Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

Szia István!

biztos emléxel, mi hoztuk el a Sperrt....

Annyit azért mesélj már el, hogy mi lett a felxes srácokkal, mert sajnos nem bírtuk kivárni... :) :D :D

gelko mondt,hogy te vagy.

a srácok addig kinlodtak amig sikerült levágni majdnem 2(azaz kettő)lábukat.

erre én megsajnáltam öket és láss csodát:45 perc és utrakészek voltak.

nem is értem miért fog flexet(pláne nagyot)olyan aki addig csak legalább 2 méter távból látott olyat.

amióta elment a speer már 4 hídat cseréltem.

mindig széthullot a bolygómű.

Megosztás:

:) :D :D

Nem adom visssssszzzzzaaaaaaaaa.... :D ;)

Hát a srácok elég keményen adták elő...nem kellett 2X mondani, hogy álljak arrébb az autóval mert félbe akarják vágni az oldalára borított Senit... :P

nem is kell.nem jött be nekem az előfeszített speer.

megcsináltattam nagy nehezen egy mechanikusan zárható reki hidat.de kiderült nem bírja a 2.0-ás difi a 2.4-es motort,pedig nem rugom.ugyhogy most 70 ropi az ablakban.ha tudsz egy commodore hidat szólhatnál,azt keresek.

a srácok felpakolták arra a "hatalmas" futóra a fél senit,mondom nem kellene mert szól a közeg(minden irányban kilógot nim. 70 cm-t.aszongya az ész köztük,nem gond megdumálják meg nem mennek messze(szeged),arra nincs is rendőr.

jön a teló 4-5 óra mulva:4 bünti,az akcíós is 5000+egy feljelentés.

ja és még a passat hátulját is lennulázták a senivel.

Megosztás:

Ha jól láttam, akkor a menüpontok olyan url-el nyílnak meg, hogy mindegyik előtt ott van, hogy .../v2/... ha ezt kiszeditek (pl. új ablakban megnyitjátok a célt és kitörlitek ezt a részt a címsorból, majd frissítitek), akkor valami más jön be -gondolom a régi oldal.

Na, ezt jól megaszontam. Megpróbálom képekkel is illusztrálni. Remélem ezt kerestétek!

2838706771_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

4991021822_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

10215260313_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

3658046074_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

véletlenül nem tudja valaki jó ez A omi kormánya a senatorra?

anno mikor kormányt akatam váltani (igyis-úgyis) akkor megtudtam h magasságállítós seni kormány helyére csak magasságállítós seni kormány megy :D egy calibra kormányt próbáltak nekem felrakni de mondták h az nem egyezik...arra meg látok esély a cali meg az omega igen...

Megosztás:

anno mikor kormányt akatam váltani (igyis-úgyis) akkor megtudtam h magasságállítós seni kormány helyére csak magasságállítós seni kormány megy :D egy calibra kormányt próbáltak nekem felrakni de mondták h az nem egyezik...arra meg látok esély a cali meg az omega igen...

kösz,akkor meg sem próbálom.

a vaterán találtam egy bőrkormányt elég jutányos áron,de igy nem tudom használni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.