Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

képet.....képet.....képet...... :D :D

Persze tudom én is, hogy kép nélkül nagyon nehéz eladni, de egyenlőre ennyit tudtam tenni, mert neki nincs dig.fényképezője az enyém meg apámnál van jelenleg.Így sajnos várni kell pár napot a képekkel, ill. még pontos infókat kell megtudnom a kocsikról, hogy korrekt legyen a hírdetés ha feltesszük a "használtautóra".

Bár szerintem, nyugodtan megéri felhívni ezek nélkül is.Korrekt ember amúgy.

Na üdv

Megosztás:

Persze tudom én is, hogy kép nélkül nagyon nehéz eladni, de egyenlőre ennyit tudtam tenni, mert neki nincs dig.fényképezője az enyém meg apámnál van jelenleg.Így sajnos várni kell pár napot a képekkel, ill. még pontos infókat kell megtudnom a kocsikról, hogy korrekt legyen a hírdetés ha feltesszük a "használtautóra".

Bár szerintem, nyugodtan megéri felhívni ezek nélkül is.Korrekt ember amúgy.

Na üdv

esetleg nem veteránopel klub tag ? vagy csak véletlen egybeesés ? :D

Megosztás:

István!!!

A Lightningen találtam ezt a hírdetést.

Jó régi de lehet,hogy még nem adta el:

>2006.12.16.>Commodore A difi (kpl.bolygómű+kúpkerék csapágyakkal,féltengelyekkel kerékcsapágyakkal (áttétel 32:9)a hídtest nincs meg, eladó vagy cserélhető rekord C vagy B hátsóhídra,esetleg más alkatrészre. C rekord 4 ajtós cuccai (hátsó és oldalablakok, hátsó ajtókeretek,csomagtértető) majdnem ingyen elvihetők 30/353-23-00 rekord68@freemail.hu

Megosztás:

István!!!

A Lightningen találtam ezt a hírdetést.

Jó régi de lehet,hogy még nem adta el:

>2006.12.16.>Commodore A difi (kpl.bolygómű+kúpkerék csapágyakkal,féltengelyekkel kerékcsapágyakkal (áttétel 32:9)a hídtest nincs meg, eladó vagy cserélhető rekord C vagy B hátsóhídra,esetleg más alkatrészre. C rekord 4 ajtós cuccai (hátsó és oldalablakok, hátsó ajtókeretek,csomagtértető) majdnem ingyen elvihetők 30/353-23-00 rekord68@freemail.hu

köszönöm a segítséget,de már összel beszéltem a srácal.

a veteránopelen is hirdette.

20-at kér érte,ami reális lenne ha a híd is megvolna.

mégegyszer nincs kedvem bajlódni a hézagolással. :D

Megosztás:

Az általam talált információk getrag 240 vs. 4-sebességes +OD az alábbiak:

4-sebességes váltó OD fokozatban : 0,800

Getrag 240 5.-sebességben: 0,805-0,813 típustól függően.

vasárnap pelekerült a gépbe az OD váltó.

nekem bejön.140-nél 300-350-et esett a fordszám.

a dombokat elöbb észreveszi,de nem baj.

jó hogy nem kell kuplungolni a 4.-5. között.

mentem vele tegnap-ma kb 1100 km-ert és semmi gond,pályán kifelyezetten elönyös.

a fogyim legalább 7-8 decivel esett.

enyi a tapasztalat egyenlöre,de jövöhéten lesz egy 2500 km-es utam,ott le fogom még tesztelni.

Megosztás:

vasárnap pelekerült a gépbe az OD váltó.

nekem bejön.140-nél 300-350-et esett a fordszám.

a dombokat elöbb észreveszi,de nem baj.

jó hogy nem kell kuplungolni a 4.-5. között.

mentem vele tegnap-ma kb 1100 km-ert és semmi gond,pályán kifelyezetten elönyös.

a fogyim legalább 7-8 decivel esett.

enyi a tapasztalat egyenlöre,de jövöhéten lesz egy 2500 km-es utam,ott le fogom még tesztelni.

Örülök, hogy neked bevált!

A korább elmondattak miatt én biztosan maradok, az 5-sebességesnél

Megosztás:

nincs mit. :D

Ma megjött a tükör. Mikor lesz felszerelve, még nem tudom, mert még visszavan a hátsó vonószem, és nyúlvány hegesztése és a bal hátsó ív cseréje. De utánna sem fogok unatkozni, mert egy A5-ös lap tele lett írva hibalistával. Remélem ápr. végére befejezem.

Mégegyszer köszi. Postaköltséget ne küldjem el?

Megosztás:

Ma megjött a tükör. Mikor lesz felszerelve, még nem tudom, mert még visszavan a hátsó vonószem, és nyúlvány hegesztése és a bal hátsó ív cseréje. De utánna sem fogok unatkozni, mert egy A5-ös lap tele lett írva hibalistával. Remélem ápr. végére befejezem.

Mégegyszer köszi. Postaköltséget ne küldjem el?

nem kell.majd egyszer leeszem........ :D :D :D :D

ha kell vmi apróság még szólj,ha tudok segítek.

van egy csomó cúmóm amiből sok db van. :lol:

elég sok mindent kidobtam összel(ilyen tükröt vagy 15-20 db-ot is).

nem szoktam kereskedni nagyon az alkatrészekel,sok mindent ingyen adtam oda a márkatársaknak. :D

Megosztás:

Janinak és Lalinak hála már van két használható elktronyos ablakemelőm elöl, illetve kapott egy hűtőtisztitó lötyit, majd új fagyáló i.cs.víz kombót, valamint Calibra/Vectra/Astra hűtőventi -, Spal venti + :D

a wiscot leszedted????

próbáltam elektromossal én is de nem jött be.autópályán vissza kelett rakni a wiscót.

Megosztás:

a wiscot leszedted????

próbáltam elektromossal én is de nem jött be.autópályán vissza kelett rakni a wiscót.

Még Antinál, bedöglött és akkor került bele elktromos, de elég alacsony hatásfokkal működött, szükségmegoldásnak nevezném inkább :D

De az új venti nagyon pöpec, alig van hangja és a hűtőt is nagyon szépen "átszívja" :D

Megosztás:

Mikor megvettem a Rekit nálam is egy ablakment a 4-ből, és egy el. ventit raktak a hűtő elé, mert melegedett a motor. Szerencsére a wisco csere megoldotta a problémát.

Ugye milyen öröm egy öreg autó, amivel mindig foglalkozhatsz egy kicsit.

Megosztás:

Sziasztok!

Tippeket,tanácsokat szeretnék egy C30SE Senatorhoz.A probléma hogy nagy fordulaton teljesen elfogy belőle az erő.Érdekes fulladó hangja van ilyenkor mintha nem kapna benzint.Nagynyomású szivattyú van rajta pluszban a gyári mellett,újak a gyertyák,kábelek,elosztófedél.Állitható nyomásszabályzóval se tudtam életet lehelni bele.

Köszi előre is minden segitséget.

Megosztás:

Janinak és Lalinak hála már van két használható elktronyos ablakemelőm elöl, illetve kapott egy hűtőtisztitó lötyit, majd új fagyáló i.cs.víz kombót, valamint Calibra/Vectra/Astra hűtőventi -, Spal venti + :D

Én leszedtem a viszkos ventilátoros izét a 2,2-es mociról mert nem fért el.

Megkaphatod,ha akarod. :D

Megosztás:

Mikor megvettem a Rekit nálam is egy ablakment a 4-ből, és egy el. ventit raktak a hűtő elé, mert melegedett a motor. Szerencsére a wisco csere megoldotta a problémát.

Ugye milyen öröm egy öreg autó, amivel mindig foglalkozhatsz egy kicsit.

Nekem semmi bajon azzal, hogy mindig van valami teendő :D

Csak én nem vagyok olyan, mint nem nagyon szoktam szerelgetni - nem értek hozzá -, de amíg van aki segít semmi problemtic nincs :D

Megosztás:

Sziasztok!

Tippeket,tanácsokat szeretnék egy C30SE Senatorhoz.A probléma hogy nagy fordulaton teljesen elfogy belőle az erő.Érdekes fulladó hangja van ilyenkor mintha nem kapna benzint.Nagynyomású szivattyú van rajta pluszban a gyári mellett,újak a gyertyák,kábelek,elosztófedél.Állitható nyomásszabályzóval se tudtam életet lehelni bele.

Köszi előre is minden segitséget.

Nézd csak egy tesót birtokló gazdi :D

Miért van benne nagynyomású ?

Honnan írsz ?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.