nagy istván Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 láttam már 3 bőrözött mű.falat.nekem nem jöt be. :lol: lehet ezeket nem csinálták meg szépen,de 20-30 pénzt sokallok érte.főleg ,hogy nem szép még akkor sem(szerintem),ha jól csinálják meg. :D nekem is az tett be,hogy egy nyáron 5X szedtem ki a klíma miatt.bassszus. :lol: :D :D pedig vigyáztam rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hópihe Reloaded :lol: :lol: :lol: :D Új olaj, új első fékbetét, új kuplungtárcsa, másik k.tárcsa és lendkerék. Naggyyyyyon nak köszönet a két Lacinak, hogy végigdolgozták a fél napot mindezért. Illetve köszönet még Zolinak, Dzsoninak, Ákosnak :D ui: BC-nek van bizosítéka ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 király :lol: :lol: vajon meddig bírja ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Khmmmm..... Hülyeségeket kérdezni itt vagyok én, te csinálj valami mást :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Khmmmm..... Hülyeségeket kérdezni itt vagyok én, te csinálj valami mást :D :D :D :D :D adok pár ötletet :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hüleeee :lol: Kellene nekem viszont egy elektromos venti, ami fúj és nem szív. Kicsit aggaszt hűtés témaköre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hüleeee :lol: Kellene nekem viszont egy elektromos venti, ami fúj és nem szív. Kicsit aggaszt hűtés témaköre :lol: ilyesmit tudok adni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 ilyesmit tudok adni.... http://pan0.fotovista.com/dev/0/2/00036620/l_00036620.jpg De milyen vicces vagy.... Ma még nem ittál ugye ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 De milyen vicces vagy.... Ma még nem ittál ugye ? :lol: :lol: :lol: képpel nem idézünk még ha gyorsan kijaívtod akkor se :D de ma már ittam, azért vagyok vicces...a reggeli felkeléstől számítva az első órát kibírni nagyon nehéz míg nem iszok mert akkor dögunalom minden :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hüleeee :lol: Kellene nekem viszont egy elektromos venti, ami fúj és nem szív. Kicsit aggaszt hűtés témaköre :lol: Tudod mi kellene abba? A B Omi dupla ventis megoldása!Olyat kellene szerválni bontóból. Egy kapcsolóval direktbe bekötni és had hüljön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Tudod mi kellene abba? A B Omi dupla ventis megoldása!Olyat kellene szerválni bontóból. Egy kapcsolóval direktbe bekötni és had hüljön. Duplaaaaaaaaaaa ? Elaktronyos mindkettő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Duplaaaaaaaaaaa ? Elaktronyos mindkettő ? Aszem MV6-ban két kisebb venti van egymás melett. Simán elférne,de szerintem két astra venti egymás melett bekötve a müszerfalra egy kapcsolóval is ok lehet. A hűtő méretével nem lehet még játszani? Miben volt a legnagyobb hűtő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Na itt van minden : http://www.cool4u.hu/letoltes/pdf/jarmukli...entilatorok.pdf :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Aszem MV6-ban két kisebb venti van egymás melett. Simán elférne,de szerintem két astra venti egymás melett bekötve a müszerfalra egy kapcsolóval is ok lehet. A hűtő méretével nem lehet még játszani? Miben volt a legnagyobb hűtő? a klímás hűtő egy soral több kapilláris csövet tartalmaz.elég ritka,talán a FEHÉR holló hozzá képestz tömegmadár....... szélesebb hűtőt nem tudsz belerakni mivel ott van a két nyúlvány.viszont vastagabbat lehet.nekem ez van benne és 24v-s motorral pályán trélerrel sem főztem meg a vízet(pedig mentem vele az olaszoknál 41 fokban is). mondjuk az elektromos venti nem tudom mennyire jó,nekkm nem vált be.nem is erőltettem sokáig monjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Hópihe Reloaded :lol: :lol: :lol: :D Új olaj, új első fékbetét, új kuplungtárcsa, másik k.tárcsa és lendkerék. Naggyyyyyon nak köszönet a két Lacinak, hogy végigdolgozták a fél napot mindezért. Illetve köszönet még Zolinak, Dzsoninak, Ákosnak :D ui: BC-nek van bizosítéka ? Ahham! Szóval neked kellett volna a Senim fékje? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nemrég Chyga régi senatorjával hazahúztam Tatabányáról Pestre Chyga lila senatorját ( mindkettő B ) a lila elég roncsközeli állapotban van - leszámítva a szép bőrbelsőt :lol: - papírok lejárva biztosítás nincs szóval izgalmas volt az út :D (az autó azért biztonságos volt ) de a dual ram-ot hallani a leömlőből tiszta V8 :D tovább nem volt rajta kipuff :D szóval senatoroztam ma egy picit és nagyon jó volt...ótómata, kényelmes...igaz h nem volt vadállat ( C30LE) de plussz egy senivel is 12-t evett :D megyünk majd vissza Chyga 3. senatorjáért is :D- haver megvesz tőle mindent. ősszel meg indul a telilakat telifény projekt a rendszámosra... remélem hétvégén is beülhetek egy picit a régi senimbe :lol: ezek az igazi autók :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Ahham! Szóval neked kellett volna a Senim fékje? :lol: Noigen. De jóóó, tudom használatban van :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Nemrég Chyga régi senatorjával hazahúztam Tatabányáról Pestre Chyga lila senatorját ( mindkettő B ) a lila elég roncsközeli állapotban van - leszámítva a szép bőrbelsőt :lol: - papírok lejárva biztosítás nincs szóval izgalmas volt az út :D (az autó azért biztonságos volt ) de a dual ram-ot hallani a leömlőből tiszta V8 :D tovább nem volt rajta kipuff :D szóval senatoroztam ma egy picit és nagyon jó volt...ótómata, kényelmes...igaz h nem volt vadállat ( C30LE) de plussz egy senivel is 12-t evett :D megyünk majd vissza Chyga 3. senatorjáért is :D- haver megvesz tőle mindent. ősszel meg indul a telilakat telifény projekt a rendszámosra... remélem hétvégén is beülhetek egy picit a régi senimbe :lol: ezek az igazi autók :lol: Szevasz Gelko ! Nem tudsz véletlenül 3 ezres Dualhoz motor elektronikát + köteget , nem túl horror áron ? / az A szenyámhoz kellene / üdv. Nova Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Noigen. De jóóó, tudom használatban van :lol: :lol: :lol: :D Még nincs, csak tervek vannak vele. Tudod, a dátum 2312. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 nem tudja vki merre lehet pesten felújitatni a hátsó szintszabályzós telóimat? az új elég horror:42000 huf./db. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Szevasz Gelko ! Nem tudsz véletlenül 3 ezres Dualhoz motor elektronikát + köteget , nem túl horror áron ? / az A szenyámhoz kellene / üdv. Nova megkérdem majd a cimbit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Hahó. Valakinek nincs meg véletlenül a Flash Opel azon száma, melyben egy piros Opel Monza-t mutatnak be? Valahol meg volt nekem is, de most nem találom az újságot, és érdekelne nagyon a cikk. Köszi: Miki Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 valaki tudja milyen áttétele van a d/td E/2 reki difijének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 valaki tudja milyen áttétele van a d/td E/2 reki difijének? 3,7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts