Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Rekord-Senator-Monza

kori

Recommended Posts

nem magával a gázüzemmel hanem a használt szett beépítésével engedély nélkül :) arról infot meg sehol sem találok h a használtat hogyan lehet lepapírozni. -főleg h gondolom a Sanyi féle szetthez nincsenek papírok mivel a kocsihoz sincs :D

bár amit irtál a rendőri igazoltatásról az teljesen jó :D

lepapírozni nem tudod a használtat sehogy.mélygaribe be lehet menni lpg-s autóval,de csak benzin üzemben.a rendőr meg tehet egy szívességet,bár nem szoktak szívózni.gondolom tudod mennyi egy papíros szett(kb 150 mire a forgalmiban is szerepel).a műszaki is szar,mert csak kpm-hez lehet vinni(így hát bukik az okosság).drágább a zöldkari,műszaki és műszaki elött viheted gázbiztonsági szemlére is.

évente 5-6 autót szerelek gázra(simlisen)a baráti körömben,és még senki nem mondta,hogy megbüntették volna.egy használt cocc mindennel kijön max 30-ból.

engem még eleinte itt helyben megpróbáltak a rendőrők meszívatni a gázzal,de nem jött be nekik.a bíróság felmentett büncselekmény HIÁNYÁBAN!!!!

hát innen tudom amit tudok.

Megosztás:

2003 után beépített gázszettet újra be lehet építeni másik autóba. Málygarázsba már akkor sem mehetszbe, ha benne van a gáz az autóban, mert ha szivárog a gáz vhol, akkor az megragad a garázsban és robbanásveszélyes lesz. A műszakit nem csaka a kpm-néllehet csináltatni,hanem minden engedéllyel rendelkező helyen. Ott már lehet okosban műszakiztatni, bár oda is kpm-es jár ki. Sztem a Zk és a műszaki nem drágább mint egy normál autónál. Zk az Omira 7280 forint. Ha hosszú távra tervezel mindenképp megéri a gáz, még hivatalosan is.

Megosztás:

2003 után beépített gázszettet újra be lehet építeni másik autóba. Málygarázsba már akkor sem mehetszbe, ha benne van a gáz az autóban, mert ha szivárog a gáz vhol, akkor az megragad a garázsban és robbanásveszélyes lesz. A műszakit nem csaka a kpm-néllehet csináltatni,hanem minden engedéllyel rendelkező helyen. Ott már lehet okosban műszakiztatni, bár oda is kpm-es jár ki. Sztem a Zk és a műszaki nem drágább mint egy normál autónál. Zk az Omira 7280 forint. Ha hosszú távra tervezel mindenképp megéri a gáz, még hivatalosan is.

a mélygarit félretudtam,bocs.a műszakit csak a kpm csinálhatja akijelölt kpm telepeken,most kérdeztem meg az emberem aki a kpm-nél van.a ZK most 2470-nel több(ez egy 1-es 1.8-as gti golf adatai a mult hétről)a gáz miatt.a 2003 utáni akcióról nem hallotam,de biztos így van.én régebben kérdeztem.jó dolog a hivatalos státusz,de én még nem láttam hátrányát a simlinek.műszakira is ugy megy,hogy benne a gáz.

Megosztás:

lepapírozni nem tudod a használtat sehogy.mélygaribe be lehet menni lpg-s autóval,de csak benzin üzemben.a rendőr meg tehet egy szívességet,bár nem szoktak szívózni.gondolom tudod mennyi egy papíros szett(kb 150 mire a forgalmiban is szerepel).a műszaki is szar,mert csak kpm-hez lehet vinni(így hát bukik az okosság).drágább a zöldkari,műszaki és műszaki elött viheted gázbiztonsági szemlére is.

évente 5-6 autót szerelek gázra(simlisen)a baráti körömben,és még senki nem mondta,hogy megbüntették volna.egy használt cocc mindennel kijön max 30-ból.

engem még eleinte itt helyben megpróbáltak a rendőrők meszívatni a gázzal,de nem jött be nekik.a bíróság felmentett büncselekmény HIÁNYÁBAN!!!!

hát innen tudom amit tudok.

Úgy tudom, hogy papaírokkal és érvényes nyomáspróbával rendelekező gáz szettet be lehet tenni, nem a használtsággal van gond, hanem azzal, ha nincsenek papírok.

Megosztás:

amilyen árakat láttam bőven több mint 150ezer :) nekem meg annyit sem érne meg :D inkább meghagyom a kocsit legális üzemmódban elég ha a kabrio félig az :D

150-ért keverőfejest kapsz.

a szekvenciális sokkal drágább(250>),és egyben rosszabb is.megbízhatatlan,szervízigényesebb,stb.

minél egyszerübb vmi annál megbízhatóbb.

Megosztás:

Kérem, hogy ha valakinek van valami ötlete hogy honnan tudom az alábbi szintjelzőt beszerezni segítsen:

DSC04065_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nekem C-rekordba kerülne a szintjelző, de elképzelhető, hogy más típusokba is került ilyen. 5 csavar rögzíti. (Az eredetin nincs visszatérő ág értelmszerűen)

Ebayen én még soha nem láttam ilyet, ezét minden ötletet szívesen veszek.

Megosztás:

Kérem, hogy ha valakinek van valami ötlete hogy honnan tudom az alábbi szintjelzőt beszerezni segítsen:

http://kepfeltoltes.hu/080218/DSC04065_www...ltoltes.hu_.jpg

Nekem C-rekordba kerülne a szintjelző, de elképzelhető, hogy más típusokba is került ilyen. 5 csavar rögzíti. (Az eredetin nincs visszatérő ág értelmszerűen)

Ebayen én még soha nem láttam ilyet, ezét minden ötletet szívesen veszek.

az E rekié pont igy néz ki,csak nem csavarok fogják hanem félfordítós a rögzítése.ha a mérő kell sztem az jó rá. :) :D

képpel nem idézünk, vedd ki az img -t- - Gelko

Megosztás:

Nekem az E Rekordon csavaros a felfogatása.

A Zk ára függ a környezetvédelmi besorolástól, tehát minnél környezetbarátabb egy autó, annál drágább a Zk. A műszakira én is azt írtam, hogy kpm-es csinálja, de nem kpm vizsgaállomáson, hanem egyedül maszek szervizekben. Tehát van lehetőség az okoskodásra. Régen tényleg nem volt megszabva, hogy mikori beépítéstől lehet újra beszereltetni a gázszettet,de ez megváltozott. Sajnos. Nekem is van otthon karbis Reki gázszett de nem tudok mit kezdeni vele, mert 2000 körül szerelték be az autóba.

Megosztás:

Sziasztk! Jó régen szoltak ehez a bloghoz :D Szerintem is kényelmesek és ha oda figyel rájuk az ember tényleg meg lehet szeretni ezeket a típusokat!! Nekem 5 rekordom volt szinte majdnem minden motoros! És kasznis!! Most egy 84es kombival járok!(télen rossz időben) kurensége ,hogy az ablak keretei krómosak és nagyon jól nézki!! Fénye igaz kicsit vad(vörös barna)! Alkatrész azér lehet kapni hozzá!! Szóval nem bántam meg ,hogy egy BMW .- után vissza ültem ebbe !! Kényelmes, hátul is:-)! mivel kombi jó nagy a csomitartója! Mint írtam télen -és rossz időben futok vele!! Nyáron és tiszta időben előveszem a monzámat és azzal karistolom a levegőt az aszfalt felett!! Ezt is szeretem!! :)

Megosztás:

Sziasztk! Jó régen szoltak ehez a bloghoz :D Szerintem is kényelmesek és ha oda figyel rájuk az ember tényleg meg lehet szeretni ezeket a típusokat!! Nekem 5 rekordom volt szinte majdnem minden motoros! És kasznis!! Most egy 84es kombival járok!(télen rossz időben) kurensége ,hogy az ablak keretei krómosak és nagyon jól nézki!! Fénye igaz kicsit vad(vörös barna)! Alkatrész azér lehet kapni hozzá!! Szóval nem bántam meg ,hogy egy BMW .- után vissza ültem ebbe !! Kényelmes, hátul is:-)! mivel kombi jó nagy a csomitartója! Mint írtam télen -és rossz időben futok vele!! Nyáron és tiszta időben előveszem a monzámat és azzal karistolom a levegőt az aszfalt felett!! Ezt is szeretem!! :D

árulod is őket nem ? :) nagyon szép a monza gratulálok;)

Megosztás:

a télen volt egy szintjelzö c rekibe nem hoztam el, nem gondoltam, h kellhet vkinek, de szerintem javitható csak egy rézspulni van benne érintkezövel, nem?

esetleg van még fracnklaurie1008-nak, kess ra, kérdezd meg, beszél angol német franiát.

köszönöm. Nekem a komplett "modulra" lenne szükségem ami részben a szintjelzőt, részben az elmenő benzin csövet is tartalmazza. Szóval nem a szintjelző hibája miatt, lenne szükségem erre.

Köszönöm ez ebay-es tippet!

Megosztás:

István ! B senihez mi maradt ? radiátor úgy néz ki nem kell mert mégsi jó bele az A omega, -cikkszám alapján, de kellene kesztyűtartó, indexkapcsoló pl

nincs hozzá már semmi eladó.a fűtésrad. pedig jó bele.építettem már be omiét senibe.a cikkszám lehet más,de a cucc ua.van egy 3.0 24V full amire pályázok,abból lesz ha megveszem.

Megosztás:

Sziasztk! Jó régen szoltak ehez a bloghoz :D Szerintem is kényelmesek és ha oda figyel rájuk az ember tényleg meg lehet szeretni ezeket a típusokat!! Nekem 5 rekordom volt szinte majdnem minden motoros! És kasznis!! Most egy 84es kombival járok!(télen rossz időben) kurensége ,hogy az ablak keretei krómosak és nagyon jól nézki!! Fénye igaz kicsit vad(vörös barna)! Alkatrész azér lehet kapni hozzá!! Szóval nem bántam meg ,hogy egy BMW .- után vissza ültem ebbe !! Kényelmes, hátul is:-)! mivel kombi jó nagy a csomitartója! Mint írtam télen -és rossz időben futok vele!! Nyáron és tiszta időben előveszem a monzámat és azzal karistolom a levegőt az aszfalt felett!! Ezt is szeretem!! :)

szia attila!itt minden nap megy a dumcsi.nézd meg vissza.még nem raktad be a senator belsőt amit adtam,a rekibe?????pedig jól nézne ki.lesz egy 24V-s mocim,nem érdekel?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.