dcsaby Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 a múltkor már ecseteltem a posta várható negatív hatását a tetőablak szerkezetére.....2 hétre most vidékre megyek utána tudom postázni ha akkor is még ezt akarod.sztem a szegecsek meg fogják adni magukat.... Oké rendben jó lesz úgy is! Válalom az esetleges kockázatot! Akkor 2 hét múlva írj légyszi e-mailt hogy meg tudjuk beszélni a részleteket, a címem: dobai@maffia.hu Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Oké rendben jó lesz úgy is! Válalom az esetleges kockázatot! Akkor 2 hét múlva írj légyszi e-mailt hogy meg tudjuk beszélni a részleteket, a címem: dobai@maffia.hu Köszi! ok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 "Ez itt a reklám helye: Kényelmes autót akarsz? Kevés a pénzed? Olcsó fenntarthatóság a fő szempont? Erős megbízható motor fontos a számodra? Rekord 8) Senator :wink: Válaszd akármelyiket nem fogsz csalódni :!:" A helyzet, hogy igaz fenti idézet, de égen földön nincs eladó Senator, pláne 3000 24v, kézi váltóval, és jó állapotban, talán azért is mert sanszosan valós az említett kijelentés ott fennt !! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 "Ez itt a reklám helye: Kényelmes autót akarsz? Kevés a pénzed? Olcsó fenntarthatóság a fő szempont? Erős megbízható motor fontos a számodra? Rekord 8) Senator :wink: Válaszd akármelyiket nem fogsz csalódni :!:" A helyzet, hogy igaz fenti idézet, de égen földön nincs eladó Senator, pláne 3000 24v, kézi váltóval, és jó állapotban, talán azért is mert sanszosan valós az említett kijelentés ott fennt !! :) kb 2 hete volt fennt egy szeni. prsze el is kelt. igaz nem vóóót olcsó.. de szép volt. Kitartás, elöbb utóbb lesz fent megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 kb 2 hete volt fennt egy szeni. prsze el is kelt. igaz nem vóóót olcsó.. de szép volt. Kitartás, elöbb utóbb lesz fent megint. Szia! Nos mennyi volt az a nem olcsó? Mert egy haverom vett múlt augusztusban egy 3000 12 v-t , autom. +alk.autó és így volt a jó állapotú autó (azóta is jól szuperál egyébként) 300 000 ft-ocska. Amúgy egyáltalán nem sürgős, de mindig is fentem a fogam egy ilyen cirkálóra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Szia! Nos mennyi volt az a nem olcsó? Mert egy haverom vett múlt augusztusban egy 3000 12 v-t , autom. +alk.autó és így volt a jó állapotú autó (azóta is jól szuperál egyébként) 300 000 ft-ocska. Amúgy egyáltalán nem sürgős, de mindig is fentem a fogam egy ilyen cirkálóra.... azért készülj fel,hogy kell ezeket rendesen kulcsolni főleg napi használatnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2012 Friss műszaki van a Rekordon :) Az első lengeéscsillapiítoók kicsit gyengeék, eés a jobb haátsoó feék kicsit gyenge, meg a jobb haátsoó nyulvaány elkezdett rohadni. Nyaáron uúgyis pihen a geép, akkor mindent megcsinaálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Friss műszaki van a Rekordon Az első lengeéscsillapiítoók kicsit gyengeék, eés a jobb haátsoó feék kicsit gyenge, meg a jobb haátsoó nyulvaány elkezdett rohadni. Nyaáron uúgyis pihen a geép, akkor mindent megcsinaálok. berugtál????? :) :) első patron van olcsón vmi 4000-ért...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2012 Mire gondolsz, hogy beruúgtamk? Van otthon egy paár zsiír uúj kayaba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 azért készülj fel,hogy kell ezeket rendesen kulcsolni főleg napi használatnál. Nos gondolom, hogy járhatok vele szerelőhöz is meg karosszériáshoz, mert ismerem az OPEL-eket, mivel nekem is az van és egyébként is olvasok róluk idegen nyelven is,... de mindegyiknek megvan a maga kompromisszum értéke, amiért vegvesszük őket és szeretjük is. Amúgy én főleg inkább heti használatban járok pedált taposni és benzint eregetni, de max.5-600 km havonta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Mire gondolsz, hogy beruúgtamk? Van otthon egy paár zsiír uúj kayaba :) a dupla betükre mondjuk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Nos gondolom, hogy járhatok vele szerelőhöz is meg karosszériáshoz, mert ismerem az OPEL-eket, mivel nekem is az van és egyébként is olvasok róluk idegen nyelven is,... de mindegyiknek megvan a maga kompromisszum értéke, amiért vegvesszük őket és szeretjük is. Amúgy én főleg inkább heti használatban járok pedált taposni és benzint eregetni, de max.5-600 km havonta. ha az üregvédelem megvan 1-2 évente csinálva akkor nem rohad nagyon szét......a többi meg tudás dolga,vagy rosszat veszel olcsón és megcsinálod vagy veszel egy jót drágán....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 a dupla betükre mondjuk.... :) Én rádiós billentyűzetre tippelnék, az szokott így megkeveredni ha merülnek az elemek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2012 Pda-val iírok, eés az eékezetes betuűkhoöz hosszan kell nyomni a billentyuűket, a forum meg rosszul kezeli ezt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Hirdetek egy gyári új Rekord E1 bal hátsó lámpát, ha valakit érdekel, keressen nyugodtan :) http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=235 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Pda-val iírok, eés az eékezetes betuűkhoöz hosszan kell nyomni a billentyuűket, a forum meg rosszul kezeli ezt :) Tessék oda figyelni :evilgrin: .. vagy cseréld le. ;) ..... Szép lett az Omi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok! Hétvégén megyek megnézni egy automata váltós 3.0 24V B Senator-t. Meg szeretném venni, de előtte mindent ki akarok próbálni rajta. Mi a gyenge pontja ennek a típusnak? Van egyáltalán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok! Mi a gyenge pontja ennek a típusnak? Van egyáltalán? :D Hülye kérdésre hülye választ szoktak adni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április11, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2012 Rozsda. Vezérlés. Váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dcsaby Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok! Valaki tudna segíteni E Rekordban az anyósülés felőli ajtóban hová kell rakni a központi zár motorját, és hogy a motor ugyan olyan-e mint a hátsó ajtókban? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Hülye kérdésre hülye választ szoktak adni. hogy te egyből elveszed a kedvét....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Rozsda. Vezérlés. Váltó. van ott még más is......elkezdtem magam beleásni a B-be és vannak ott azért fincsi dolgok. pl.:van klíma csak fel kell tölteni....na ennél a típusnál elég bonyolult minden beleértve a klímát is. elkezdtem szétszedni a műszerfalat és újra kell az egész kábelköteget gyártanom,mert nem úgy működnek (ha egyáltalán mükszenek)a dolgok ahogyan kellene. a villanyablakokra 2 hetem ment rá,a klímára 3 most a fűtésre 2. ha nincsenek polcon tartalék alkatrészek akkor halott ügy....ja és ehhez cuccot szerezni igen nehéz dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok! Hétvégén megyek megnézni egy automata váltós 3.0 24V B Senator-t. Meg szeretném venni, de előtte mindent ki akarok próbálni rajta. Mi a gyenge pontja ennek a típusnak? Van egyáltalán? :D kapsz is egykét választ. :omg: csak ne a Tomitól várd :smartass: Meg ne tőlem. :hiya: Egy biztos ,hogy szuper autó lesz alattad. :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 ezt ismeri vki???? elég optimista az ember......vasban 120 jön ki belőle..... :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senator_b/opel_senator_b_2.6_business-5695026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 ezt ismeri vki???? elég optimista az ember......vasban 120 jön ki belőle..... :) http://www.hasznalta...usiness-5695026 Szép gondozott udvar. Biztos "Rétinéger" hirdeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts