kori Elküldve Október29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2008 Szólhattál volna előbb is, akkor abból is teszek bele. Meg kell keresnem őket, elvileg kell lennie kb 3 garnitúrának pluszban. Tegnap kapott egy új termosztátot is a gép, most már pillanatok alatt üzemmeleg lesz a moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Szólhattál volna előbb is, akkor abból is teszek bele. Meg kell keresnem őket, elvileg kell lennie kb 3 garnitúrának pluszban. Tegnap kapott egy új termosztátot is a gép, most már pillanatok alatt üzemmeleg lesz a moci. most vettem észre.a maradék is ki volt lazulva.ez a vibráció kikezd mindent,ideértve az idegeimet is. azért köszönöm. esetleg nem jössz paksra? én is most rakom majd be a téli(107 fokos)termostatot.azzal jobb a fűtés is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ebben a hónapban csak egy helyre tudunk elmenni, az pedig az évzáró lesz Kecsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ebben a hónapban csak egy helyre tudunk elmenni, az pedig az évzáró lesz Kecsón. megjött a csomag. nagyon köszönöm. ha esetleg találsz csavarokat és adnál párat nekem,akkor annak természetesen kifizetem az árát. üdv:istván. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 tudna vki segíteni a hídam azonosításában? annyi a különbség a sima 2.0-s rekivel szemben,hogy ennek az olajat nem a hátulján kell beönteni hanem a gardánbehajtás mellett az öntöttvas házon van a csavar. és a gardán rögzitése sem olyan a hidra mint a sima rekié,olyan mint a senié..komplett gardánt kellett cserélnem anno hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2008 Annak örömére, hogy kapott új termosztátot, és hűtősapkát, elfsta magát a vízpumpám. Még jó hogy volt otthon használható. Gyorsan feldobtuk-volna, ha nem automata lenne a gép. Le kellett szedni az ékszíjtárcsát a motorról, de nem tudtuk lefixálni a motort, ezért még az önindítót is leszedhettem ;) A viszkós ventillátor is úgy rá volt szorulva, hogy ketten- csöveket rakva a kulcsokra-sikerült leszedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 nekem egyszer menet közben fosta el magát a tömszelence.ha a motor járt nem nagyon folyot.viszont amikor megáltam tankolni kb. 30 mp alatt kifolyt az összes víz. persze vasárnap volt és még 100 km volt hazáig.adott a kutas 2x20 liter vízet az kitartott hazáig. talán vasárnap kicserélem a tartót amit adtál.az amit én gyártottam kicsit igénybeveszi a generátort meg a pumpát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2008 Ma feladtam a csavarokat. Két év után rájöttem, hogy nem működik a vákumos előgyújtás szabályozóm. Megvan a kövi programom. Kimostam a hűtőmet, és feltöltöttem a rendszert fagyállóval. Ráadásul találtam egy rozsdafoltot a benzincsövek alatti részen az első dobban :D Műszakiig azt is ki kell hegesztenem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ma feladtam a csavarokat. köszönöm. ;) mivel tartozom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2008 Mint az előzővel :D Majd iszunk rá áldomást, ha összefutunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Mint az előzővel :D Majd iszunk rá áldomást, ha összefutunk. megjött a csomag.sikerült megünnepelnem egy gyors bokaficamal. köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2008 Nincs mit. Ilyenkor jó az automata váltó, hacsak nem a jobb lábad ment ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Nincs mit. Ilyenkor jó az automata váltó, hacsak nem a jobb lábad ment ki. de az.még a gázt se tudtam nyomni,hogy haza tudjak menni a melóhelyről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2008 Kiderült, hogy beázik az első szélvédőm. Szedhetem ki és tömíthetem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Kiderült, hogy beázik az első szélvédőm. Szedhetem ki és tömíthetem le. nem lehet hogy kemény már a gumi? nekem is beázott régebben,de sikerült vennem új kédert és azóta nincs gondom vele. szerencse,hogy nem ragasztott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2008 A ragasztott egyszerűbb, mert kiszeded és visszaragasztod.De itt tényleg kédert kellene cserélni, ami vagy van vagy nincs. Sztem a második esélyesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 A ragasztott egyszerűbb, mert kiszeded és visszaragasztod.De itt tényleg kédert kellene cserélni, ami vagy van vagy nincs. Sztem a második esélyesebb. a ragasztott sem mindig jön ki egyben.elég egy mélyebb karc vagy kavics. jobb a kéderes.könyebb kiszedni.meg olcsobb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Nem mindíg az olcsóbb a jobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Nem mindíg az olcsóbb a jobb. :D nekem szimpib a kéderes. de ez én vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Elhatároztam magam, felújíttatom a Senatort. Vannak gondjai, ezért is volt olcsó. Amikor vettem, akkor alkatrésznek szántam, de most már úgy vélem, hogy másképp is hasznomra válhat. Így viszont volna pár kérdésem. 1. A bal első lengéscsillapító elengedte az olajat. Arra gondoltam, ha már cserélni kell, akkor lehetne-e a B Seni keménységállítós lengéscsillapítóit bedobni? Illetve van annak egyáltalán értelme? Használja valaki? Vagy csak középértékre be van állítva, és úgy jár vele mindenki? Mert ha felesleges a keménység állítás, akkor felesleges a pénzkidobás is. 2. Milyen extrák voltak a B Seniben, amit érdemes beépíteni egy alap A/2 Senibe? Gondolok itt fűtött ülésekre, központi zárra, négy elektromos ablakemelőre, elektromos tetőablakra, meg effélékre? 3. Az ülések (első-hátsó) teljesen kompatibilisek? Mert most valami ronda kék plüss vagy bársony (anyagokhoz nem értek) belterem van, ami szerintem nagyon ronda, és cserélni szeretném. Egyelőre ennyi, húzok melózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 ....2. Milyen extrák voltak a B Seniben, amit érdemes beépíteni egy alap A/2 Senibe? Gondolok itt fűtött ülésekre, központi zárra, négy elektromos ablakemelőre, elektromos tetőablakra, meg effélékre?.... Van olyan A Seni, amiben ez gyárilag benne van :lol: Mondjuk elektronyos tetőablak nem feltétlenül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Elhatároztam magam, felújíttatom a Senatort. Vannak gondjai, ezért is volt olcsó. Amikor vettem, akkor alkatrésznek szántam, de most már úgy vélem, hogy másképp is hasznomra válhat. Így viszont volna pár kérdésem. 1. A bal első lengéscsillapító elengedte az olajat. Arra gondoltam, ha már cserélni kell, akkor lehetne-e a B Seni keménységállítós lengéscsillapítóit bedobni? Illetve van annak egyáltalán értelme? Használja valaki? Vagy csak középértékre be van állítva, és úgy jár vele mindenki? Mert ha felesleges a keménység állítás, akkor felesleges a pénzkidobás is. 2. Milyen extrák voltak a B Seniben, amit érdemes beépíteni egy alap A/2 Senibe? Gondolok itt fűtött ülésekre, központi zárra, négy elektromos ablakemelőre, elektromos tetőablakra, meg effélékre? 3. Az ülések (első-hátsó) teljesen kompatibilisek? Mert most valami ronda kék plüss vagy bársony (anyagokhoz nem értek) belterem van, ami szerintem nagyon ronda, és cserélni szeretném. Egyelőre ennyi, húzok melózni. a b seni futóműve sehogyan sem jó az a-ba. a belső dettó. elektromos tető volt bennük,de csak 84-től és elég ritka mivel azokkban(cd felsz.)volt klíma is. ha a tiédbe szeretnéd beletenni a sok extrát,feltéve hogy fapados,akkor kösd fel a gatyát.nem kis móka.egyszerűbb egy jól felszereltet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ok, extra elfelejtve. :lol: Elektromos ablak és központi zár meg jó lesz az univerzális is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Ok, extra elfelejtve. :) Elektromos ablak és központi zár meg jó lesz az univerzális is. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Értem, az sem lesz jó! :lol: :lol: :) Amúgy el. ablak elől van, de nem működik, a központi viszont zár három ajtót, de csak egyet nyit, az is a jobbegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts