Hic Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Megcsinyájjuk aztat is....... Persze, csak ha hosszabb távon tervezel vele. Egyébként csak patch-eljük. Ahogy haladok, kb. 2-3 hónap és kész a garázs belseje. Akkor szépen előkerülnek a szerszámok, és mehet a buli. Hétvégente egy-egy délelőtt mindig akad majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Megcsinyájjuk aztat is....... Persze, csak ha hosszabb távon tervezel vele. annyira nem :) pedig szép és jó :D ott a lényeg h működjön :D de az ablakokkal kezdjünk vmit mert ha jön a meleg én megsülök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 de az ablakokkal kezdjünk vmit mert ha jön a meleg én megsülök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2008 Anyum Rekordjában is állandóan szívok az elekromos ablakok kapcsolójával. Megcsinálhatták volna tartósabbra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2008 És ez a jéghegy csúcsa csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Anyum Rekordjában is állandóan szívok az elekromos ablakok kapcsolójával. Megcsinálhatták volna tartósabbra is. Látod? Ha a második Blitzen nem lépsz le kaptál volna 4-es kapcsolót is. :D Így most megy majd a Kadettbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2008 Akkor te jól jártál, hogy leléptem, mert most nem kell rohangálnod egy ilyen ritkaság után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Akkor te jól jártál, hogy leléptem, mert most nem kell rohangálnod egy ilyen ritkaság után. Rohangálnom nem kell mert tudom,hol találok. :D :D Már csak elektronyos ablak kéne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2008 De gondolom nem eredetit tudsz beszerezni hirtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ha kell villanyablak,akkor nekem van kompletten kábelestől-mindenestől.van egy vevőm aki jön érte már 2 hónapja.tegnap adtam neki 2 hetet,ha addig nem viszi utána szabad préda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2008 Nem hinném, hogy a Rekord-Senator el.ablak jó lenne a Kadettbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Nem hinném, hogy a Rekord-Senator el.ablak jó lenne a Kadettbe. monjuk itten kadetról nem is vót szó.sztem. vagy ha vót,akkó bocsika nem figyiztem elégé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ha kell villanyablak,akkor nekem van kompletten kábelestől-mindenestől.van egy vevőm aki jön érte már 2 hónapja.tegnap adtam neki 2 hetet,ha addig nem viszi utána szabad préda. Hát igen Kadettbe kellene. A C Rekordban Suzukié van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Hát igen Kadettbe kellene. A C Rekordban Suzukié van. :) talán csak nem a suzukinál gályázol? japo cuccot hogy lehet egy kifinomult német autóba belegányolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 talán csak nem a suzukinál gályázol? japo cuccot hogy lehet egy kifinomult német autóba belegányolni? Már 12. éve. Egyébként hirtelen kellett és ez volt kéznél. Kb. 8-9 éve műxik. (persze mert én csináltam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ki lett cserélve ma a termosztáton levő hőgomba...bontott került bele de nagyon új állapotúnak tűnt ( szép aranyszinű) egy C30NE B senatorból... beraktam, utána 5 henger ment csak és 2500as alapjárat amihez 22literes fogyasztás társult.... visszaraktam a régit, normál alapjárat, de hideg motornál sem megy a szivató...de eddig meg az volt h akkor kapcsolt be a szivató ha már bemelegedett a kocsi.... tököm tele picit elegem lett a senatorból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ki lett cserélve ma a termosztáton levő hőgomba...bontott került bele de nagyon új állapotúnak tűnt ( szép aranyszinű) egy C30NE B senatorból... beraktam, utána 5 henger ment csak és 2500as alapjárat amihez 22literes fogyasztás társult.... visszaraktam a régit, normál alapjárat, de hideg motornál sem megy a szivató...de eddig meg az volt h akkor kapcsolt be a szivató ha már bemelegedett a kocsi.... tököm tele picit elegem lett a senatorból.... ha azt cserélted amelyikre 2 vezetékes csati megy,akkor van 1 rossz hírem.aból 6 féle van,tudni kell a conputer számát és ahoz kell keresni ellenálás alapján.nekem 4 féle van.ha megadod a comp. szmát megnéze van-e. nagyon jó a seni,csak lelkük van szegényeknek.ezeket nem lehet csak ÚGY szerelni. nagy szeretet kell hozzá és ezt érezvén nagyon meghálálják a gondoskodást. persze lehet,hogy te szívod meg az előzö trehány gazdák gányolását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 belseje kipakol, drótkoronggal nekiáll lealapoz lealvázvédőz, lefest.... ez a legolcsóbb megoldás :D Csinálgasd csak hogy nekem már csak a felnivel és az ültetéssel legyen gondom...... persze lehet,hogy te szívod meg az előzö trehány gazdák gányolását. Erre csak ennyit tudok: :) :D :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Erre csak ennyit tudok: :) :D :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Erre csak ennyit tudok: :) :D :D :D :P ;) ezt hogy érted????? Az előző tulaj itt klubtag,bár ő csak télre vette.....Az a senator szinte mindíg keresztben volt.....sose volt semmi baja a tél alatt.....Sajnos ezt gelko megszívta,mert az összes hiba nála jött ki.Az az elött lévő tulaj is szinte mindenhol keresztbe kocsizott vele,és ők szerelgették otthon.Szóval ez a kocsi kapott rendesen az élettől,viszont Gelko ezzel maximálisan tisztában volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Erre csak ennyit tudok: :D :P ;) :D ;) alapvetően nem rossz autó -jön megy fékezik :D csak néha nehézkes...ma is hazahozott csak 5 hengerrel :P sajnos a tavalyi erdélyi túra tett akkor be neki de talán már lassan kifekszi...kuplung csere nagyon megérett mert úgy megy mint egy 1.6os... miért kell 6 fajta egy rohad jeladóból ? :) :D :D nézek egy comp számot holnap, köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 .Szóval ez a kocsi kapott rendesen az élettől,viszont Gelko ezzel maximálisan tisztában volt :D persze h tisztában voltam, hisz nekem is arra kellett h legyen egy olyan autó mit nem féltek, lehet ütni vágni -ez persze relatív mert most több gondoskodást kap mint egy átlag új autó :) - főfékhenger, stabilizátor,fékbetétek,gömbfej... hengerfejes lett Erdélyben ezért szétnyomta a hűtőt+tartályt+fútőradiátort, a hengerfejezés el lett nézve picit ezért lett majd egy hónapos szívás, az elektromos ablakemelők szenvednek mindig, szar a kuplungom mi felhasználói hiba volt plussz a kereszt :D ... picit lakatoltunk de a kasztni teljesen át lett nézve mielött megvettem... igazság szerint 20 éves autótól ami várható azt eddig teljesítette sztem... talán ennyi a hibalista mi egy év alatt volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Szerintem már az is nagyon szép teljesítmény hogy 1x megjárta erdélyt,nem kevés csomaggal,és ha azt is figyelembe vesszük hogy mit kapott elötte akkor meg :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Szerintem már az is nagyon szép teljesítmény hogy 1x megjárta erdélyt,nem kevés csomaggal,és ha azt is figyelembe vesszük hogy mit kapott elötte akkor meg :D ;) :) szóval annyira nem volt szar vétel...csak kicsit unom az öreg autókat, viszont egy újabban nem érezném annyira jól magam mint egy ilyenben :D ördögi kör :D majd ha sok pénzem lesz megveszem a te sárgádat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 szóval annyira nem volt szar vétel...csak kicsit unom az öreg autókat, viszont egy újabban nem érezném annyira jól magam mint egy ilyenben :) ördögi kör :D majd ha sok pénzem lesz megveszem a te sárgádat :D a "szar" vetel az ártól függ.én anno dirib-darabra szedtem mindegyik autóm.szó szerint. a CARAVAN rengeteget megy szegény,és ennek elenére alig van vele gond(nem szémolom a kopó cucokat,fékbetét,stb). még nem hagyott sehol az út szélén,pedig gyakran megy egy seggel 1500-1800 km-t. csak oda kell figyelni mit mikor kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts