Gelko Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Persze, Gelkonak nem is gyári a váltója. Kézi 5-ös van neki, bár eredetileg automata volt a gép. igen ! alámászok ma hátha találok vmi infot ... Berlina ! kell a tárcsa ha jó lesz nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 sajnos alámászva nem látni, fel kell emelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 sajnos alámászva nem látni, fel kell emelni :) alábujva is látszik a különbség. a 265-ösnek nem lehet levenni külön a váltópalyzsát. nézd meg melyik oldalon van a tolatólámpa gombája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Kicsit sok érte nem? :D Amúgy erre gyúrsz? ezt megvenném én is :) de nem kell. :D Gellért szerintem pont kérni akarta, hogy hirdetése után nyomjon már be valaki 1 konkurens autót :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Gellért szerintem pont kérni akarta, hogy hirdetése után nyomjon már be valaki 1 konkurens autót :D :P Na igen,Én is pont erre gondoltam :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Gellért szerintem pont kérni akarta, hogy hirdetése után nyomjon már be valaki 1 konkurens autót :D :P Kitérdekel? :) :D Ő is belémkötött tegnap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Kitérdekel? :D :D Ő is belémkötött tegnap. :D Na így kössön bele bárki Tomiba, nem marad el a retorzió :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Gellért szerintem pont kérni akarta, hogy hirdetése után nyomjon már be valaki 1 konkurens autót :D ;) :D :D :D tök nyócc nem gyúrok másik senatorra :P a 250 tényleg sok ;) de ami érdekes hogy az A senator drágább mint a B :) ha valakit érdekel úgy megnézi és mondd rá egy árat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 egy eladó asconánál találtam ezt a leírást :) találó :D Most az egyszer megválnék - szívemhez nőtt Óarany-beige metál fényezésű patinás felületű, kitűnő műszaki állapotú, luxuskivitelű Berlina autómtól. EXTRÁK: -10 hangszórós HI-FI, -kitűnő állapotú téligumik -tetőcsomagtartó - összes KRESZ-tartozékkal (mellény is) Máig használt nagyon kényelmes limuzin , a zöldkártya is érvényes ez év július 5.-éig ami azért nem semmi. Azonnal használatba vehető , ráadásul a magyarországi útviszonyok miatt a jobb hátsó lengéscsillapító a könnyed vezethetőség , a kényelem és komfort megtartása végett kiszerelésre került (kirohadt). A gépjármű utastere, műszerfala rusztikolt, szemet gyönyörködtető repedésekkel van tele, ami nagyban növeli a vezetés élményét! Egyszóval ha akarsz magadnak egy jó autót, amit nem kell féltened, a bevásárlóközpontban esetleg az úton, hogy egy-két karcolással több lesz a fényezésen, akkor semmiféle képen ne hagyd nálam! Ráadásul az összes magyarországi horgásztóra már magától talál le, ami azért nem semmi! Garantáltan csontimentes! Csaba Bp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 az elbontás esélyes, de akkor idén még hajtom :D Sper? Hm? :) Megjelent egy hiéna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Sper? Hm? :) Megjelent egy hiéna. :D viheted, neked úgyis 1-2 év múlva kell csak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 De gonosz! :) Viszont igaza van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 De gonosz! :) Viszont igaza van! :D de a pénzt előre kérem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 OK! Ha úgyis két év múlva kell nekem, akkor jövőre kifizetem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 :D :D :D tök nyócc nem gyúrok másik senatorra :P a 250 tényleg sok ;) de ami érdekes hogy az A senator drágább mint a B :) ha valakit érdekel úgy megnézi és mondd rá egy árat... Látom, faragtál is már az áron :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Látom, faragtál is már az áron :) nagy volt a nyomás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 íbéjről Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Látom én, merevítő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Látom én, merevítő! :) pontosabban toronymerevítő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 íbéjről http://img1.tar.hu/gelko/size2/33885493.jpg az ilyennek a fejét kellene a betonba verni amig mozog. ennyi munkával meg is lehetett volna csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 kell, akarom, szerelmes vagyok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 kell, akarom, szerelmes vagyok... :) mi akadájoz benne??? potom 3,5 misi,bagatel összeg........ hétfőn küldöm a ferrodolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 mi akadájoz benne??? potom 3,5 misi,bagatel összeg........ hétfőn küldöm a ferrodolt. köszi, majd gyömöszöld bele a 3.5 misit is :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 köszi, majd gyömöszöld bele a 3.5 misit is :D :) ok,de akkor drágább a posta is. csak értékbiztositással adom fel a 3.5 misit. én sem lopom a pénzt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Szia István! biztos emléxel, mi hoztuk el a Sperrt.... Annyit azért mesélj már el, hogy mi lett a felxes srácokkal, mert sajnos nem bírtuk kivárni... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts