Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Lehet, hogy rájött, hogy sehol sincs már bontóban, és nem egyszerű alkatrészeket találni hozzá. Esetleg megnézte jobban az alját.

Elküldve

elvileg jó az autó...

azért ha elkezdesz jobban megnézni egy 30 éves kasznit ritkán van jó állapotban....még elvben is.

bele egy 6 hengeres motor meg nagy híd és a belét kipakolni aztán uccu pályára vele....király lenne... :)

• Like 1
Elküldve

Lehet, hogy rájött, hogy sehol sincs már bontóban, és nem egyszerű alkatrészeket találni hozzá. Esetleg megnézte jobban az alját.

nyúlványt lehet tudtam volna adni...bazz.

gyárit.

Elküldve

nyúlványt lehet tudtam volna adni...bazz.

gyárit.

Ezt mire írtad? Csak nem anyum autójának kasztnizására? Arra jó bármi, sosem lesz veterán, csak helyben rohangálni kell. De azért köszi :)

• 2 months later...
Elküldve

vkinek nem kell egy frissen bőrözött reki/senator kormány?

hibátlan lett csak benéztem és a fix kormányoszloposét vittem el bőrözni.....az enyém meg állítható és nem jó rá.....bőrözés árában odaadom...

• 1 month later...
Elküldve (edited)

Sziasztok!

Keresek SenatorA/2 höz 85, 30E

-jobbos torony javításához süveget

esetleg más javító elemek érdekelnek ha vannak. többit telefonon:
06-31-318-4305 (tescos mobil)

Előre is köszi a segítséget!

(végre valóban elkezdődik a feltámasztás)

Módosítva : istifiú
  • Like 1
Elküldve

Sziasztok!

Hova tűntél? Jó régen hallottam rólad. :-( :-(

Elküldve

Sziasztok! Van valakinek elfekvő INDEX kapcsolója?? Olyat keresek aminek nincs Vészvillogó rá szerelve. Monza / Senator A2 . De talán Rekordban is lehetett.

Még egy! Van -e valakinek szép és sérülésmentes Kazettatartója?

Köszi szépen..

• 4 weeks later...
Elküldve

Sziasztok! Van valakinek elfekvő INDEX kapcsolója?? Olyat keresek aminek nincs Vészvillogó rá szerelve. Monza / Senator A2 . De talán Rekordban is lehetett.

Még egy! Van -e valakinek szép és sérülésmentes Kazettatartója?

Köszi szépen..

lehet hogy tudok adni mindkettőt

Elküldve

Sziasztok!

Elküldve

Toronyhoz lehet hogy találsz valakinél javít elemet , Szegedről került fel Pestre tőbb is jó pár évvel ezelőtt . viszont sima torony javtó elemet tudsz rendelni ,Bárdi ,UNIX / Bár én a helyedben inkább halttnék ,mert amit kapsz az elég gyengécske /

• 2 months later...
  • 1 month later...
Elküldve

Ezt hirdette régen. Bontásra is. Mikor hívtam azt mondta viszik. Egyben. Hogy milyen? Veszprém környékén volt ano.. jó állapotút nehezen találni már idehaza. Sajnoa.

Elküldve

Élőben nem volt túl meggyőző. Repedt műszerfal, rozsda sok helyen, lámpákról a foncsor leégve, lökösök lógnak, repedtek, ilyesmi.

Nem is megcsinálni, donornak a rekihez. :D Szegény lassan 3 éve bakon áll, de lehet van az 4 is. Lassan jó lenne már összerakni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.