kori Elküldve Március29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2008 Sztem fel kell tolni a használtautóra, majd azt belinkelni. Bár ha vkit komolyan érdekel úgyis elmegy megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 képet.....képet.....képet...... :D :D Persze tudom én is, hogy kép nélkül nagyon nehéz eladni, de egyenlőre ennyit tudtam tenni, mert neki nincs dig.fényképezője az enyém meg apámnál van jelenleg.Így sajnos várni kell pár napot a képekkel, ill. még pontos infókat kell megtudnom a kocsikról, hogy korrekt legyen a hírdetés ha feltesszük a "használtautóra". Bár szerintem, nyugodtan megéri felhívni ezek nélkül is.Korrekt ember amúgy. Na üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Persze tudom én is, hogy kép nélkül nagyon nehéz eladni, de egyenlőre ennyit tudtam tenni, mert neki nincs dig.fényképezője az enyém meg apámnál van jelenleg.Így sajnos várni kell pár napot a képekkel, ill. még pontos infókat kell megtudnom a kocsikról, hogy korrekt legyen a hírdetés ha feltesszük a "használtautóra". Bár szerintem, nyugodtan megéri felhívni ezek nélkül is.Korrekt ember amúgy. Na üdv esetleg nem veteránopel klub tag ? vagy csak véletlen egybeesés ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 István!!! A Lightningen találtam ezt a hírdetést. Jó régi de lehet,hogy még nem adta el: >2006.12.16.>Commodore A difi (kpl.bolygómű+kúpkerék csapágyakkal,féltengelyekkel kerékcsapágyakkal (áttétel 32:9)a hídtest nincs meg, eladó vagy cserélhető rekord C vagy B hátsóhídra,esetleg más alkatrészre. C rekord 4 ajtós cuccai (hátsó és oldalablakok, hátsó ajtókeretek,csomagtértető) majdnem ingyen elvihetők 30/353-23-00 rekord68@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 István!!! A Lightningen találtam ezt a hírdetést. Jó régi de lehet,hogy még nem adta el: >2006.12.16.>Commodore A difi (kpl.bolygómű+kúpkerék csapágyakkal,féltengelyekkel kerékcsapágyakkal (áttétel 32:9)a hídtest nincs meg, eladó vagy cserélhető rekord C vagy B hátsóhídra,esetleg más alkatrészre. C rekord 4 ajtós cuccai (hátsó és oldalablakok, hátsó ajtókeretek,csomagtértető) majdnem ingyen elvihetők 30/353-23-00 rekord68@freemail.hu köszönöm a segítséget,de már összel beszéltem a srácal. a veteránopelen is hirdette. 20-at kér érte,ami reális lenne ha a híd is megvolna. mégegyszer nincs kedvem bajlódni a hézagolással. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Sztem fel kell tolni a használtautóra, majd azt belinkelni. Bár ha vkit komolyan érdekel úgyis elmegy megnézni. ma feladtam a tükröt,csak kézi állítású volt. nem szedtem ki belöle semmit,használd egésségel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 esetleg nem veteránopel klub tag ? vagy csak véletlen egybeesés ? :D Szia! Szerintem veteránopel tag, mert én is egy ilyen találkozón ismertem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az általam talált információk getrag 240 vs. 4-sebességes +OD az alábbiak: 4-sebességes váltó OD fokozatban : 0,800 Getrag 240 5.-sebességben: 0,805-0,813 típustól függően. vasárnap pelekerült a gépbe az OD váltó. nekem bejön.140-nél 300-350-et esett a fordszám. a dombokat elöbb észreveszi,de nem baj. jó hogy nem kell kuplungolni a 4.-5. között. mentem vele tegnap-ma kb 1100 km-ert és semmi gond,pályán kifelyezetten elönyös. a fogyim legalább 7-8 decivel esett. enyi a tapasztalat egyenlöre,de jövöhéten lesz egy 2500 km-es utam,ott le fogom még tesztelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Tartalék váltót azért vigyél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 vasárnap pelekerült a gépbe az OD váltó. nekem bejön.140-nél 300-350-et esett a fordszám. a dombokat elöbb észreveszi,de nem baj. jó hogy nem kell kuplungolni a 4.-5. között. mentem vele tegnap-ma kb 1100 km-ert és semmi gond,pályán kifelyezetten elönyös. a fogyim legalább 7-8 decivel esett. enyi a tapasztalat egyenlöre,de jövöhéten lesz egy 2500 km-es utam,ott le fogom még tesztelni. Örülök, hogy neked bevált! A korább elmondattak miatt én biztosan maradok, az 5-sebességesnél Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Tartalék váltót azért vigyél. :D autópályán nem szeretnék váltót cserélni. még megyek vele addig kb 1500 km-t,azalatt csak kiderül van-e baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Köszönöm szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Köszönöm szépen :D nincs mit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nem tudtok valamerre bontásra ítélt padlóváltós C-rekordot, vagy A commodore-t ? Állatira kellene nekem egy kardán alagút.. A gyulai A commodore a méhbe került kardán alagutastúl :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2008 nincs mit. :D Ma megjött a tükör. Mikor lesz felszerelve, még nem tudom, mert még visszavan a hátsó vonószem, és nyúlvány hegesztése és a bal hátsó ív cseréje. De utánna sem fogok unatkozni, mert egy A5-ös lap tele lett írva hibalistával. Remélem ápr. végére befejezem. Mégegyszer köszi. Postaköltséget ne küldjem el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ma megjött a tükör. Mikor lesz felszerelve, még nem tudom, mert még visszavan a hátsó vonószem, és nyúlvány hegesztése és a bal hátsó ív cseréje. De utánna sem fogok unatkozni, mert egy A5-ös lap tele lett írva hibalistával. Remélem ápr. végére befejezem. Mégegyszer köszi. Postaköltséget ne küldjem el? nem kell.majd egyszer leeszem........ :D :D :D :D ha kell vmi apróság még szólj,ha tudok segítek. van egy csomó cúmóm amiből sok db van. :lol: elég sok mindent kidobtam összel(ilyen tükröt vagy 15-20 db-ot is). nem szoktam kereskedni nagyon az alkatrészekel,sok mindent ingyen adtam oda a márkatársaknak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Janinak és Lalinak hála már van két használható elktronyos ablakemelőm elöl, illetve kapott egy hűtőtisztitó lötyit, majd új fagyáló i.cs.víz kombót, valamint Calibra/Vectra/Astra hűtőventi -, Spal venti + :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Janinak és Lalinak hála már van két használható elktronyos ablakemelőm elöl, illetve kapott egy hűtőtisztitó lötyit, majd új fagyáló i.cs.víz kombót, valamint Calibra/Vectra/Astra hűtőventi -, Spal venti + :D a wiscot leszedted???? próbáltam elektromossal én is de nem jött be.autópályán vissza kelett rakni a wiscót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 a wiscot leszedted???? próbáltam elektromossal én is de nem jött be.autópályán vissza kelett rakni a wiscót. Még Antinál, bedöglött és akkor került bele elktromos, de elég alacsony hatásfokkal működött, szükségmegoldásnak nevezném inkább :D De az új venti nagyon pöpec, alig van hangja és a hűtőt is nagyon szépen "átszívja" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mikor megvettem a Rekit nálam is egy ablakment a 4-ből, és egy el. ventit raktak a hűtő elé, mert melegedett a motor. Szerencsére a wisco csere megoldotta a problémát. Ugye milyen öröm egy öreg autó, amivel mindig foglalkozhatsz egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok! Tippeket,tanácsokat szeretnék egy C30SE Senatorhoz.A probléma hogy nagy fordulaton teljesen elfogy belőle az erő.Érdekes fulladó hangja van ilyenkor mintha nem kapna benzint.Nagynyomású szivattyú van rajta pluszban a gyári mellett,újak a gyertyák,kábelek,elosztófedél.Állitható nyomásszabályzóval se tudtam életet lehelni bele. Köszi előre is minden segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Janinak és Lalinak hála már van két használható elktronyos ablakemelőm elöl, illetve kapott egy hűtőtisztitó lötyit, majd új fagyáló i.cs.víz kombót, valamint Calibra/Vectra/Astra hűtőventi -, Spal venti + :D Én leszedtem a viszkos ventilátoros izét a 2,2-es mociról mert nem fért el. Megkaphatod,ha akarod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mikor megvettem a Rekit nálam is egy ablakment a 4-ből, és egy el. ventit raktak a hűtő elé, mert melegedett a motor. Szerencsére a wisco csere megoldotta a problémát. Ugye milyen öröm egy öreg autó, amivel mindig foglalkozhatsz egy kicsit. Nekem semmi bajon azzal, hogy mindig van valami teendő :D Csak én nem vagyok olyan, mint nem nagyon szoktam szerelgetni - nem értek hozzá -, de amíg van aki segít semmi problemtic nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Én leszedtem a viszkos ventilátoros izét a 2,2-es mociról mert nem fért el. Megkaphatod,ha akarod. :D Köszönöm szépen Tomi, de nagyon zsír az a venti ami most belekerült, majd megmutizom ha összefutunk. + az is sokat fog számítani, hogy a salakbánya egy része kikerült a rendszerből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Sziasztok! Tippeket,tanácsokat szeretnék egy C30SE Senatorhoz.A probléma hogy nagy fordulaton teljesen elfogy belőle az erő.Érdekes fulladó hangja van ilyenkor mintha nem kapna benzint.Nagynyomású szivattyú van rajta pluszban a gyári mellett,újak a gyertyák,kábelek,elosztófedél.Állitható nyomásszabályzóval se tudtam életet lehelni bele. Köszi előre is minden segitséget. Nézd csak egy tesót birtokló gazdi :D Miért van benne nagynyomású ? Honnan írsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts