kori Elküldve Április29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2008 Tudja vki, hogy a Seni automata váltó jó-e a Rekordra? Illetve Reki automata váltót keresek Cih motoroshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Tast keresd meg a fórumon! Szerintem automatában ő itt az egyik lángész. Biztos tudja, melyik passzol mihez, és melyik motorhoz milyen áttételű lenne a legoptimálisabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 megmértem mi van itthon 8,0 8,5, 9,0 zoll kupplungok 204, ezt nem mértem , és 230mm átmérővel mielőtt bárki rákérdezne: egyik sem eladó én elnézést kérek, de kupplungszerzést innen nem vállalhatok, egyáltalán jó lenne tudni, hogy milyen váltó és milyen kupplung van épp benne ha getrag, akkor egyébként rá van öntve, a hosszú számsor első három karaktere: 240, 242, 244, 245, 246, 265 stb stb.... ha zf akkor meg ki kék árulni az egészet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Esetemben a Seniben milyen váltó ? Hááááááát, ez egy roppant jóóó kérdés :sowwy: 5ös :lol: Inkább az a kérdés, hogy minek a váltója :lol: 2.3as szívó/TD szerkezetével és tárcsájával próbálkozunk majd, megléssuk mi lesz. Holnap még megkérdezem Patyi Lacit, hogy milyen fogazás volt a tárcsának és mekkora volt az átmérője és este pedig sűrűn fogok imádkozni asszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Esetemben a Seniben milyen váltó ? Hááááááát, ez egy roppant jóóó kérdés :sowwy: 5ös :lol: Inkább az a kérdés, hogy minek a váltója :lol: 2.3as szívó/TD szerkezetével és tárcsájával próbálkozunk majd, megléssuk mi lesz. Holnap még megkérdezem Patyi Lacit, hogy milyen fogazás volt a tárcsának és mekkora volt az átmérője és este pedig sűrűn fogok imádkozni asszem :lol: az a baj h neked getrag van benne...ha sima AR lenne akkor tudnék szerezni B seniből :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2008 Nullkilométeres lett a Rekordunk :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 az a baj h neked getrag van benne...ha sima AR lenne akkor tudnék szerezni B seniből :lol: Na akkor ott tartunk, hogy 240-es - ha jól mondom - Manta váltó van a Seniben. Kellne nékem egy 2.3 td Rekord szerkezet. Nincs véletlenül valakinek ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Na akkor ott tartunk, hogy 240-es - ha jól mondom - Manta váltó van a Seniben. Kellne nékem egy 2.3 td Rekord szerkezet. Nincs véletlenül valakinek ? :sowwy: van győrben egy MANTABOY nevü srác annak van. a mantásoknál megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 van győrben egy MANTABOY nevü srác annak van. a mantásoknál megtalálod. Köszönöm az infót, egyenlőre a szerkezet "ok"nak tűnik, Rekord tárcsa pedig gyó lett :lol: Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget Hajninak és a két Lacinak :sowwy: Ja és Manta gátlók vannak hátul a kocsiban immár :P Ja2: volt egy tárcsa, ami fel lett kevráloztatva. Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hát nagy sz#@łłr munka volt. Gyári réget maradt a tárcsán és arra került ragasztva a kevlár réteg :lol: Ne csodálom, hogy ennyit - semennyit - bírt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 No hogy valami jót is írjak néha :sowwy: Sokat haladtam, az első futómű -kormánymű felújítással. - Az összes szilentet és gömbfejet újra cseréltem - A kerék csapágyak szintén újak - A kormánymű is fel lett újjítva (ezt nem én csináltam) Egyébként az egész futómű csavarra lett szedve, minden homokolva volt, részben szinter, részben horgany felület védelmet kaptak az alaktrészek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 A munkában nagy segítség volt a HIC fórmtárstól kapott gyári könyv, úgyanis számos kókányolás volt a futóműben aminek a kiderítése könyv nélkül szinte lehetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Nekem pedig végre itthon van a Senator! Köszönet és hála Tasnak és Rolinak, akik eddig őrízték. Ma már körbe is jártuk, hogy milyen alkatrészből lehet még Manta. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Nekem pedig végre itthon van a Senator! Köszönet és hála Tasnak és Rolinak, akik eddig őrízték. Ma már körbe is jártuk, hogy milyen alkatrészből lehet még Manta. :lol: Roli mesélte, hogy hirtelen milyen gyorsan el tudtad hozni, amikor nagyon kellett :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Na ja. Tervben volt már egy ideje, mert tudtam, hogy Roli költözik. Csak baráti segítséggel akartam megoldani úgy, ahogy Mor16V-től is elhoztuk a piros Mantát. De tudod, hogy megy ez. Majd ekkor, majd akkor, bocs, most nem érek rá... Most sürgős lett, pár telefon és 64800Ft megoldotta a gondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Trélerezni kellett a kocsit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Ha talpon hozható lett volna, akkor már tavaly itt lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Spec a felnire gondoltam, hogy jól áll neki :lol: ui: beírom a fórumra, hogy meglegyen 8,5x16 ET32 und 9,5x16 ET35 LK 5x120,65 Jut eszembe. Felpróbáltuk a c4 17es felnijét a kocsira, sajna nem fért volna el a gumi :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ja: nem megyek vadkertre, majd visszajut valahogy.. Odaadtam Tominak a hétvégén :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sanyi,sajnálom hogy ennyit ki kellett rá adnod,de tényleg nem akartuk hogy elvigyék onnan"illetéktelenek" Így is szedtek ki belőle dolgokat :lol::( Viszont ma holnap gazdája leszek egy A1-es Senatornak,3 literes ez is,és a donor donor autó is meg van már hozzá(ascona),amibe a motor váltó megy...valószínűleg készen lesz nyárra,azzal mek füstölni az tuti... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Az jó hír! :lol: Amúgy semmi gond Roli! Amiket kivett, azok úgyse kellenek nekem. És hogy ennyibe került... Hát ennek ennyi az ára, egy fillért sem sajnálok. De jobban örültem volna, ha összejött volna máshogy. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sanyi,sajnálom hogy ennyit ki kellett rá adnod,de tényleg nem akartuk hogy elvigyék onnan"illetéktelenek" Így is szedtek ki belőle dolgokat :lol::( Viszont ma holnap gazdája leszek egy A1-es Senatornak,3 literes ez is,és a donor donor autó is meg van már hozzá(ascona),amibe a motor váltó megy...valószínűleg készen lesz nyárra,azzal mek füstölni az tuti... :sowwy: Mutathatnál róla majd képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ahhoz én lusta vagyok... Fehér rozsdaboglya, első ülések hiányoznak, műszeregység nincs, gyujtáskapcsoló leszedve, kulcs nincs (nyitottan áll a parkolóban), eleje-hátulja koccos, jobb első lámpa kavicsos, bal első csak simán vak. Ezekután kár rápazarolni a telefon akksiját. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ó, ezek még tavalyi képek! És már akkor is csalt az optika. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Mondjuk én Rolandtól kértem képeket :sowwy: De akkor már SS gépét is volt szerencsém látni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts