Hic Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 kell, akarom, szerelmes vagyok... :) Big Brother.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Szia István! biztos emléxel, mi hoztuk el a Sperrt.... Annyit azért mesélj már el, hogy mi lett a felxes srácokkal, mert sajnos nem bírtuk kivárni... :) :D :D gelko mondt,hogy te vagy. a srácok addig kinlodtak amig sikerült levágni majdnem 2(azaz kettő)lábukat. erre én megsajnáltam öket és láss csodát:45 perc és utrakészek voltak. nem is értem miért fog flexet(pláne nagyot)olyan aki addig csak legalább 2 méter távból látott olyat. amióta elment a speer már 4 hídat cseréltem. mindig széthullot a bolygómű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 :) :D :D Nem adom visssssszzzzzaaaaaaaaa.... :D ;) Hát a srácok elég keményen adták elő...nem kellett 2X mondani, hogy álljak arrébb az autóval mert félbe akarják vágni az oldalára borított Senit... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 :) :D :D Nem adom visssssszzzzzaaaaaaaaa.... :D ;) Hát a srácok elég keményen adták elő...nem kellett 2X mondani, hogy álljak arrébb az autóval mert félbe akarják vágni az oldalára borított Senit... :P nem is kell.nem jött be nekem az előfeszített speer. megcsináltattam nagy nehezen egy mechanikusan zárható reki hidat.de kiderült nem bírja a 2.0-ás difi a 2.4-es motort,pedig nem rugom.ugyhogy most 70 ropi az ablakban.ha tudsz egy commodore hidat szólhatnál,azt keresek. a srácok felpakolták arra a "hatalmas" futóra a fél senit,mondom nem kellene mert szól a közeg(minden irányban kilógot nim. 70 cm-t.aszongya az ész köztük,nem gond megdumálják meg nem mennek messze(szeged),arra nincs is rendőr. jön a teló 4-5 óra mulva:4 bünti,az akcíós is 5000+egy feljelentés. ja és még a passat hátulját is lennulázták a senivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ezt az oldalt ismeritek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ezt az oldalt ismeritek? én igen,bár ujjat nem mutatott. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 volt már feljebb linkelve,, nekem sok újat mondott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 én igen,bár ujjat nem mutatott. :D :D Ismerted Heikét és Táááányát is ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 az egész család mintapéldányai a TOKOS szóval illetet németeknek. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2008 Kb fél éve még sokkal több, és hasznosabb dolgok voltak fenn. Pl az egész Opel színkód paletta, típusokra bontva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 most is fönt van, csak nincs kint linkelve, ha megvan a régi cím behívhatod Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 Sajnos nincs régi címem. Ha esetleg neked megvan szívesen fogadnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ha jól láttam, akkor a menüpontok olyan url-el nyílnak meg, hogy mindegyik előtt ott van, hogy .../v2/... ha ezt kiszeditek (pl. új ablakban megnyitjátok a célt és kitörlitek ezt a részt a címsorból, majd frissítitek), akkor valami más jön be -gondolom a régi oldal. Na, ezt jól megaszontam. Megpróbálom képekkel is illusztrálni. Remélem ezt kerestétek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 az lehet, version kettöt akar késziteni mr senatorman de asszem letöltöttem offline browserrel az egészet még tavalyelött valamikor ajánlom mindenkInek a hasonlo értékes infókra oldalak meg tudnak szünni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 véletlenül nem tudja valaki jó ez A omi kormánya a senatorra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 véletlenül nem tudja valaki jó ez A omi kormánya a senatorra? anno mikor kormányt akatam váltani (igyis-úgyis) akkor megtudtam h magasságállítós seni kormány helyére csak magasságállítós seni kormány megy :D egy calibra kormányt próbáltak nekem felrakni de mondták h az nem egyezik...arra meg látok esély a cali meg az omega igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 rekord C 1500 difi: 4.22 38:9 majd számold meg de akkor az aztán szedi a talpát, ne panaszkodj... nem biztos, hogy plug&play a 3,44-es difivel, ez valszeg nagyobb 20mm-vel ezzel gangolsz: ez csak úgy: most nézem: 195/70 R13... mekkora szuperballonos kerék már Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 anno mikor kormányt akatam váltani (igyis-úgyis) akkor megtudtam h magasságállítós seni kormány helyére csak magasságállítós seni kormány megy :D egy calibra kormányt próbáltak nekem felrakni de mondták h az nem egyezik...arra meg látok esély a cali meg az omega igen... kösz,akkor meg sem próbálom. a vaterán találtam egy bőrkormányt elég jutányos áron,de igy nem tudom használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Zoli ! a kuplung téma nem lett elfelejtve csak még nem tudtam megnézni milyen váltóm van ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 a vaterán találtam egy bőrkormányt elég jutányos áron,de igy nem tudom használni. úgyis bontasz B senit, próbáld fel annak a kormányát...ha az jó akkor nagy a valószínűsége annak h az omega is jó lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 úgyis bontasz B senit, próbáld fel annak a kormányát...ha az jó akkor nagy a valószínűsége annak h az omega is jó lesz.... kilőve,már próbáltam. nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 véletlenül nem tudja valaki jó ez A omi kormánya a senatorra? kilőve,már próbáltam. nem jó. Pedig az is kerek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Pedig az is kerek. :D akkor megpróbálom a pótkerekem is,az is kerek. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 Köszi a tippet a régi oldal előcsalogatásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 eljött az ideje h kiköltözzek a topicból, elment a seni :D szép volt jó volt 1 év volt... biztos lesz még senatorom vagy monzám.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts