Rekord Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 No nem kis projektelés árán elkészült az üzemanyag rendszerem 2.0-ás változata Elvégzett munkák: -A tank környékének rozsdás padló lemezét felcsiszoltam alapozatm, majd festettem (átmeneti megoldás) -A tanak lakatoláson, proszóráson szinterezéséen esett át - A tank besejét az OT pefekt által árusított műanyag bázisú felületbevonó szerrel kezeltem - Az elmenő és visszatérő ágakat felbővítettük - Új pumpa tartó konzol készült, amelyhez felhasználtam az rtomitól kapott egyik régi konzolt. -Újra lett vezetékezve az AC Nem kevés macera volt. A foglalkozás többé kevésbé azonban elérte a célját. Most hogy befejeztem már van pár ötletem hogyan lehetne javítani rajta. De a lényeg teljesült az autó újra üzemképes, és már nem süketűl meg az ember a pumpától :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szia András! Szép lett ügyes vagy. :D Érdemes ezekkel a dolgokkal foglalkozni mert később sok problémátol met meg. A Rekord meg hálás fajta. Meghálálja,ha szeretik. :) Egy hónap és előhozom én is az öreglányt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szia András! Szép lett ügyes vagy. :D Érdemes ezekkel a dolgokkal foglalkozni mert később sok problémátol met meg. A Rekord meg hálás fajta. Meghálálja,ha szeretik. :) Egy hónap és előhozom én is az öreglányt. :D Köszönöm! Akinek bármi kérdése van a tank felújítással kapcsolatban annak szívesen segítek! Szólj, ha valami közösségi rendezvény lesz mert, akkor negy köszönettel vissza hozom a tartalék Ac-dat :D Nekem még javában folyik az autó felújítás. Holnap megyek lakatoshoz a padló lemez javításra. Sajnos az autó tartós beázását a kárpiton túl, a benzin tank, és a padló lemez is megsínylette. (A tank problémakörén túl vagyok) Ha vissza kapom az autót még egy kicsit szeretnék visszatérni az üzemanyag rendszerre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Akinek esetleg van c-rekordhoz való szintjelzője és megválna tőle mindenképpen szóljon nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Remek munka, gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szólj, ha valami közösségi rendezvény lesz mert, akkor negy köszönettel vissza hozom a tartalék Ac-dat :) Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot. :D kösz, ezt eddig nem olvasgattam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 szép munka gratulálok ! jó kezekbe került az a kocsi :D nos, akkor e-heti feladványunk a következő : mi ez a duplacsatis valami? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ez a merevítő überel mindent. Mentségemre legyen mondva, hogy ezt nem én követtem el. Azonban a célnak megfelel egyenlőre. Sajnos a jeladóról fingom sincs mi lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hidegindítós cucc. Ahidegindításnál van szerepe asszem. Az L Jetronic befecskendezőn nincsen csak a sz@r LE Jetronicon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 A hidegindításhoz a víz hőmérsékletét figyeli,nem pedig a szívótorkot. Lehet vmilyen vákumkpcsoló, és az sem biztos, hogy az injektor rendszerhez tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 felvegyenek ? regisztráció, fizetés és már meg is történt :) a képen nem látszik maga a jeleadó csak ott van ahol a nyíl, de délután lefényképezem :D ventim nincs :D a veterán klubba adtam be "pályázatot",és pont a mult héten írta rtomi,hogy lesz belőle vmi.nekem jó lenne a MOTE is.oda hogy kell jelentkezni?elhiheted nem a pénz a gond.a jeladó-na az nem jeladó!!!!a hetedik spricni,és csak hidegen van szerepe.bár eddig csak 4 hengeres mocin láttam ilyet.bocs,de nem láttam a nyilat. a ventit sajnálon.az enyémet meg tudtam csinálni,de nem tudom meddig lesz jó.szarrá ment a kollektor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 a veterán klubba adtam be "pályázatot",és pont a mult héten írta rtomi,hogy lesz belőle vmi.nekem jó lenne a MOTE is.oda hogy kell jelentkezni?elhiheted nem a pénz a gond.a jeladó-na az nem jeladó!!!!a hetedik spricni,és csak hidegen van szerepe.bár eddig csak 4 hengeres mocin láttam ilyet.bocs,de nem láttam a nyilat. a mote-s jelentkezést megtalálod az oldalon :D lehet h emiatt nem ment rendesen hidegen ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 a mote-s jelentkezést megtalálod az oldalon :D lehet h emiatt nem ment rendesen hidegen ? :) javítok!!!!!!az a valami a szívócsonkban beszívott levegő hőjét méri.csak a svájci autókba rakták,környezetvédelem.bocs,nem láttam a részletes fotót.nekem is volt ilyen+AGR szelep,de kidobtam öket mert elszaródnak állandóan. holnap utalom a lóvét és remélem TAG leszek.HURRÁ!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 javítok!!!!!!az a valami a szívócsonkban beszívott levegő hőjét méri.csak a svájci autókba rakták,környezetvédelem.bocs,nem láttam a részletes fotót.nekem is volt ilyen+AGR szelep,de kidobtam öket mert elszaródnak állandóan. akkor környezetvédő az autóm :) holnap utalom a lóvét és remélem TAG leszek.HURRÁ!!!!!! hajrá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Az én '83-as Rekimben is van AGR. Nemhiába ezek a svájciak már akor adtak a környezetvédelemre. És hol leszel tag? Mote vagy Mvok? Látom megint találtál pár gyöngyszemet az alkatrészeid közt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Az én '83-as Rekimben is van AGR. Nemhiába ezek a svájciak már akor adtak a környezetvédelemre. És hol leszel tag? Mote vagy Mvok? Látom megint találtál pár gyöngyszemet az alkatrészeid közt. jó dolog ez a környezetvédelem,DE....én a gázzal jobban véden mint 10 AGR szelep. sztem MOTE leszek.onnan is lehet ócsó biztit kötni? mikre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nekem is gázos a Reki is. A vaterán nem te nyomulsz gibbonpitti nickel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 gázon gondolkoztam már én is hisz jóval olcsóbb...csak egy új gázszett nemépp olcsó mulacccság...használtal beszereltetni meg gondolom nem lehet - pegig Sanyinak van egy :) így hát maradok a benzinnél :D ő nyomul a vaterán :D tényleg, nem találtál nekem cuccokat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 gázon gondolkoztam már én is hisz jóval olcsóbb...csak egy új gázszett nemépp olcsó mulacccság...használtal beszereltetni meg gondolom nem lehet - pegig Sanyinak van egy :) így hát maradok a benzinnél :D ő nyomul a vaterán :D tényleg, nem találtál nekem cuccokat ? bocs elfelejtettem írni.a műanyag izék nem fellelhetők(most,de ha nem keresem bizti előkerülnek,van 2 garnítúra is).a fűtésradiátorba meg beleált egy 6 hengeres gyújtáselosztó.de van egy ismim akit meg fogok kérdeni pénteken. a gázon ne gondolkodj,rakd be.nekem sincs beírva a forgalmiba.soha nem tette szóvá senki(a műszaki mindenképp okos kell 40-ért).ha megállítanak és benne a gáz az sem baj.az a lényeg,hogy a rendőr(stb)elött brenyával menjen az autó.a gáz benne lehet,csak közuton nem használhatod(otthon az udvarba azzal mész amivel akarsz).14 év alatt egyszer kérdeztek rá a gázra,én visszakérdeztem mi a gond-a Thatóság kérdi:gázzal megy a rom?.mondom nem (és erre elindítottam benzinel)csak nagy odahaza a tercía és ott járok gázzal.hát nem hitte el,de múszáj volt neki benyelni. szóval megéri sztem,csak ha kell nem szabad megíjedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Gelko, akkor bontáskor a gáz a tied. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Gelko, akkor bontáskor a gáz a tied. :D más nem ? szólj ha nálad van már az autó :D nem tudom használnám-e gázosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 más nem ? szólj ha nálad van már az autó :D nem tudom használnám-e gázosan :) mi a baj a gázzal?tök olcsó.ha keverőfejes szettet raksz bele akkor jársz a legjobban.semmi nem tud megszívatni.kb 60-80 000 km-enként redujtor felújítás(5-10000 ft,otthon is mecsinálható),néha szűrő csere(én még nem cseréltem,csak pucoltam).egy ekkora mocinál nem veszed észre a külömbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 mi a baj a gázzal?tök olcsó.ha keverőfejes szettet raksz bele akkor jársz a legjobban.semmi nem tud megszívatni.kb 60-80 000 km-enként redujtor felújítás(5-10000 ft,otthon is mecsinálható),néha szűrő csere(én még nem cseréltem,csak pucoltam).egy ekkora mocinál nem veszed észre a külömbséget. nem magával a gázüzemmel hanem a használt szett beépítésével engedély nélkül :) arról infot meg sehol sem találok h a használtat hogyan lehet lepapírozni. -főleg h gondolom a Sanyi féle szetthez nincsenek papírok mivel a kocsihoz sincs :D bár amit irtál a rendőri igazoltatásról az teljesen jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nem magával a gázüzemmel hanem a használt szett beépítésével engedély nélkül :) arról infot meg sehol sem találok h a használtat hogyan lehet lepapírozni. -főleg h gondolom a Sanyi féle szetthez nincsenek papírok mivel a kocsihoz sincs :D bár amit irtál a rendőri igazoltatásról az teljesen jó :D Mondjuk a téli Lurdy talikat felecsd el :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts