monza Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 Simán veri...én is nagyon szerettem az enyémet http://www.opelforum.hu/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.png Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Sziasztok!felhívnám a figyelmeteket a MVOK nyári Találkozójára.. Infót itt találtok..http://www.veteranopel.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Az A senator és az E rekord mennyire kompatibilisek ? pl kasztni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Az A senator és az E rekord mennyire kompatibilisek ? pl kasztni ?A Senator eleje Hosszabb a rekinek turcsibb az orra. Szinte majdnem stimmel.Kaszniról beszélünk. Rá építenél valami bódét?? Én Commodort buherok :-) .-- Alakul a Futó.. Ma kaptam egy jó tippet :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Nem gondolkozom én semmin :) Mi a tuti tipp ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Nagy százalékban ugyanaz,de a reki,commo merevhidas, a senik, monzák, meg függetlenek hátul. Meg persze az sem mindegy hogy egyes,vagy kettes,mert pl más a szélvédő mérete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Az A senator és az E rekord mennyire kompatibilisek ? pl kasztni ? Attól függ melyik E Rekit nézzük... ha az enyémet, akkor kb 80% :D :D Amúgy meg ld felettem szólók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 A tiéd senator orrú ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 A tiéd senator orrú ? Nem, de Seni műszerfal és Seni futómű van alatta... a többi meg amit írtak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Gabo ez egy az egyben a2 szeni orr meg lämpa nekem a commodoren a1 szeni orresz van nagyon sokminden kompatibilis es legozhato pl a recaro moza ülesek müszerfal az evjärati fütes boxal kerekagyak lökös elöl lengökar golyaläb stb...... üdv.Tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 A tiéd senator orrú ? A Senator orrú Rekord az a Commodore, nem? Csak hogy még jobban megkeverjem a dolgot... Ezek alapján Gabonak tkp. Commodore-ja van ami Senatornak néz ki (futómű), de mégis Rekordnak hívják, a motorja meg olyan amilyen nincs is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április11, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2013 Gabo ez egy az egyben a2 szeni orr meg lämpa nekem a commodoren a1 szeni orresz van nagyon sokminden kompatibilis es legozhato pl a recaro moza ülesek müszerfal az evjärati fütes boxal kerekagyak lökös elöl lengökar golyaläb stb...... üdv.Tas De Gabóén vékony irányjelző van, mint a Rekordon. A Senin sokkal szélesebb az irányjelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Sziasztok! Gelko-- Milyen jó témát sikerült fel hozni!! Csak nem derült ki, hogy mi is ennek a célja?? Gabo Autója. Q jól néz ki. De ez még inkább Rekord A2 es. Wookye --Nagy százalékban ugyanaz,de a reki,commo merevhidas, a senik, monzák, meg függetlenek hátul. EZ IGAZ!!! Most én.. Ha szemből nézed a Két autót... A sárvédők nem egyformák. 1x- Az INDEX kialakítása. A Senié/ Monzáé vastagabb ,Nagyobb a rés rajta. És nem sokkal de mégis hosszabb az orra . 2- Hátsó futómű. Lengőkaros a Szeni/ Monza. Ez előnyére váljék.. Mondjuk amikor nekem voltak rekordjaim Nem panaszkodtam a kanyarban. Út tartása is jó volt. minden típusát ki próbáltam. Mint Karosszéria/ Motor paletta/ Szedán/Karaván ( Mindegyiket szerettem) 3x -A belseje meg egyezik. Rekibe bele tudod rakni a Szeni üléseket. csak az ajó záró mechanikát kell át alakítani. Üdv Mindenkinek. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Gabo ez egy az egyben a2 szeni orr meg lämpa nekem a commodoren a1 szeni orresz van nagyon sokminden kompatibilis es legozhato pl a recaro moza ülesek müszerfal az evjärati fütes boxal kerekagyak lökös elöl lengökar golyaläb stb...... üdv.Tas Nem nem, a seninek tök más az orra. HOsszabb is, a többit meg már előttem kifejtették. Gaboé egy e2 kaszni, de senator futóművel, műszerfallal, meg valami ős buick v6-al az orrában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 És a hátulja ? Mondjuk egy hátsó hid ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 És a hátulja ? Mondjuk egy hátsó hid ? Szerintem már erre kaptál választ. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Jogos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Jogos :D De még mindig nem derült ki ,hogy miért tetted fel a kérdést?? vettél egy Rekit. És van Occso Seni Alkatrész amit rá építenél?? Talán ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 ha vennék egy rekit akkor mit lehetne felhasználni egy senatorból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 ha vennék egy rekit akkor mit lehetne felhasználni egy senatorból :) 2 elsőajtót,tankot,kormányoszlopot,pedálsort,műszerfalat,fűtésventit,vízhűtőt,villany ac-t,kormánymű,vízcsövek,első szélvédő,toronycsapágy,váltót,elsőlámpákat kilincseket,kédereket,elsőrugókat,szőnyeget,üléseket,ajtókárpitokat,kb. ennyit..... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 végre egy PROFI :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 végre egy PROFI :D vegyél egy rekit aztán ha jól gondolom a pista féle senit hasznosítanád......összeraksz te is belőle egy öszvért.van hozzá sperr-es commo hidam ha játszani kell.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április19, 2013 Megoszt Elküldve Április19, 2013 végre egy PROFI :D te is egy profi leszel, ha össze hozod . van elég időd ?? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június7, 2013 Megoszt Elküldve Június7, 2013 Nincs valakinek egy eladó bármilyen karbija, ami felmegy a varajet II helyett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június10, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2013 Sajnálom, nekem mincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts