berlina Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 légkulcs apa, hozzávaló dugókulccsal anélkül csak szenvedés az folytonos új szerszám és új csavar beszerzése.... 2.2es alatt nem lehet kicsi difi, a 3.89 nemtom miért van alatta, nem speres svájci kombiból van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nem kombi (ami Caravan :D), hanem Sedan. És biztos nem sper, legalábbis amikor forgattam, nem úgy éreztem. :D De hogy svájci-e? Azt én nem tudhatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 légkulcs apa, hozzávaló dugókulccsal anélkül csak szenvedés az folytonos új szerszám és új csavar beszerzése.... 2.2es alatt nem lehet kicsi difi, a 3.89 nemtom miért van alatta, nem speres svájci kombiból van? Szerintem biztos, hogy nem! Ellenben az előbbi hozzászólásomban kevergettem a számokat Szóval az áhított áttétel a 33:9, vagy a 31:9 (a linkelt táblázat alapján ez a leghoszabb) Viszont, ha pontos az excell tábla amit csatoltál, akkor nekem a 35:9-es is jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Szerintem biztos, hogy nem! Ellenben az előbbi hozzászólásomban kevergettem a számokat Szóval az áhított áttétel a 33:9, vagy a 31:9 (a linkelt táblázat alapján ez a leghoszabb) Viszont, ha pontos az excell tábla amit csatoltál, akkor nekem a 35:9-es is jó lehet. ami nekem most van az autómban az 39:11 áttételü.elvileg diesel híd.legalábbis még másban nem láttam ilyet. ilyet szerez,ennél nagyobb áttételűt nem találsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ami nekem most van az autómban az 39:11 áttételü.elvileg diesel híd.legalábbis még másban nem láttam ilyet. ilyet szerez,ennél nagyobb áttételűt nem találsz. Fent azt írtad, hogy a tiéd 3,44-es a 39:11 az 3,54 Berlina által linkelt táblázat alapján okoskodva létezik, 33:9-es és 31:9-es is. Ha csak az áttételt nézzük és nem a beépíthetőséget nekem valószínűleg a 33:9-es lenne a legjobb. A 31:9-es már túl hosszú, de a 4,22-höz képest jelentős javulás a 35:9, és a 39:11-is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Fent azt írtad, hogy a tiéd 3,44-es a 39:11 az 3,54 Berlina által linkelt táblázat alapján okoskodva létezik, 33:9-es és 31:9-es is. Ha csak az áttételt nézzük és nem a beépíthetőséget nekem valószínűleg a 33:9-es lenne a legjobb. A 31:9-es már túl hosszú, de a 4,22-höz képest jelentős javulás a 35:9, és a 39:11-is! megkövetlek,igazad van. elnéztem,3,54 az áttételem. a gyári 2.0 difi ha jól emlékszem 3,89 áttételü.nekem ez a diesel híd sokat javitott a fogyin is(pályán kb 1 litert). vasárnapra kiderül mit ér az overdrive váltó.szombaton építem be. mentem nem rég egy gyári E1-es rekivel amiben ez volt és a fordulatszámérőböl kiindulva jobb mint az ötös váltó.csak a karbis 2.0 motor volt kevés a hosszabb átételhez. majd kiderül hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 megkövetlek,igazad van. elnéztem,3,54 az áttételem. a gyári 2.0 difi ha jól emlékszem 3,89 áttételü.nekem ez a diesel híd sokat javitott a fogyin is(pályán kb 1 litert). vasárnapra kiderül mit ér az overdrive váltó.szombaton építem be. mentem nem rég egy gyári E1-es rekivel amiben ez volt és a fordulatszámérőböl kiindulva jobb mint az ötös váltó.csak a karbis 2.0 motor volt kevés a hosszabb átételhez. majd kiderül hétvégén. Természetesen drukkolok, hogy neked beváljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Az általam talált információk getrag 240 vs. 4-sebességes +OD az alábbiak: 4-sebességes váltó OD fokozatban : 0,800 Getrag 240 5.-sebességben: 0,805-0,813 típustól függően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Az általam talált információk getrag 240 vs. 4-sebességes +OD az alábbiak: 4-sebességes váltó OD fokozatban : 0,800 Getrag 240 5.-sebességben: 0,805-0,813 típustól függően. nem merültem ennyire bele az adatokba. a konkrét tapasztalat:mindkét autón ugyanolyan méretű gumi volt(az enyémen és az E1-esen)185/60/14. nekem 140-nél 5.-ben 3000 fordulatom van,az overdrive-val ez csak 2600-2650 kb. szerintem ez megéri(legalábbis nekem)a felrakást. de majd kiderül...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 csekKold a fordszámméröt pl fordszámmérös stroboszkóppal, enyém is Csal 250-et. a fordzsámmérön van egy kis poti hátul azzal beállítható Kori már cserélt difit E-ben és volt problémája a difimérettel, majd jön és elmondja, gondolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 csekKold a fordszámméröt pl fordszámmérös stroboszkóppal, enyém is Csal 250-et. a fordzsámmérön van egy kis poti hátul azzal beállítható Kori már cserélt difit E-ben és volt problémája a difimérettel, majd jön és elmondja, gondolom az enyém biztos jól mér.amikor beraktam a 6 hengeres moci helyére a 4-est akkor hozzá lett állítva hitelesített műszerrel. a másik autó meg teljesen gyári(minden elemében,soha nem javitottak rajta semmit a 110 000 km alatt),német tulajdonosa van. egyébként én is vezettem és éreztem a nagyobb végáttételt a motor erején. nekem a gyári difivel voltak a fenti adatok.a mostanival(diesel)már kevesebbet mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 sziasztok ! olyan kérdéssel forulok hozzátok hogy...... nem e tudtok valami olyan helyet ahol opelos kabátot pólót és egyébb erekjéket lehet beszerezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 sziasztok ! olyan kérdéssel forulok hozzátok hogy...... nem e tudtok valami olyan helyet ahol opelos kabátot pólót és egyébb erekjéket lehet beszerezni! használd aktívan a GOOGLE-t. :D a világhálón minden van. :D van egy német oldal,már nem tudom a címét,ahol van minden ilyesmi és nem is horror az ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 használd aktívan a GOOGLE-t. :D a világhálón minden van. :D van egy német oldal,már nem tudom a címét,ahol van minden ilyesmi és nem is horror az ár. a googlet márt halálra gyaláztam a keressésekkel de szinte semmi!:D valami magyar bolt vagy oldal nincsen esetleg??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 a googlet márt halálra gyaláztam a keressésekkel de szinte semmi!:D valami magyar bolt vagy oldal nincsen esetleg??? hát a németet is véletlenül találtam,nem azt kerestem. kérdezgesd aktívan a chat-eket,valaki csak tud segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 köszi nincs mit. remélem a többiek tudnak segíteni..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ok. márkázott cuccok: helyi márkakerben, a bejáratnál egy vitrinben szok lenni vagy a mélcímen közvetlenül az opel.hu-nál Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 Az ügyhöz csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy: Egy gyári 5-ös hátsó hídba szerettem volna belerakni egy sperrt,de kb 3-4 mm-rel szélesebb volt, és nem fért bele. Tehát maradt a komplett hídcsere. Sajnos miután szétszedtük a hidat, majd újra összeraktuk, a sperres elkezdett búgni, és be kellett volna állítani, ami nem történt meg. Vszínű, most féltengely csapágyat kell cserélnem, mert az is búgni kezdett. Tehát, ha szétszeded a hidat, olyannalrakasd össze, aki be is tudja állítani. Ezek az én tapasztalataim, ami nem biztos, hogy mindig érvényesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Az ügyhöz csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy: Egy gyári 5-ös hátsó hídba szerettem volna belerakni egy sperrt,de kb 3-4 mm-rel szélesebb volt, és nem fért bele. Tehát maradt a komplett hídcsere. Sajnos miután szétszedtük a hidat, majd újra összeraktuk, a sperres elkezdett búgni, és be kellett volna állítani, ami nem történt meg. Vszínű, most féltengely csapágyat kell cserélnem, mert az is búgni kezdett. Tehát, ha szétszeded a hidat, olyannalrakasd össze, aki be is tudja állítani. Ezek az én tapasztalataim, ami nem biztos, hogy mindig érvényesek. ez igy igaz. difit összerekni nagy lutri..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Hááát.... Az enyémet már szétszedte. :D De az is lehet, hogy levette a fedelet, és szétugrott magától. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Hááát.... Az enyémet már szétszedte. :D De az is lehet, hogy levette a fedelet, és szétugrott magától. :D :D :lol: lesz(ha lesz)hozzá türelme és össze fogja rakni. én a 4.-nél feladtam. azt egy nap 15x szedtem szét hézagolás miatt.persze nem lett jó. egyszerübb hidat cserélni. bár mióta ATOMMANÓ elvitte a speert azóta úgy cseréltem a hidakat 2 hónapig mintha tépőzárosak lettek volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Sziasztok! Én igaziból nem Senator tulaj vagyok csak a szerelőmnek szeretnék segíteni eladni 2db senatorját, mert nincs internete és itt könnyebb mint tudjuk... Szóval eladná : 1db 3,0 24v 204 le ezüst metál automata, bőrüléssel, digit műsz.fal.klíma nagyon jó állapotú stb... többet nem tudok az autóról és 1 db 3,0 12v 177 le manuális váltós azt hiszem szürke színű metál , szövet borít. ülés stb.jó állapotú ugyancsak. A kettő autó összesen 700.000 ft. A szerelőm telefonja : 06-30-941-33-57, neve: Tóth István Rám lehet hivatkozni : Én Begyik Tibor vagyok, mellesleg calibrás és nagy Senator rajongó is. Minden további infot a tulajjal kell megbeszélni.Előre is köszönöm, ha nem OFF a táma. Üdv minden senatorosnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Sziasztok! Én igaziból nem Senator tulaj vagyok csak a szerelőmnek szeretnék segíteni eladni 2db senatorját, mert nincs internete és itt könnyebb mint tudjuk... Szóval eladná : 1db 3,0 24v 204 le ezüst metál automata, bőrüléssel, digit műsz.fal.klíma nagyon jó állapotú stb... többet nem tudok az autóról és 1 db 3,0 12v 177 le manuális váltós azt hiszem szürke színű metál , szövet borít. ülés stb.jó állapotú ugyancsak. A kettő autó összesen 700.000 ft. A szerelőm telefonja : 06-30-941-33-57, neve: Tóth István Rám lehet hivatkozni : Én Begyik Tibor vagyok, mellesleg calibrás és nagy Senator rajongó is. Minden további infot a tulajjal kell megbeszélni.Előre is köszönöm, ha nem OFF a táma. Üdv minden senatorosnak De jó, köszi :D Képet nem tudnál róluk szerezni véletlenül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Sziasztok! Én igaziból nem Senator tulaj vagyok csak a szerelőmnek szeretnék segíteni eladni 2db senatorját, mert nincs internete és itt könnyebb mint tudjuk... Szóval eladná : 1db 3,0 24v 204 le ezüst metál automata, bőrüléssel, digit műsz.fal.klíma nagyon jó állapotú stb... többet nem tudok az autóról és 1 db 3,0 12v 177 le manuális váltós azt hiszem szürke színű metál , szövet borít. ülés stb.jó állapotú ugyancsak. A kettő autó összesen 700.000 ft. A szerelőm telefonja : 06-30-941-33-57, neve: Tóth István Rám lehet hivatkozni : Én Begyik Tibor vagyok, mellesleg calibrás és nagy Senator rajongó is. Minden további infot a tulajjal kell megbeszélni.Előre is köszönöm, ha nem OFF a táma. Üdv minden senatorosnak képet.....képet.....képet...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts