kori Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 vszínű igazatok van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 ezért nem kell szomorkodni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 jah az tuti 3.6 de uilyen bordó...csak vaj belső, meg króm dísz a kerékíveken... Az a vaj az antracit szürke. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Az a vaj az antracit szürke. :D akkor az :D nekem valamiért vaj rémlett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 akkor az :D nekem valamiért vaj rémlett :) Biztos éhes voltál, és nem volt mit a kenyérre kenni... :D Nem is láttam ezt Blitznél... ex, vagy csak nem volt elöl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Biztos éhes voltál, és nem volt mit a kenyérre kenni... :D Nem is láttam ezt Blitznél... ex, vagy csak nem volt elöl? Biztos tudták, hogy jössz és jobbnak látták elrejteni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Biztos tudták, hogy jössz és jobbnak látták elrejteni :D :D :) :D Régen nagyon tetszett a Senator, amikor kijött a Dual-Ram, nagyon dícsérték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2008 Az új cica szemek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Nem is láttam ezt Blitznél... ex, vagy csak nem volt elöl? azt hiszem elő sem vette tavaly...vagy vmi ilyesmi... Hic ! holnap zargathatlak telefonon ? újra akarom kábelezeni az elektromos ablakokat -nyugi neked majd csak befejezni kéne :) - és nem tudom a környéken hol vegyek kábelt na meg milyet... Kori ! miért jobb ez a lámpa ? vagy csak jobban néz ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Kori ! miért jobb ez a lámpa ? vagy csak jobban néz ki ? szerintem jobban látni vele refin.meg jól is néz ki. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szia István! Vártam délelőtt a telefonod. Gondolom ma már nem tudsz jönni. :) Nem baj, eddig ráért, ezután sem megy sehova. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2008 Kipróbáltam, hogy kiveszem a pótfényszóró biztijét, és ég-és föld a különbség. Meg jobban is tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szia István! Vártam délelőtt a telefonod. Gondolom ma már nem tudsz jönni. :D Nem baj, eddig ráért, ezután sem megy sehova. ;) bocs,de délelött jöttem meg olaszországból és kicsit kómás voltam.ezért mentél ki a fejemből.most keltem fel.holnap hívlak és megdumáljuk. bocs. :) :D :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 vazzze!!!próbálok fényképet felrakni magamról,de az istennek sem megy.mindig az írja túl nagy,pedig elvileg átméretezné.az avatarba sem tudom berakni.ha betöltöm ott megjelenik feltöltött képként,de a hozzászólásoknál már nincs meg.valami ötlet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 bocs,de délelött jöttem meg olaszországból és kicsit kómás voltam.ezért mentél ki a fejemből.most keltem fel.holnap hívlak és megdumáljuk. bocs. :) :D :D :D :P ;) Mondtam, hogy semmi gond. ;) Ráér. :D Amúgy ez a hét abszolult nem jó. Hétközben délutános vagyok a munkahelyen, a hétvégén meg hazautazom a szüleimhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 vazzze!!!próbálok fényképet felrakni magamról, biztos nem előnyös a kép :D :D hova akarod rakni ? bal egy lábtérnél vizesedik az auto...csak az a baj h nem tudom honnan jön.-amennyire tudtam a tűzfalat is átnéztem.... kivettem a kárpitot és most szárad...szerencsére máshol nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 bal egy lábtérnél vizesedik az auto...csak az a baj h nem tudom honnan jön.-amennyire tudtam a tűzfalat is átnéztem.... kivettem a kárpitot és most szárad...szerencsére máshol nem :) Ülés ki,szőnyeg fel ,Gelkó befekszik zseblámpával tesó meg kívülröl slaggal locsol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 biztos nem előnyös a kép :D :D hova akarod rakni ? bal egy lábtérnél vizesedik az auto...csak az a baj h nem tudom honnan jön.-amennyire tudtam a tűzfalat is átnéztem.... kivettem a kárpitot és most szárad...szerencsére máshol nem :) a kép tuti jó,hisz ÉN vagyok rajta!!!!!!(meg az egyik kedvencem).... a víz sztem a kinti tálcáról érkezik a toronyrögzítő nyulványon keresztül.bizti kirohadt az A oszlop oldala.ezeknél tipuhiba.vagy a szélvédő gumikéderénél a sarokban.de inkább a rohadásra tippelek. aszem ott van a villahytükör reléje is,annak nem jó a víz. ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ma nekiálltam kasznizni muterom Rekiját, és pont az a oszlop tövét kellet szétbombáznom, mert a motortértető zsanérját már csak a szentlélek tartja. Amúgy van egy merevítés a sárvédő mögött, amin kereszztül kifolyik a víz a légbeömlőtől,és ott is szét szokott rohadni. De jártam úgy is, hogy a sárvédő mögött eltömődött a két kifolyó, és ha hirtelen sok vizet kapott a gép, feltelt a vízelvezető,és egy rohadáson befolyt a víz. De öcsém egyszer úgy rakta össze, hogy a tetőablak vízelvezetője az utastérbe, és nem a küszöbbe vitte a vizet. Holnap teszek fel képeket. Amúgy cserélni kell a bal első nyúlvány vezető alatti részét, a balhátsó teló is kiszakadt, a jobb oldalon pedig elöl és hátul a treplilemezt kell foltozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ma nekiálltam kasznizni muterom Rekiját, és pont az a oszlop tövét kellet szétbombáznom, mert a motortértető zsanérját már csak a szentlélek tartja. Amúgy van egy merevítés a sárvédő mögött, amin kereszztül kifolyik a víz a légbeömlőtől,és ott is szét szokott rohadni. De jártam úgy is, hogy a sárvédő mögött eltömődött a két kifolyó, és ha hirtelen sok vizet kapott a gép, feltelt a vízelvezető,és egy rohadáson befolyt a víz. De öcsém egyszer úgy rakta össze, hogy a tetőablak vízelvezetője az utastérbe, és nem a küszöbbe vitte a vizet. Holnap teszek fel képeket. Amúgy cserélni kell a bal első nyúlvány vezető alatti részét, a balhátsó teló is kiszakadt, a jobb oldalon pedig elöl és hátul a treplilemezt kell foltozni. nem akarsz egy kis mellékest?nekem is kellene a két öreget kasznizni,de nincs inditatásom nekiálni. csak vicc volt. megvettem minden elemet már,és várom a nyarat amikor talán elkészülök velük. 1 hónap mindegyik mire elkészül,rossz belegondolni. a csillaggarázs megteszi a hatását. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 igazság szerint nincs különösebb erőm nekiállni :) a kabriot akarom kicsit rendberakni majd..de azzal is várok még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ...a kabriot akarom kicsit rendberakni majd... ÉLJEN, ÉLJEN!!!! Végre egy okos gondolat! :D :) Csak a "kicsit" nem értem. Tip-top, gyári állapot, meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 ÉLJEN, ÉLJEN!!!! Végre egy okos gondolat! :D :) Csak a "kicsit" nem értem. Tip-top, gyári állapot, meg minden. belseje kipakol, drótkoronggal nekiáll lealapoz lealvázvédőz, lefest.... ez a legolcsóbb megoldás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 belseje kipakol, drótkoronggal nekiáll lealapoz lealvázvédőz, lefest.... ez a legolcsóbb megoldás :D Ha már ott leszel, hogy ki van pakolva, és drótkorongozva, nem ártana rendbe is rakni, mielőtt kenegetsz.... :D Mielőtt meg összeraknád, megcsinálom neked a kábelezést, mert ami a műszerfal alatt van, attól jobbérzésű villamosságis szaki sikítva menekül.... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Ha már ott leszel, hogy ki van pakolva, és drótkorongozva, nem ártana rendbe is rakni, mielőtt kenegetsz.... ;) Mielőtt meg összeraknád, megcsinálom neked a kábelezést, mert ami a műszerfal alatt van, attól jobbérzésű villamosságis szaki sikítva menekül.... :P :D lyuk nincs rajta szerencsére csak felületi rozsdafoltok... a tenyérnyi rohadások meg lettek csinálva mikor megvettem :D az elektromos része az tényleg vmi rettenet :D és hogy ne offoljunk : a senatorban is az.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts