Rekord Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 rekord C 1500 difi: 4.22 38:9 majd számold meg de akkor az aztán szedi a talpát, ne panaszkodj... nem biztos, hogy plug&play a 3,44-es difivel, ez valszeg nagyobb 20mm-vel ezzel gangolsz: ez csak úgy: most nézem: 195/70 R13... mekkora szuperballonos kerék már Szia Berlina! Most vettem csak észre, hogy ide tetted nekem a difi adatait! Köszönöm! 2 hétig rendetlenkedett a netem :D Viszont nem értem hogy mi nem kompatibilis mivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Gellért, A kocsiban ülve, szemlélve a világot a jobb sárvédőn volt 1 hosszú karcolás ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Gellért, A kocsiban ülve, szemlélve a világot a jobb sárvédőn volt 1 hosszú karcolás ? :D ahha, és a kocsi végéig tart...még Anti is úgy vette jah és az nem karcolás hanem egy nagyon drága 3d hatású airbrush.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 van kishíd és nagy hid ugyanígy kis napkerék és nagy nagyhíd : 16n automata váltótól föfelé de azt sajnos nem tudom, hogy c rekordnál is így volt-e kadett, mantában igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 van kishíd és nagy hid ugyanígy kis napkerék és nagy nagyhíd : 16n automata váltótól föfelé de azt sajnos nem tudom, hogy c rekordnál is így volt-e kadett, mantában igen Gondolom a Commodoreban nagy híd van, az enyémben meg kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 nem tudom majd jön Tomi és szakért C Rekord-ban Ő van otthon a táblázat amit linkeltem csupa csak nagymotoros autóba írja a 38:9-es difit, tehát ez egy "nagy" házba való difi lesz. valszeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 nem tudom majd jön Tomi és szakért C Rekord-ban Ő van otthon a táblázat amit linkeltem csupa csak nagymotoros autóba írja a 38:9-es difit, tehát ez egy "nagy" házba való difi lesz. valszeg Valoszinüleg igen. Meg szerintem különbség van az 1,5-ös és az 1,9-es motoros között. Egyébként én annyit tudok a difiről,hogy az búg meg csöpög belőle az olaj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Tegyünk egy kísérletet a felgyülemlett tudás összefoglalására a gyengébbek kedvéért :D Szóval: A tapasztalatok alapján azt mondjátok hogy hiába az 5-ös váltó a C-rekordban az önmagában kevés a végsebesség növeléséhez, ehhez módosítani, cserélni kell a difit is. Ezzel kapcsolatban én csak annyit tudok, hogy a négy csavaros megoldásnál mindenképpen szeretnék megmaradni. Egyes fórumos vélemények szerint a féltengelyek C-rekorból A-commodore hídba átrakhatóak így elvben én örülnék. Másokkal beszélgetve ugyanebben a tármában C-Commodore híd hangzot el unicumként a problémámra. Lehetőleg sperres.. Szóval miért kell nekem sperres difi? Milyen hidat, difit keressek, ha az egyetlen célom hogy az 5-ös váltó mellet a jelenleginél kicsit nagyobb utazó sebességet szeretnék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Manta/Ascona híd esetleg? Az a legtöbb esetben már az ötsebességes váltóhoz van eleve kitalálva. Esetleg E Rekord. Bár nem tudom, hogy a szélességük, a felfogatási pontok és egyebek mennyivel térnek el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Manta/Ascona híd esetleg? Az a legtöbb esetben már az ötsebességes váltóhoz van eleve kitalálva. Esetleg E Rekord. Bár nem tudom, hogy a szélességük, a felfogatási pontok és egyebek mennyivel térnek el. Hát ez az, hogy én sem tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Hát ez az, hogy én sem tudom :D Sztem nem sokkalÉn biztos odapróbálnék egyet. Ránézésre u.a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 vedd le a dififedelet és nézd meg mi van bent, mérd meg a napkerék átmérőjét is. visszarakásnál nem kell tömítést cserélni elég ha fbs-sel a felületet körbe tapasztod. az legalsó csavar lesz az olajleeresztő. ha van akkor használj ütvecsavarhúzót a 13as csavarok oldásához, be tud rohadni. (difit magát ne piszkáld.) aztán hasonlítsd össze Tomi difiházával. nem a sper a lényeg, hanem a difiház, hogy beleférjen a hosszabb áttétel. ha megvan az infó akkor kezdj el keresni difit. az 5-4 csavaros téma csak akkor érdekes, ha a C Rekord / A Commo hátsó nyomtávja különböző, ha egyezik akkor a féltengelyek nagy valószínűséggel cserélhetőek ebbe üsd be az adataid a várható végsebesség becsléséhez: http://www.berlina.tar.hu/Sebessegszamitas.xls Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Manta híd nem jó rekibe mer a reki hosszlengőkaros vagy nem? de ha az alsó rugótányér a hídon is van akkor se valószínű hogy egyezik a pozíciója se a nyomtáv a rugótényér áthegeszthető, a nyomtáv nemigen nyújtható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 vedd le a dififedelet és nézd meg mi van bent, mérd meg a napkerék átmérőjét is. visszarakásnál nem kell tömítést cserélni elég ha fbs-sel a felületet körbe tapasztod. az legalsó csavar lesz az olajleeresztő. ha van akkor használj ütvecsavarhúzót a 13as csavarok oldásához, be tud rohadni. (difit magát ne piszkáld.) aztán hasonlítsd össze Tomi difiházával. nem a sper a lényeg, hanem a difiház, hogy beleférjen a hosszabb áttétel. ha megvan az infó akkor kezdj el keresni difit. az 5-4 csavaros téma csak akkor érdekes, ha a C Rekord / A Commo hátsó nyomtávja különböző, ha egyezik akkor a féltengelyek nagy valószínűséggel cserélhetőek ebbe üsd be az adataid a várható végsebesség becsléséhez: http://www.berlina.tar.hu/Sebessegszamitas.xls Most már kezdem kapizsgálni :D Tominak nagy házas van? Ennek a megállapításához miért kellene szétszedni az enyémet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 klikk -egy autó annyit ér amennyit adnak érte, még be is jöhet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Az E rekinél van hosszlengőkar, és abban fekszik fel a rugó. Sztem az 5-ös váltónál nagyobb kardánkeresztek is vannak, tehát csak úgy lehet összehozni, ha maradna a négyes kardánja, mert az ötösé nem fér bele a csapágy csészébe a difinél. Sztem változni fog a végsebességed, függetlenül a difi áttételétől, ugyanis az 5. hosszabb áttétel mint a 4. Nem lesz egyszerű E rekihez jó hidat találni. Nekem van kb 5 db otthon és mindegyik rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 azt csak Tomi tudja mi van az övében, tulajdonképpen nem kell levenned a dififedelet, ahhoz hogy a difiház méretét megállapítsd ez igaz de hogy kimondjam, C Rekordot én még csak a Tomiét láttam, sose szereltem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 hát de én úgy megharagudtam az E Rekordra gólyalábas vacak nem jó hozzá az itthoni standard gömbcsuklókinyomó, mer kicsi. le is flexeltem vagy 12 centis pofájú kéne hozzá. egyébként ha kellene, hogy lehetne egy lengéscsillaptót cserélni benne? aggyal együtt? fura, de nincs egy csavar rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 A gólyalábban van a patron, amit egy nagy anya tart benn a helyén. Anyumén már cseréltünk. Nem nagy esemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Kicsit meghajtottam a Rekit. Autómata váltóval szépen vitte a 140-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 ahhha akkor az a nagy lemezvékonyságú hatlap "anya" tartja benn a helyén? ekkora csillagkulcsom sincs itthon. egyébként csak az alsó lengőkar kellett a gólyalábról Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 klikk -egy autó annyit ér amennyit adnak érte, még be is jöhet :D már elég régóta hirdeti........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Most már kezdem kapizsgálni :D Tominak nagy házas van? Ennek a megállapításához miért kellene szétszedni az enyémet? a manta híd semmikép nem jó a rekibe,már próbáltam. 2.2-es E rekord hídat keress,az a legnagyobb áttételű híd. az áttételét nem tudom pontosan,de az a leghoszabb az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 ahhha akkor az a nagy lemezvékonyságú hatlap "anya" tartja benn a helyén? ekkora csillagkulcsom sincs itthon. egyébként csak az alsó lengőkar kellett a gólyalábról Az új telohoz adnak ilyen anyát másikat. A régit vágóval szokták leütni. A kadetté ugyanez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 2.2-es E rekord hídat keress,az a legnagyobb áttételű híd. az áttételét nem tudom pontosan,de az a leghoszabb az biztos. Ilyen hidam van, de nem adom. Nem akarok kitolni senkivel. Morgott már a diffi mint a gyomrom, ha nem ebédeltem. Azt csak kilóra adom a MÉH-be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts