kori Elküldve Július23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2005 És azután állítod, miután feltöltődtek a hidrotőkék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Igen. Először járatjuk egy kicsit nagy hézaggal Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2005 Köszi Blitz. Lenne mégegy kérdésem: mennyi az E1 rekord kerékösszetartása? Mert aki igárte péntekre a futmű állítást b@szott megcsinálni, és hétfőn nem hiszem, hogy indulás előtt vki is bevállalná.Így vszínű otthon kell megoldanunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Ha más nem segít, akkor hétfő reggel el tudom küldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Magyar nyelvű E Reki könyvem szerint: - első kerekek nyomtávolsága (terheletlen) 0°20' -0°40' 2,5-4,5 mm - nyomtávolságkülönbségszög 20° belsőkerékbehajtás esetén terhelten -1°+-45' terheletlenül -1°30' +-45' -nyomtávolságkülönbségszög eltérése balra/jobbra max.40' - első kerekek kerékdőlése terhelten -1°15'-től +0°15'-ig terheletlenül -0°15-től' +0°45'-ig - kerékdőlés balra-jobbra eltérés max.1° - első kerekek utánfutása terhelten, Limousine 2°30'-től 3°30'-ig terhelten, CarAvan 2°-3° terheletlenül, Limousine 1°30'-3° terheletlenül, CarAvan 1°-2°30'-ig -utánfutás balra/jobbra eltérés max. 1° hátsótengely: nem beállítható összetartás/dőlés: 0° tolerancia: max.0°15' (na ebből én csak a hátsótengely adatait értem, nálunk nincs gólyaláb..) ----- hidrók hogy vannak? pübe is jó vagy mélbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 ----- hidrók hogy vannak? pübe is jó vagy mélbe Kori dolgozik holnap meg nyaralni megy de biztos fog örülni az adatoknak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Az összetartás: - szervókormánynál 2-4 mm - nem szervósnál 1-3 mm Egyebet otthon nem hiszem, hogy mérni tudnál. Jó nyaralást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Köszi mindenkinek. Sikerült még az indulás előtti pillanatban beállíttatni a futóművet, de rettentően terpeszt a gép. Lehet, hogy mehet megint kasztnishoz. Amúgy szépen ment mindkét autó, csak a Rekord ausztriától kezdve nem hajlandó benzinnel menni. És a szelepek még mindig csattognak. De a pálya egyik részén gázzal simán vitte a 180-at megpakolva két személlyel. A benzin hiány csak azért volt szívás, mert az osztrákoknál nincs autógáz, az olaszoknál meg legalább 100 km-t kell menni mire tankolni lehet. de el lehet mondani, hogy cseppre ki lett számolva, mert a kútra már csak begurulni tudtunk. de pakolhatóságról annyit, hogy a kocsikban aludtunk, tehát a hátsó ülésekre nem nagyon lehetett pakolni, de a rekordba még egy kemping biciklit is besúvasztottunk plusz három hűtőtáskát, ja és persze a gáztartály :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Kori! Nekem mindig is hidrotőkés verdáim voltak, de ha minden ok az sem kopog szerintem ezért felesleges fixet belerakni. A Rekordon én anno úgy állítottam, hogy levettem a szelepfedelet, a lánckerék fölé raktam egy védőt (ezt egy régi szelepfedélházból csináltam, úgy hogy levágtam az elejét az olajbeöntő után és csak azt csavaroztam vissza) hogy ne verje ki az olajat és járó motornál piciket állítva nagyon szépen be lehetett állíttani őket. A másik szerintem a hidrotőkéket akkor érdemes átmosni, ha olaj csere előtt a motort is átöblitted valami lötyivel, ami oldja a lerakódásokat, mert én jártam úgy hogy a kimosott hidrotőke két nap múlva ugyanúgy tele volt kosszal. Más: Találtam néhány Rekord alkatrészt még: pl. teljesen új kerékcsapágy szettet (szimeringgel), néhány Varajet II-es karbit, ha valakit érdekel szóljon! Ingyé van!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Msn ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Nézelőtem a netem, és ezt találtam: http://www.nast-sonderfahrzeuge.de/images/...tes/page_01.htm Annyit tudok róla, hogy Opel Rekord 8.0 V10-es Viper motorral kb 400 Le Mit szóltok hozzá? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Sztem szépre sikerült az átépítés. És gond a menetteljesítményekkel sem lehet baj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Nézelőtem a netem, és ezt találtam: http://www.nast-sonderfahrzeuge.de/images/...tes/page_01.htm Annyit tudok róla, hogy Opel Rekord 8.0 V10-es Viper motorral kb 400 Le Mit szóltok hozzá? :roll: Asszem elkezdek gyüjtögetni :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 meg gyűjts egy kis + is még a KF-nek :lol: Sztem sem lehet rossz, csak nem épp a magyar utakra tervezték Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 meg gyűjts egy kis + is még a KF-nek :lol: Sztem sem lehet rossz, csak nem épp a magyar utakra tervezték Nem mondtam,hogy Vipera mocira gyűjtök :roll: Elég lesz nekem a 2,4 sor 4. :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Nem mondtam,hogy Vipera mocira gyűjtök :roll: Elég lesz nekem a 2,4 sor 4. :wink: :wink: Én nem vagyok ilyen nagy igényű. A 6 henger, soros, 24v Dual Ramra rá egy kompresszor és már helyben is vagyunk! :lol: :wink: (ha valakinek van elfekvő kompresszora írjon! Kalandorok kíméljenek!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 én meg rekord d-re gyűjtük+3ezres moci bele :lol: , csak hát most ez a projekt egy kicsit leáll, mert nekem ;) "haverok, suli, fanta" lesz most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 én meg rekord d-re gyűjtük+3ezres moci bele :lol: , csak hát most ez a projekt egy kicsit leáll, mert nekem :lol: "haverok, suli, fanta" lesz most Van egy plussz 3 lityis 6-os sorosom ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 én meg rekord d-re gyűjtük+3ezres moci bele :lol: , csak hát most ez a projekt egy kicsit leáll, mert nekem ;) "haverok, suli, fanta" lesz most Akkor inkább gyüjtsél Commodore B-re :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 én meg rekord d-re gyűjtük+3ezres moci bele :lol: , csak hát most ez a projekt egy kicsit leáll, mert nekem :lol: "haverok, suli, fanta" lesz most Van egy plussz 3 lityis 6-os sorosom ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Van egy plussz 3 lityis 6-os sorosom ... ;) Bár most valszeg talin vagy, de milyen pontosan és mennyiért? váltó is van hozzá? Mennyire komplett? Persze csak érdeklődök... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 szivesen vennék Commodore-t is, de sajna abból csak külföldön láttam szépet és egyben eladót is. A másik meg, hogy elkezdtem utána számolni a dolgoknak, és jobban járok, ha Senátort veszek 3 lityis motorral, szoval most azt nézek, de nagyon nehéz olyat találni, ami nekem is teccik és még mauális váltós is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 szivesen vennék Commodore-t is, de sajna abból csak külföldön láttam szépet és egyben eladót is. A másik meg, hogy elkezdtem utána számolni a dolgoknak, és jobban járok, ha Senátort veszek 3 lityis motorral, szoval most azt nézek, de nagyon nehéz olyat találni, ami nekem is teccik és még mauális váltós is. az uccso szériás Senatorok (amilyen Blitznek is van) a 3.0 24v-vel hátul jól megültetve....aaaz nagy pimpség 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 ...hátul jól megültetve....aaaz nagy pimpség 8) 8) 8) Hátul? Ez nem dinnyés Zsiguli, teeeee! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Az enyém elől hátul meg van ültetve :wink: Nem is tudok vele beállni a garázsba :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts