Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Zsiguli mit C20XE? :D :D Röhögni fox...a Lada megvette anno a maradék xe-t a GM-től...és beszórta a kínálatba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Zsiguli mit C20XE? :D :D kockába már raktam 1.8-as omega mocit. nagyon ment. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 :D Akkor már megint a spanyolviaszt akarom feltalálni... Én még csak a Lotus Ladát láttam tyutyubon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Végre felkerültek a nyári gumik. Mindjárt jobban néz ki ET25-tel,mint 48-cal :D Csak a nyomvályuk ne vinnék annyira az autót. Nincs vkinek egy jobbos tükre? Igazából csak a ház fontos, mert kifogytam a készletből, erre muterom autója ráfeküdt a tükrére :D milyen kell? villanyos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 kockába már raktam 1.8-as omega mocit. nagyon ment. :D Kockába meg van mv6-is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 :D Akkor már megint a spanyolviaszt akarom feltalálni... Én még csak a Lotus Ladát láttam tyutyubon. az se nem rossz.én nem bajlodtam vóna vele annyit az biztos. el tudom képzelni hányszor tekerte keresztbe a kasznit a motor mire meg tudták erősíteni kellőképen. a kocka lazán vitte a 180-at a reki váltóval.az korrekt volt,kevés átalakítás nagy változás. csak a fék meg a fútómű kevés már ehez a tempóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hóban zsigulival is lehet forogni... :D :D :D Ahogy elnézem, csak hóban. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Ahogy elnézem, csak hóban. :D :D nagggggyon komoly........ én ilyet nem mernék felrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Aztán megvette Gelko, és valószínűleg túl finoman bánt vele, mert mindennel baja lett...minden elromlott rajta... ez a ***ci nem szereti ha szeretik :D :D azért dicséretére váljon h megtett egy erdélyi utat eléggé megpakolva :D igaz utána hengerfejes is lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 nagggggyon komoly........ én ilyet nem mernék felrakni. Ezek a srácok az egészet poénra vették. Nagyon jó az oldaluk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Ezek a srácok az egészet poénra vették. Nagyon jó az oldaluk. :D hát eléggé gáz amit csinálnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Itt a link a ladához... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 hát eléggé gáz amit csinálnak :D Az igaz. De jók a csajok mellettük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Itt a link a ladához... Végül is, ez is 4 betűs ótó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Itt a link a ladához... mekkora büntetőautó :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ez a ***ci nem szereti ha szeretik :D :D azért dicséretére váljon h megtett egy erdélyi utat eléggé megpakolva :D igaz utána hengerfejes is lett :D énnekem minden hónapban becsuszik legalább 2-3 ilyen út. ezért nem driftelek pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Azért csinálták meg, mert kellett a homologizáció a versenyautójukhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Az igaz. De jók a csajok mellettük. :D ezt akkor írtad amikor az asszony ott ült melleted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Azért csinálták meg, mert kellett a homologizáció a versenyautójukhoz... és hol itt a vörsönyató???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 és hol itt a vörsönyató???? arra már nem volt pénz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Tessék... Lada 21106wtcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 http://iloveracing.ru/content/lada21106wtcc.jpg Tessék... Lada 21106wtcc Nagyon húznak az Opel felé. Az eleje engem tökre emlékeztet egy Astrára vagy egy Vectrára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 http://iloveracing.ru/content/lada21106wtcc.jpg Tessék... Lada 21106wtcc hamar leégnének vele a WTCC kupában. tavaly azt mondták azért nem indulnak az oroszok vele mert a nemzetközi szövi szarakodott velük,és különben is benne lennének az első 10-ben minden versenyen ettöl félnek a riválisok. nem tudom mit csinálna egy ilyen taliga egy TDI SEAT-tal élesben. a pálya mellöl szemezne vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 off vége István ne idézz képpel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ....igaz utána hengerfejes is lett :D.... Gellért azt meséld el nekem, hogy miért olyan iszonyatosan rozsdás a hűtővíz - ahogy kifolyt a kiegyenlítőre, úgy néz ki, mintha salak lenne benne -, ha hengerfejezve lett ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts