tgabika76 Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Az enyém is Olympia Rekord ám Az meg mér? Az Olympia-Rekord az tudtommal a Rekord A előtt volt, és '53-'60-ig gyártották, beleérve a P1-et is. A tied meg csak egy Rekord C, igaz annak gyönyörű, csak túl fiatal ahhoz hogy Olympia lehessen.
rtomi Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Az meg mér? Az Olympia-Rekord az tudtommal a Rekord A előtt volt, és '53-'60-ig gyártották, beleérve a P1-et is. A tied meg csak egy Rekord C, igaz annak gyönyörű, csak túl fiatal ahhoz hogy Olympia lehessen. Majd megmutatom a gyártmánytáblát a motortérben. 8) Az van ráíva,hogy:Olympia-Rekord C COUPE Hát ezért :lol: :lol: :wink:
tgabika76 Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Majd megmutatom a gyártmánytáblát a motortérben. 8) Az van ráíva,hogy:Olympia-Rekord C COUPE Hát ezért :lol: :lol: :wink: Jó, de a típustáblán kívül sehol sem hívják azt az autót Olympia-Rekordnak, nem? Amúgy nekem is Calibra A van a típustáblára írva (mintha lenne belőle B is), meg hivatalosan a Calibra mint külön típus nem létezik, hanem csak a Vectrának egy 85-ös kóddal ellátott karosszériaváltozata. Tulajdonképpen egy Vectra kupé, csak más nevet adtak neki.
rtomi Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Jó, de a típustáblán kívül sehol sem hívják azt az autót Olympia-Rekordnak, nem? Amúgy nekem is Calibra A van a típustáblára írva (mintha lenne belőle B is), meg hivatalosan a Calibra mint külön típus nem létezik, hanem csak a Vectrának egy 85-ös kóddal ellátott karosszériaváltozata. Tulajdonképpen egy Vectra kupé, csak más nevet adtak neki. Nekem akkor is Olympia Rekord picit :sad5:
Tom Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Szegény Tomi! Most miért így kell megtudnia?? :lol: :lol: ;)
rtomi Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Szegény Tomi! Most miért így kell megtudnia?? :lol: :lol: ;) Mi is? :shock:
Tom Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Hogy nem olyan típus a kocsid, mint eddig hitted. :lol: De persze csak vicc vót... :oops: :oops:
rtomi Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Hogy nem olyan típus a kocsid, mint eddig hitted. :lol: De persze csak vicc vót... :oops: :oops: Az olyan tipusú mint ami az ID(Identification) táblán van írva :roll: :wink:
kori Elküldve Június24, 2005 Szerző Elküldve Június24, 2005 Kicseréltük öcsém autóján a difit. Igazából csak a difit szerettük volna, de nem ment bele a sper a régi házba, így teljes hídcsere lett :? Állítólag kicsit búg. Remélem nem rossz ez is. Amúgy az eredetiben darabokra törtek a csoportkerekek. És került bele riasztó is, ami a centrált is zárja. Tényleg Chyga! tudnál bekötési rajzot küldeni enforcer riogatóhoz? Mert az irjelző vezérlés nem akar működni. Az új hidrotőkék pedig nem hozták meg a várt eredményt :evil: Az egyik szelep a hármas v. négyes hengernél kb 2000 fordulattól erősen kattog. olyan hangja van mint egy varrógépnek :? de már semmi tippem nincs mitől lehet ez a hang.
kori Elküldve Július20, 2005 Szerző Elküldve Július20, 2005 A difi hang nagyjából megoldódott. De a köv problem merültm fel: A szelepek vmiért csattognak. Szereztünk alighasznált hidrotőkéket, de maradt minden a régi. Elkezdtük kicserélgetni egyenként őket, de ez sem járt sikerrel. Mértünk kompressziót, mind a négy hengerben 11.5. Ma kinyomkodtuk az összes tőkéből az olajat, szétszedtük őket és átmostuk az összeset gázolajjal. Majd visszaraktuk őket, a himbákat addig húztam meg, íg el nem kezdte benyomni a tőkék tetejét. De most meg nem akarja feltölteni őket az oilnyomás. Pedig van, a gyári műszer középen áll alapjáraton, olaj a felső nívón. A veztengely felett van négy vagy öt aluszegecs(dugó), amiből az egyik kicsit ki volt nyomódva, de visszaütöttem. Plízz Segítsen vki nekünk, mert egy 1000 km-es túra vár a gépre és így nem lehetne nekivágni.
rtomi Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 A difi hang nagyjából megoldódott. De a köv problem merültm fel: A szelepek vmiért csattognak. Szereztünk alighasznált hidrotőkéket, de maradt minden a régi. Elkezdtük kicserélgetni egyenként őket, de ez sem járt sikerrel. Mértünk kompressziót, mind a négy hengerben 11.5. Ma kinyomkodtuk az összes tőkéből az olajat, szétszedtük őket és átmostuk az összeset gázolajjal. Majd visszaraktuk őket, a himbákat addig húztam meg, íg el nem kezdte benyomni a tőkék tetejét. De most meg nem akarja feltölteni őket az oilnyomás. Pedig van, a gyári műszer középen áll alapjáraton, olaj a felső nívón. A veztengely felett van négy vagy öt aluszegecs(dugó), amiből az egyik kicsit ki volt nyomódva, de visszaütöttem. Plízz Segítsen vki nekünk, mert egy 1000 km-es túra vár a gépre és így nem lehetne nekivágni. Tegyetek bele fix tőkéket :wink: Nekem is ki lett járatva belőle az olaj és utánna kuka lett mind. A fix tőkéket beállítod és zsíroskenyér. A versenyótókba is fixeket szoktak tenni asszem :roll:
kori Elküldve Július21, 2005 Szerző Elküldve Július21, 2005 Igazából már arra is gondoltam, hogy a hengerfej annyira ki van kopva, hogy elengedi az olajnyomást és ezért csattognak a tőkék. Mert leginkább a 3-4 hengerek felől hallani. Lehet megpróbálunk felrakni egy másik hengerfejet, csak az karbisé, és nem tom mekkorák benne szelepek, ugyan olyan-e mint az injektorosé. A fix tőkéket hol szerezted? Mert már én is olvastam tuning újságokban, hogy lehet hozzáilyen okosságokat kapni.
Dark Angel Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 nekem annó a C Asconában azért csattogott, mert az elkoszolódott hidrotőkék megkoptatták a vezérműtengelyt.
kori Elküldve Július21, 2005 Szerző Elküldve Július21, 2005 A veztengelyt még nem néztük meg, mert le kell hozzá venni a hengerfejet. Ugyanis előrefelé nem tudom kihúzni, mert ott a lánckerék.
rtomi Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 A fix tőkéket hol szerezted? Mert már én is olvastam tuning újságokban, hogy lehet hozzáilyen okosságokat kapni. Egy haveroméktól szerváltam. Körül kell nézni mert a régebbi mocikban ilyen volt és nem volt mindegyikben ótómata hidrotőke :wink:
berlina Elküldve Július21, 2005 Elküldve Július21, 2005 az nagyon jól jött, hogy a fixre állt hidró miatt kopik a veztengely, eddig nem tudtam fölfogni, mitől kophat és mért olyan durván. CIH motoradatok szelepek nem különböznek, a sűrítéskülönbség a dugók fejkialakításából köv. egyéb nyalánkságok a CIH hfejhez
Dark Angel Elküldve Július22, 2005 Elküldve Július22, 2005 A veztengelyt még nem néztük meg, mert le kell hozzá venni a hengerfejet. Ugyanis előrefelé nem tudom kihúzni, mert ott a lánckerék. Az általam eddig vizsgált autókban (Ascona C, Vectra, Astra, Omega) a vezérműtengely kiszereléséhez nem kellett a hengerfejet levenni. Igaz nem kihúzni kellett, hanem a csapágykengyelek leszerelése után le lehet emelni.
kori Elküldve Július22, 2005 Szerző Elküldve Július22, 2005 De ez CIH motor, és a vez tengely a fej belsejében fut, és csak előrefelé lehet kihúzni, ahol előtte van a lánckerék a lánccal :( Köszi Berlina a linkeket. És neked is Dark :wink:
rtomi Elküldve Július23, 2005 Elküldve Július23, 2005 De ez CIH motor, és a vez tengely a fej belsejében fut, és csak előrefelé lehet kihúzni, ahol előtte van a lánckerék a lánccal :( Köszi Berlina a linkeket. És neked is Dark :wink: Szerintem ki lehet húzni csak a hűtőt kell kiszedni. :roll: A vezérlést meg jelrerekod és leszedheted a lánckereket. :wink:
Blitz Elküldve Július23, 2005 Elküldve Július23, 2005 Ha csak azért szeretnéd kiszedni a tengelyt, hogy a kopását ellenőrizd, akkor inkább ne tedd. Az ellenőtzésnek többféle módja van: - kiszeded a hidrotőkét, és megnézed az alját. Ha nem kopott homorúra, akkor nagy valószínűséggel a tengely is jó. - a hidrotőke furatán benézve ( lámpa segítségével ) végig lehet nézni a bütyköket - ha beraksz egy tőkét himba nélkül, forgatod a motort, meg tudod mérni az emelés nagyságát. Ezt ismételd meg az összes bütyöknél, és kiderül, ha valamelyik kopott ( szívó - kip azt hiszem nem egyformán emel).
kori Elküldve Július23, 2005 Szerző Elküldve Július23, 2005 Aszthiszem ezt fogjuk tenni. Remélem jutunk vmire.Köszönöm.
kori Elküldve Július23, 2005 Szerző Elküldve Július23, 2005 Még valami. Hogy kell jelre állítani a motort, és akkor hogy kell állnia a vez.tengelynek? Mert a lendkeréken lévő jelet beállítom, de a veztengelyen a jel kb negyed fordulatot előrébb van. Ha visszaállítottam, akkor összeakadtak a szelepek és a dugattyúk. Most úgy van beállítva, hogy a jelnél váltanak a négyes hengerben a szelepek. És a szelephézagot kell hagyni vagy nem? Mi kinyomtuk az olajat a tőkékből, és adddig húztam a himbákat, amíg el nem kezdte benyomni a tetejét.
Blitz Elküldve Július23, 2005 Elküldve Július23, 2005 Sajnos itthon nincs vezérlési rajzom. :( A szelephézagot pedig járó motornál szoktuk beállítani. Addig tekerjük az állítóanyát befelé, amíg leáll a henger, és utána kitekerünk kb. 3/4 fordulatot.
Recommended Posts