kori Elküldve Október8, 2008 Szerző Elküldve Október8, 2008 Esetleg kérdezd meg index ügyben Vincze Sanyit. Neki adtam a nyáron egy pár indexet, de azt mondta az kell neki, mert amik neki vannnak azok repedtek. Lehet, hogy egy repedtet tud nélkülözni.
rtomi Elküldve Október11, 2008 Elküldve Október11, 2008 Gellért a "maradványok" között nincs egy jobbos index ? Vagy elhagytam, vagy lenyúlták - sicccc - :lol: Már NEM keres!! :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Október11, 2008 Elküldve Október11, 2008 Már NEM keres!! :lol: :lol: Bezony, Tomi szerzett nekem tenx :lol: Akitől hoztad különben van még egy csomó cucca ?
rtomi Elküldve Október11, 2008 Elküldve Október11, 2008 Bezony, Tomi szerzett nekem tenx :lol: Akitől hoztad különben van még egy csomó cucca ? Mi kellene?
rtomi Elküldve Október15, 2008 Elküldve Október15, 2008 ESP-s E Reki. Szerintem ilyen nem is volt. :lol:
nagy istván Elküldve Október15, 2008 Elküldve Október15, 2008 ESP-s E Reki. Szerintem ilyen nem is volt. :lol: már néztem én is. sztem nincs a gazdája tisztában azzal amit írt. :lol:
tgabika76 Elküldve Október15, 2008 Elküldve Október15, 2008 ABS-re gondolt esetleg? Olyan már volt E Rekiben?
kori Elküldve Október15, 2008 Szerző Elküldve Október15, 2008 Azért a 4-es váltó, és a manuális tükör kicsit levon az értékéből a szememben. A kis szériaszámban gyártott alatt nem tudom mire gondolt. Sztem több mint 1 millió készült belőle :lol:
kori Elküldve Október15, 2008 Szerző Elküldve Október15, 2008 Elölről vajon miért nincs lefényképezve? Mert nincs meg a köténylemez? :lol:
mélykék76 Elküldve Október15, 2008 Elküldve Október15, 2008 Azért a 4-es váltó, és a manuális tükör kicsit levon az értékéből a szememben. A kis szériaszámban gyártott alatt nem tudom mire gondolt. Sztem több mint 1 millió készült belőle :lol: Hát ESP-vel elég limitált széria lehetett :lol: :lol: Bizti rosszul adta fel a hírdetést.
nagy istván Elküldve Október16, 2008 Elküldve Október16, 2008 ABS-re gondolt esetleg? Olyan már volt E Rekiben? aszem az utolsó évben rendelhető volt,de csak a 2.2E tipushoz. mivel 83-as ezért max. szervófék lehet az extra..... :lol:
monza Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 Hali Isti!! 26.-án jössz egy kirándulásra?? ja elfelejtettem megkérdezni, hogy nincs -e grafikus rajzod, méretekkel?? Vagy esetleg az itt lévő Opeles srácok nem -e ? Tudnának segíteni!! Monza Röntgen rajzot keresek! És méreteket!! :lol: nem találtam a netten!! Ha tudsz valakit megköszönném!! csaó!!
Colin Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 Blueprint-em nincs, de van helyette pár érdekes kép itt: http://www.senator-monza.de/ (Technik--->Karosserie és ott) Méretek: Tengeyltáv 2667 mm Track front 1447 mm Track rear 1472 mm Hosszúság 4724 mm Szélesség 1727 mm Magasság 1346 mm Remélem ez segít valamicskét.
nagy istván Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 Hali Isti!! 26.-án jössz egy kirándulásra?? ja elfelejtettem megkérdezni, hogy nincs -e grafikus rajzod, méretekkel?? Vagy esetleg az itt lévő Opeles srácok nem -e ? Tudnának segíteni!! Monza Röntgen rajzot keresek! És méreteket!! :lol: nem találtam a netten!! Ha tudsz valakit megköszönném!! csaó!! sajna nem. találtál generátor tartót?????? :lol:
lightning Elküldve Október21, 2008 Elküldve Október21, 2008 találtál generátor tartót?????? :D Milyen kellene??? Amúgy van egy pár eladó cucc B-C Rekord, esetleg A Senator... Opel Rekord C alkatrészek, eladóak. Hátsóhíd, elsőhíd, műszerfal, aproságok, üvegek, vasfelnik, lökhárítók, lámpák, hengerfejek, főtengely, dugattyúk, ékszíjtárcsák, vezérlés, váltó, kardán, hűtőrács stb. Díszléc nincs!!!!! Csak olyanok hívjanak, akiknek tényleg kell valami, köszi! 20/223-5394
nagy istván Elküldve Október22, 2008 Elküldve Október22, 2008 Milyen kellene??? cih motorra az öntöttvas.eddig aluminíum volt és az tört el. én meg még a tavaszal kidobtam az összes ilyen dolgomat. :D csináltam gyorsban egy tartót,de nem az igazi.
nagy istván Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Ha csak alcsi van az nem is kell? az is jó lenne,ha más nincs. van egy kis rezonancia a motoron(sztem a lendkerék-szerkezet nem az igazi)és az miatt törött el.
kori Elküldve Október23, 2008 Szerző Elküldve Október23, 2008 Holnap körülnézek szüleimnél, az alkatrészek között.
nagy istván Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Holnap körülnézek szüleimnél, az alkatrészek között. köszönöm elöre is!!!!!!
kori Elküldve Október28, 2008 Szerző Elküldve Október28, 2008 Átnézettem szervízben a futóművet és a fékeket. A nyomtávrúd kormányműben lévő gömbcsuklója kicsit kotyog. A jobb hátsó kézifék kicsit késik, de ezeken kívül tökéletes. Mehet műszakira.
nagy istván Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 jó neked. én cserélhetem a nyomtávrudat meg a segédkormányművet is.lehet a külső összekötök is lesznek. :D
kori Elküldve Október28, 2008 Szerző Elküldve Október28, 2008 Ma feladtam a cuccot. Sztem én is felújíttatom a nyomtávrudat. Néha kicsit beráz a kormány. Futóművet is kellene állíttatnom, mert még ahhoz sem nyúltam. Igaz a gumikat nem eszi. Ma végre bekerült a tükörfűtéshez relé, mert gyárilag csak balos elektromos tükör volt rajta, a relét pedig egy előző gazda kidobta. Utólag kapott egy jobbos elektromos tükröt is, és bevezetékeltem a fűtést is. Vettem a Vaterán egy valag Rekord alkatrészt, és volt benne egy fűtésrelé, és egy zsír új termosztát is, amit szintén beraktam, mert nem melegedett rendesen már a gép. Berlinának pedig félreraktam egy Varajet II karbit és 5 db ac-t.
nagy istván Elküldve Október29, 2008 Elküldve Október29, 2008 Ma feladtam a cuccot. nagyon köszönöm. nyomrudat ne újítass fel sztem,mert már megjártam néhányszor én is a felújított gömbfejekel. keress inkább jó bontottat.
nagy istván Elküldve Október29, 2008 Elküldve Október29, 2008 esetleg valakinek nincs elfekvőben 2-3 db csavar(ami a motort+a váltót összetartja)amit tudna nélkülözni(persze nem ingyen kérem)? sikerült elhagynom mindet 2 db kivételével.
Recommended Posts