm nagy. Aztán meg lehet használni trélerezésre, mert ennek már pont jó hozzá a vontatható tömege. Biztije is olcsó, szóval minek bontsam el, ha használható?

és ha gázzal használod nem eszi le a hajad.mekkora?

az enyém 1925 kg-t húzhat.fékezetett persze.

Megosztás:

Ja, a gáz ebben is benne van. 3.0 12V. De a motor elég döglött. Azt hiszem, eredetvizsga után azonnal kap egy másik motort, és műszakira már azzal viszem. A vontatható tömegre nem emlékszem, a forgalmi meg benne van a verdában, de szerintem nekem is annyi, mint neked.

az jó.

kidobtam olyan motort is 40 000 km-el

Megosztás:

Nem tudom milyen kék lehet a tied belseje, de én az enyémet semmi pénzért nem cserélném ki.

24142977.jpg

A tetőkárpit is világoskék. Imádom. Sztem kereshetsz reki cuccokat is, mert elég sok cucc kompatibilis. A B Seni teljesen más, mivel az az A Omira épül.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.