nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 miért kell 6 fajta egy rohad jeladóból ? :) :D :D nézek egy comp számot holnap, köszi azért,hogy szervízbe vidd a paripát. más van az l,le,motronik rendszerben. plusz még van-e AGR szeleped. ez már a féle. ha eljösz a talira viszek mindböl,és kulcsolunk egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 GM 90234340 Bosch 0280001312 ezeket találtam :D melyik talira gondolsz ? :D jah és az AGR-t hol találom ? újabb autókban felismerem na de ebben nem :D sztem nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2008 A kipufogó csonkból jön egy cső egy gomba alakú izébe, és onnan megy tovább a pillangószelephez. És a gomba alakú izére megy egy vákuum cső is. Nekünk csak a svájcból származón van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamsandler Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Sziasztok! Opel Rekord C coupe 1968-as hoz keresek alkatrészeket! Az A oszlop lenne a legfontosabb. Köszi előre is! A oszlop,sárvédők,küszöbök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Sziasztok! Opel Rekord C coupe 1968-as hoz keresek alkatrészeket! Az A oszlop lenne a legfontosabb. Köszi előre is! A oszlop,sárvédők,küszöbök... Hívd fel ezt a telefonszámot:06 20 956 58 63 Újlaki Péter Magyar Veterán Opel Klub. Ha valaki tud akkor ő igen. :) Az autódrol meg tehetnél fel képet vagy küldhetnél e-mail-ben rigotomi@veteranopel.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 szóval annyira nem volt szar vétel...csak kicsit unom az öreg autókat, viszont egy újabban nem érezném annyira jól magam mint egy ilyenben :D ördögi kör :D majd ha sok pénzem lesz megveszem a te sárgádat :D Azt neked kel eldönteni,mennyire volt rossz vagy jó vétel...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Azt neked kel eldönteni,mennyire volt rossz vagy jó vétel...... :) nem bántam meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 nem bántam meg :) Az a lényeg....Én már rég megbántam a sárgát...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Az a lényeg....Én már rég megbántam a sárgát...... :) :D ezt kétlem... :D értem h sok pénzben van neked de nem is néz ki akárhogy...az áráért meg lehet h kaptál volna ilyen olyan audit vagy Bmw-t de az meg nem lenne egyedi... de hogy ne legyen off : nem kell valakinek egy seni ? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 ezt kétlem... :) értem h sok pénzben van neked de nem is néz ki akárhogy...az áráért meg lehet h kaptál volna ilyen olyan audit vagy Bmw-t de az meg nem lenne egyedi... de hogy ne legyen off : nem kell valakinek egy seni ? ;) :D Csak pont arra nem jó amire kellene :D És hogy ne legyen off:nem köszi :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 És hogy ne legyen off:nem köszi :) :D :D neked úgyis a kabriot adnám -ha adnám de most nem adom :D a senatort valaki másnak kéne eladni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2008 Mikor a Rekit megvettük, erősen gondolkodtam, hogy legyen egy Seni helyette,de aztán rájöttem, hogy elég egy háromezres a családban. Persze Lightning Senije más tészta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Mikor a Rekit megvettük, erősen gondolkodtam, hogy legyen egy Seni helyette,de aztán rájöttem, hogy elég egy háromezres a családban. Persze Lightning Senije más tészta :) Petinek nagy mázlija volt azzal a kocsival- a képek alapján.... Kori ! kell neked egy senator most ! egy ilyen felnit még tudok is adni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 a télen vettem egy kuplungtárcsát 2.8-3.0-hoz, 30éves ha kell szólj Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 gm, dobozban, gyári új Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 mennyi az annyi ? na meg jó az nekem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2008 Köszi de nem élek a lehetőséggel. Nem bántam meg, hogy Rekordot vettem, mert ahhoz elég sok alkatrészem volt már amúgy is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 A kipufogó csonkból jön egy cső egy gomba alakú izébe, és onnan megy tovább a pillangószelephez. És a gomba alakú izére megy egy vákuum cső is. Nekünk csak a svájcból származón van. jól mondod.uff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 ha egyszer hazaérek, és nem alszom megnézem mennyiért vettem, meg mi a cikkszáma oszt megbeszéled Blitz-el jó-e neked. ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 GM 90234340 Bosch 0280001312 melyik talira gondolsz ? :) a 15-ei ráckeveire.veteránopeles. meghívtak,ezért elmegyek,hacsak más nem jön közbe. holnap megnézem a szám alapján van-e gombám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 mennyi az annyi ? na meg jó az nekem ? nézd meg melyik váltó van rajta. ötösből kétfajta is jó rá,és nem egyforma a nyelestengelyük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 664 038 fogszám: 14 ára 14,5 + 10 eur postakltsget rászámítok + egyszer vezethetem az autódat, ha már betetted az új tárcsát asszem igazán jutányos átvétel személyesen pesten, ha köll és jó a bringába Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 664 038 fogszám: 14 ára 14,5 + 10 eur postakltsget rászámítok + egyszer vezethetem az autódat, ha már betetted az új tárcsát asszem igazán jutányos átvétel személyesen pesten, ha köll és jó a bringába ez alighanem a 265-ös váltóé lesz. gyárilag ilyet nem raktak 3.0 mocira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Persze, Gelkonak nem is gyári a váltója. Kézi 5-ös van neki, bár eredetileg automata volt a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Persze, Gelkonak nem is gyári a váltója. Kézi 5-ös van neki, bár eredetileg automata volt a gép. csak 2 féle van belöle. de 14 nyelese a 265-ösnek van ha jól emlékszem,de ma megnézem. valszeg ez lesz,mert ezt olcsobb-könyebb szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts