Gelko Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 én a hőgombára gondoltam,hogy rossz.jártam már így én is.akkor szerencséd van,ha tudod a hiba okát.nem veszek ujat,van bontott vagy 20 db. szép kis gyűjtemény :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 szép kis gyűjtemény :) mindenből hasonló mennyiség volt,de sikerült tőlük meszabadulni. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 nem ide tartozik,de nem találtam,hogy hol lehetne megkérdezni.képet hogyan tudok feltölteni a profilomhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2008 Vezérlőpult-Bal oldalimenüsorban: Személyes menü- Avatar beállítások. Azonban élig kis méretű képmegy csak fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Vezérlőpult-Bal oldalimenüsorban: Személyes menü- Avatar beállítások. Azonban élig kis méretű képmegy csak fel. kösz.megpróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 mindenből hasonló mennyiség volt,de sikerült tőlük meszabadulni. :) :D nincs véletlenül fényszóró tartó müanyag pöcköd ? ami auluról fogja a lámpát..mind a 4 kéne...szétszedtem a kocsi elejét h miért mozog rajta minden és 4ből 2 van azok is törtöttek...a múltkori parkolásos balesetnek hála a hűtőrácsom mind a 3 alsó pöcke eltört...juhhé :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2008 Azok a lámpatartók ritkák mint a fehérholló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 nincs véletlenül fényszóró tartó müanyag pöcköd ? ami auluról fogja a lámpát..mind a 4 kéne...szétszedtem a kocsi elejét h miért mozog rajta minden és 4ből 2 van azok is törtöttek...a múltkori parkolásos balesetnek hála a hűtőrácsom mind a 3 alsó pöcke eltört...juhhé :S http://img1.tar.hu/gelko/size2/33711204.jpg valahol van,de most nem emlékszem merre raktam.holnap megpróbálom megkeresni. jól áll a fehér szín a senin. szép autó.nem klímás? levettem linkre mert képpel nem idézünk - Gelko- Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 kösz.megpróbálom. hurra SIKERÜLT!!!!örülök mint majom a farkának.kellet már valami sikerélmény mára..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 köszi ! a fehér valóban jól áll neki de per pill szépnek nem mondanám :) nagyon sok gányolás van az autón, sok sérülés :D de amire nekem kellett arra pont jó...gyárilag automata és klímás is volt, mára egyik sincs már meg, a klímát sajnálom is. Láttam h van kompresszorod eladó :D uhh egy kérdésem lenne : nem tudod h milyen jeladó van az injektor hátulján ? pont merőlegesen a tűzfalra a "henger" végén...biztos nem fontos mert ma vettem észre h nincs rajta az egyik csati :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2008 A szívósor végére gondoltál? Az a hidegindításhoz tartozó injektor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Höhöhö :) Akkor neki fontos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 köszi ! a fehér valóban jól áll neki de per pill szépnek nem mondanám :) nagyon sok gányolás van az autón, sok sérülés :D de amire nekem kellett arra pont jó...gyárilag automata és klímás is volt, mára egyik sincs már meg, a klímát sajnálom is. Láttam h van kompresszorod eladó :D uhh egy kérdésem lenne : nem tudod h milyen jeladó van az injektor hátulján ? pont merőlegesen a tűzfalra a "henger" végén...biztos nem fontos mert ma vettem észre h nincs rajta az egyik csati :D akkor javítok,a távolság is jól áll neki.mint az enyémnek.képről jól néz ki.a jeladót fotozd le.mert igy nem vágom. hogyan tudom megváltoztatni az"ujonc" feliratot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 hogyan tudom megváltoztatni az"ujonc" feliratot? Növeld a hozzászólásaid számát és előbb-utóbb megváltozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 hogyan tudom megváltoztatni az"ujonc" feliratot? lépj be a klubba :) a távolság valóban jól áll neki, meg a félhomály :D de nagyon szép autót lehetne csinálni ebből is :D és a jeladó...rögzítettem rednesen, várom a csodát :D -a toronymerevítőn nem röhög, így vettem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nem röhögök rajta, az enyémben még szarabb van. :D Csak nem találom róla a képeket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 parancsolj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Köszi, de a nem találom azt jelentette, hogy nem akarom kitenni, csak finoman. :) Na, akkor ezen a motorteren szabad röhögni, megengedem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 szerinted kihagynám ezt a lehetőséget ? úgy megörültem mikor láttam h neked is ilyen van :) egyszer beszéltem Anti elötti tulaj haverjával.mondta h amikor a tornyokat csinálták akkor rakták oda ideiglenesen h ne csukoljon össze...hát nem ott maradt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Akkor te is olyan vagy, mint az egyik barátom akivel együtt mentünk Karcagról Jászberénybe 'C' kategóriából forgalomba vizsgázni. Először ő ment, és megbukott. Marha szomorú volt. Aztán én mentem, és én is megbuktam. (én mondjuk nem voltam olyan szomorú :D) Mikor mondom neki, hogy nem jött össze, felvidult, és azt mondta: "Jaj, de jó, legalább nem kell egyedül jönnöm!" :) Szóval te is ilyen vagy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szóval te is ilyen vagy. :) dehogyis ... én sokkal rosszabb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 lehet vak vagyok,de nem vágom melyikre gondolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 lépj be a klubba :) A klubbos bulit tervezem, folyamatban van oktober óta. Arra várok hogy felvegyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 nincs meg véletlenül a klímás fűtésventillátorod?az enyém most halt meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 felvegyenek ? regisztráció, fizetés és már meg is történt :) a képen nem látszik maga a jeleadó csak ott van ahol a nyíl, de délután lefényképezem :D ventim nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts