mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Jut eszembe. Felpróbáltuk a c4 17es felnijét a kocsira, sajna nem fért volna el a gumi :sowwy: ui: 2,5 cm-es pogival Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 ŐCSSSSÉÉÉMMM ( ez a lökött fórum kimoderálta a mélyhang szinonímáját :sowwy: ) ez naon széles felni. Pedig a tied ki is van szélesítve kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 9 és feles :lol: Ha nem volt alatta pogácsa akkor belért a....valamibe, nem emlékszem rá :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Akkor erre egy elég méretes gumi is kellene, hogy értelmesen álljon rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Akkor erre egy elég méretes gumi is kellene, hogy értelmesen álljon rajta. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ez nem gyenge. Azért az árára kiv volnék :sowwy: Meg az útbordák mennyire ráncigálnák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ez nem gyenge. Azért az árára kiv volnék :sowwy: Meg az útbordák mennyire ráncigálnák. Beírom, de nem felvágásként henem mertb kérdezted :lol: Ennyi : http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?ti...yes&place=3 Csak ugye én gyorsan akartam és nem sokat mozdultam érte, így 90000 Forint lett a végösszeg. Közúton elvileg nem használható, rajta is van a matrinyáján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Miért nem használható közúton? Mert széles? Sajnos nem értek angolul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Miért nem használható közúton? Mert széles? Sajnos nem értek angolul. Igazándiból nem tooooom. Lehet füstölési hajlandósága miatt, megen elég puha gumi :sowwy: Flesleges normál használattal koptatni szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hali, egy kérdésem lenne, hasznaltauto.hu szerint van szekszárdon egy eladó monza, esetleg valaki nem ismeri az eladót valahonnan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ha elmész megnézni referálj, és csinálj képeket légyszi :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ahogy lesz időm, megyek hozzá, de most a suli az első.... nézegettem őket a neten, és hát nagyon megtetszettek, meg szerintem amig fiatal vagyok, addig legyen ilyen autóm, utána majd jöhet egy családi senator vagy vectra :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ahogy lesz időm, megyek hozzá, de most a suli az első.... nézegettem őket a neten, és hát nagyon megtetszettek, meg szerintem amig fiatal vagyok, addig legyen ilyen autóm, utána majd jöhet egy családi senator vagy vectra :lol: a monza nagy királyság - és MK76 különösen szereti őket :lol: csak ott van már alkatrészhiány :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 SS, Lehet bontani a kocsid ugye ? :lol: Kééééne nekem a két fehér visszapillantó és a két lámpa közötti műanyag :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 és a két lámpa közötti műanyag :lol: talán hűtőrács a neve ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 talán hűtőrács a neve ? :lol: Szerinted ez egy farmotoros autó ? :lol: De tudatlan vagy :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Szerinted ez egy farmotoros autó ? :lol: De tudatlan vagy :sowwy: a francba akkor azért nem ment nálam rendesen mert mindig ott szereltük :lol: meg ne próbáld gyárira visszacserélni mert lefestem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na várjuuuunk. Ez az autó gyári magassága ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Na várjuuuunk. Ez az autó gyári magassága ? :sowwy: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...tor_1_h_sst.jpg nem, ez 1.5 centivel magasabb :lol: a tiéd alapvetően alacsonyabb mint a gyári, a 15ös kerekekkel főleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Meglettek az első lengéscsillapítók is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Lassan új autód lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Na várjuuuunk. Ez az autó gyári magassága ? B) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...tor_1_h_sst.jpg Hozzá ne nyúlj a magassághoz B) Ez így tökéletes ahogy van....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 Két Rekordunk között nálunk is legalább 5-7 cm magasságbeli különbözet van. A rugókat egyikben sem piszkáltuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Két Rekordunk között nálunk is legalább 5-7 cm magasságbeli különbözet van. A rugókat egyikben sem piszkáltuk. ha a sedanba a karavan gyárilag erősített(vonóhorgos)rugóját rakod hátra ezt az eredményt kapod.elölre meg a 3.0-ás seniét kell,akkor garantált a 3-4 cm emelkedés. a senatornál is a gyári vonóhorgos kaszni magasabb kicsit a simánál az erősített rugó miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2008 GSI rovatból: Seni Bár a csövet nem raktam volna bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts