Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

Megcsinyájjuk aztat is....... Persze, csak ha hosszabb távon tervezel vele. Egyébként csak patch-eljük.

Ahogy haladok, kb. 2-3 hónap és kész a garázs belseje. Akkor szépen előkerülnek a szerszámok, és mehet a buli.

Hétvégente egy-egy délelőtt mindig akad majd :)

Megosztás:

ki lett cserélve ma a termosztáton levő hőgomba...bontott került bele de nagyon új állapotúnak tűnt ( szép aranyszinű) egy C30NE B senatorból...

beraktam, utána 5 henger ment csak és 2500as alapjárat amihez 22literes fogyasztás társult....

visszaraktam a régit, normál alapjárat, de hideg motornál sem megy a szivató...de eddig meg az volt h akkor kapcsolt be a szivató ha már bemelegedett a kocsi....

tököm tele picit elegem lett a senatorból....

Megosztás:

ki lett cserélve ma a termosztáton levő hőgomba...bontott került bele de nagyon új állapotúnak tűnt ( szép aranyszinű) egy C30NE B senatorból...

beraktam, utána 5 henger ment csak és 2500as alapjárat amihez 22literes fogyasztás társult....

visszaraktam a régit, normál alapjárat, de hideg motornál sem megy a szivató...de eddig meg az volt h akkor kapcsolt be a szivató ha már bemelegedett a kocsi....

tököm tele picit elegem lett a senatorból....

ha azt cserélted amelyikre 2 vezetékes csati megy,akkor van 1 rossz hírem.aból 6 féle van,tudni kell a conputer számát és ahoz kell keresni ellenálás alapján.nekem 4 féle van.ha megadod a comp. szmát megnéze van-e.

nagyon jó a seni,csak lelkük van szegényeknek.ezeket nem lehet csak ÚGY szerelni.

nagy szeretet kell hozzá és ezt érezvén nagyon meghálálják a gondoskodást.

persze lehet,hogy te szívod meg az előzö trehány gazdák gányolását.

Megosztás:

belseje kipakol, drótkoronggal nekiáll lealapoz lealvázvédőz, lefest....

ez a legolcsóbb megoldás :D

Csinálgasd csak hogy nekem már csak a felnivel és az ültetéssel legyen gondom......

persze lehet,hogy te szívod meg az előzö trehány gazdák gányolását.

Erre csak ennyit tudok: :) :D :D :D :P ;)

Megosztás:

Erre csak ennyit tudok: :) :D :D :D :P ;)

ezt hogy érted?????

Az előző tulaj itt klubtag,bár ő csak télre vette.....Az a senator szinte mindíg keresztben volt.....sose volt semmi baja a tél alatt.....Sajnos ezt gelko megszívta,mert az összes hiba nála jött ki.Az az elött lévő tulaj is szinte mindenhol keresztbe kocsizott vele,és ők szerelgették otthon.Szóval ez a kocsi kapott rendesen az élettől,viszont Gelko ezzel maximálisan tisztában volt :D

Megosztás:

Erre csak ennyit tudok: :D :P ;) :D

;)

alapvetően nem rossz autó -jön megy fékezik :D csak néha nehézkes...ma is hazahozott csak 5 hengerrel :P sajnos a tavalyi erdélyi túra tett akkor be neki de talán már lassan kifekszi...kuplung csere nagyon megérett mert úgy megy mint egy 1.6os...

miért kell 6 fajta egy rohad jeladóból ? :) :D :D nézek egy comp számot holnap, köszi !

Megosztás:

.Szóval ez a kocsi kapott rendesen az élettől,viszont Gelko ezzel maximálisan tisztában volt :D

persze h tisztában voltam, hisz nekem is arra kellett h legyen egy olyan autó mit nem féltek, lehet ütni vágni -ez persze relatív mert most több gondoskodást kap mint egy átlag új autó :)

- főfékhenger, stabilizátor,fékbetétek,gömbfej... hengerfejes lett Erdélyben ezért szétnyomta a hűtőt+tartályt+fútőradiátort, a hengerfejezés el lett nézve picit ezért lett majd egy hónapos szívás, az elektromos ablakemelők szenvednek mindig, szar a kuplungom mi felhasználói hiba volt plussz a kereszt :D ...

picit lakatoltunk de a kasztni teljesen át lett nézve mielött megvettem...

igazság szerint 20 éves autótól ami várható azt eddig teljesítette sztem...

talán ennyi a hibalista mi egy év alatt volt....

Megosztás:

Szerintem már az is nagyon szép teljesítmény hogy 1x megjárta erdélyt,nem kevés csomaggal,és ha azt is figyelembe vesszük hogy mit kapott elötte akkor meg :D ;) :)

szóval annyira nem volt szar vétel...csak kicsit unom az öreg autókat, viszont egy újabban nem érezném annyira jól magam mint egy ilyenben :D ördögi kör :D majd ha sok pénzem lesz megveszem a te sárgádat :P

Megosztás:

szóval annyira nem volt szar vétel...csak kicsit unom az öreg autókat, viszont egy újabban nem érezném annyira jól magam mint egy ilyenben :) ördögi kör :D majd ha sok pénzem lesz megveszem a te sárgádat :D

a "szar" vetel az ártól függ.én anno dirib-darabra szedtem mindegyik autóm.szó szerint.

a CARAVAN rengeteget megy szegény,és ennek elenére alig van vele gond(nem szémolom a kopó cucokat,fékbetét,stb).

még nem hagyott sehol az út szélén,pedig gyakran megy egy seggel 1500-1800 km-t.

csak oda kell figyelni mit mikor kell cserélni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.