Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

pedig 2 féle van és a caravan a hosszabb......annak a hídja is szélesebb 20mm-el.

Szélesebb a caravan hid? És belemegy a sedan difi? Valahogy agyilag zavar hogy hátul keskenyebb a nyomtáv mint elöl.... :S

Bár lenne időm végre összerakni a rekit... szegény ott áll félkészen felbakolva a fóliagarásban.... :S :(

Elküldve

pedig 2 féle van és a caravan a hosszabb......annak a hídja is szélesebb 20mm-el.

Sikerült orvosolni a problémát! Kivágtam a rúdból és jó is lett mind a két oldalt a távolság!

Elküldve

Sikerült orvosolni a problémát! Kivágtam a rúdból és jó is lett mind a két oldalt a távolság!

egy kis kreativitás........más:kerestem neked a tetőablakot,de csak a sint-mechanikát találtam magát a sibedát nem.....a többi meg még "feltárás" alatt. :)

Elküldve

egy kis kreativitás........más:kerestem neked a tetőablakot,de csak a sint-mechanikát találtam magát a sibedát nem.....a többi meg még "feltárás" alatt. :)

Köszi, most úgy néz ki működik tökéletesen csak volt egy kis problémám, de szerencsére sikerült megoldani azért érdekel mert ha vmi mégis elromlik jól jön, nekem meg pont csak a sín meg a mechanika kell :)

• 1 month later...
Elküldve

Sziasztok! Keresek E Rekordhoz a 4 ajtóra kédergumit! Aki tud az légyszi írjon! Köszi!

Sok szerencsét.

Én az enyémet átalakítottam kasznikéderesre...

Elküldve

Sok szerencsét.

Én az enyémet átalakítottam kasznikéderesre...

azért van remény csak sok türelem kell hozzá,nekem pl. van komplett,de ajtóban és ahoz kell a sok türelem,hogy azt kiszedje vki szakadás nélkül.nem lehetetlen csak türelem meg ügyesség kérdése....

Elküldve

azért van remény csak sok türelem kell hozzá,nekem pl. van komplett,de ajtóban és ahoz kell a sok türelem,hogy azt kiszedje vki szakadás nélkül.nem lehetetlen csak türelem meg ügyesség kérdése....

Hát igen elhiszem, azért köszi a bíztatást! :)

Elküldve

Hát igen elhiszem, azért köszi a bíztatást! :)

ezért nem írtam,hogy van nekem,mert nem biztos hogy eljössz kiszedni magadnak én meg csak egy évben 1x vagyok rávehető hasonló dologra és idén már megvolt(jelenleg is tart :( )az évi rendes szopásom.....

Elküldve

Az a problémám ami nem rég jött elő (2.0 karbis motornál) hogy a motor alapjáraton ingadozik 700-1200-ig és hallomást is ösze-visza jár, menet közben gázelvételkor le is áll! Az elosztófedél új, a rotor új, a benzinszűrő új, levegőszűrő új, a gyertyákban kb 1000 km ha van, a vákumos előgyújtás szabályzó működik, ha állítok 1500-as alapjáratot akkor ott jó minden a motor is kereken jár stb, de alacsonyabbon ez a probléma! Ha valaki esetleg tudna segíteni hogy mit nézek meg vagy állítsak megköszönném!

Elküldve

Az a problémám ami nem rég jött elő (2.0 karbis motornál) hogy a motor alapjáraton ingadozik 700-1200-ig és hallomást is ösze-visza jár, menet közben gázelvételkor le is áll! Az elosztófedél új, a rotor új, a benzinszűrő új, levegőszűrő új, a gyertyákban kb 1000 km ha van, a vákumos előgyújtás szabályzó működik, ha állítok 1500-as alapjáratot akkor ott jó minden a motor is kereken jár stb, de alacsonyabbon ez a probléma! Ha valaki esetleg tudna segíteni hogy mit nézek meg vagy állítsak megköszönném!

ha varajet II karbid van akkor szinte biztos kikopott mára a pillangószelep tengelye körül a karbiház,ezeknek ez a betegsége.alig javítható hacsak nincs egy ügyes(és persze ráérő)esztergályosod aki beperselyezi a tengelyt.

persze lehet valahol falsot szív a motor...az is ilyen tud lenni.

rakj rá befecskendezést,sokkal kevesebb vele a gond.

Elküldve

ha varajet II karbid van akkor szinte biztos kikopott mára a pillangószelep tengelye körül a karbiház,ezeknek ez a betegsége.alig javítható hacsak nincs egy ügyes(és persze ráérő)esztergályosod aki beperselyezi a tengelyt.

persze lehet valahol falsot szív a motor...az is ilyen tud lenni.

rakj rá befecskendezést,sokkal kevesebb vele a gond.

Hát igen gondolkoztam már rajta, főleg hogy gyárilag az volt a kocsi!

Elküldve

Csak az a baj hogy jelenleg Elektromos AC-n és vezérlő egységen kívül nincs hozzá semmim :(

az ecu nem ér semmit,mert volt belőle 2 féle:L és LE jetronic.nem egyformák......ha érdekel van elfekvőben hozzá mindenem asszem.

Elküldve

az ecu nem ér semmit,mert volt belőle 2 féle:L és LE jetronic.nem egyformák......ha érdekel van elfekvőben hozzá mindenem asszem.

Oké lehet belevágok!

• 1 month later...
Elküldve

Szürke B Senator 3.0 i

Egy ismerősöm árulja:

"Gyönyörűen jár a motorja, 250e km van benne garantáltan. Bivaly erős, automata váltós. Acél felniken van, saját lábán simán megy. Egy akksi kell bele és dörren is. A régi akksija is megvan, bikázható.

150ért fixen elvihető."

Kérésre emailcímet tudok küldeni, ahol a srác elérhető.

• 2 weeks later...
Elküldve

Ma mentem a Rekorddal, és miután beálltak a garázsba, erős benzinszag volt. Azt hittem, hogy megint a motornál enged, de sajnos nem. Az elektromos ac nyomóoldalán, az aluház és a műnyanyag fedél között csöpögött a nafta. Előtúrtam kb 6 darab másikat, de mindegyik rossz. Majd szétszedem, bekenem tömítőpasztával az O gyűrűt és imádkozom hogy jó legyen.

Elküldve

Ma mentem a Rekorddal, és miután beálltak a garázsba, erős benzinszag volt. Azt hittem, hogy megint a motornál enged, de sajnos nem. Az elektromos ac nyomóoldalán, az aluház és a műnyanyag fedél között csöpögött a nafta. Előtúrtam kb 6 darab másikat, de mindegyik rossz. Majd szétszedem, bekenem tömítőpasztával az O gyűrűt és imádkozom hogy jó legyen.

nem lesz jó sajnos.....10 ezer az új utángyári.....

• 1 month later...
  • 1 month later...
Elküldve

Csak nem a GDH állt az udvar végében? A C Coupé megvan még?

A GDH az én rendszámom volt.

A Peti B Rekordjának GOH a rendszáma.

Az áll az udvar végében még fehéren.

Nyár végén ezüstmetál fényezést kapott.

szegeden1.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.