FPepe Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 Ebből mennyi lehet az országban? http://www.pietro-fr...e/1969_opel.htm
kori Elküldve Február14, 2012 Szerző Elküldve Február14, 2012 Ma megcsináltam a hidegindítót. A szelep jó. A rendszer hőmérséklet jeladójára menő vezeték csatlakozója el volt törve, és elfordult egy kicsit, ami elég volt hozzá, hogy ne érintkezzen, de még ne essen le a jeladóról. Most kapott egy új csatlakozót, amivel hibátlanul indul.
wookie Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 Tegnap nagyon megszivatott a Rekord. Éjszakás voltam, reggel gázzal elindítottam. Mentem vele 200 métert és lefagyott a gázrendszer. Átkapcsoltam benzinre, de hiába indítóztam, nem akart elindulni. Motorház kinyit, és megrökönyödve láttam, vhol folyik a benzin. Hoztam két vödör melegvizet, ráöntögettem a reduktorra, multiszelepre, gázelzáró szelepre, de nem volt hajlandó elindulni. Még kellett keresnem hol engedi a benzint. Természetesen az akku lemerült a sok csesztetéstől. Egy kb 5 hónapja cserélt cső engedett a bilincs alól. Utánahúzni nem tudtam, le kellett vágnom egy darabot. Ezek után bikázással elindult. Biztos azért nem indult benzinnel, mert a csőnél elengedte a nyomást-gondoltam. Egész délelőtt töltőn volt az akku, majd du 4 körül mennem kellett. Nem is próbáltam a gázt, úgyis lefagy, mindjárt benzinnel indítóztam. Persze nem indult el :( Az akku ismét alig tekert, mikort átkapcsoltam gázra és pröcre indult. Mivel indulás után szépen ment benzinnel is, azt gyanítom, hogy a hidegindító injektor adta még magát. Csak nem tudom mitől. Nyáron másik tank lett felrakva, friss benzinnel. Azóta havonta többször megyek benzinnel, ès tankolok is bele. A legnagyobb szívás, hogy van itthon kb 5 darab hidegindító injektor, de már mindet kinyírta a Rekord. Na majd holnap meglátom mi baja van. Éljen a karburátor! :)
nagy istván Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 Éljen a karburátor! azért a varajet ennyi idősen már több gondot tud okozni......
ukslayer Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 azért a varajet ennyi idősen már több gondot tud okozni...... Meg a beszerzése is roppant egyszerű lehet................. :icon11: Habár nekünk is van bontva egy pár darab............................. :omg:
nagy istván Elküldve Február15, 2012 Elküldve Február15, 2012 Meg a beszerzése is roppant egyszerű lehet................. Habár nekünk is van bontva egy pár darab............................. sok volt nekem is,de a pillangószelep tengelyének kopásával nem lehet mit tenni pl.
wookie Elküldve Február16, 2012 Elküldve Február16, 2012 azért a varajet ennyi idősen már több gondot tud okozni...... Nekem nem sok gondom volt vele,bár nincs is km az autóban. Egyébként nem pont arra gondoltam.
dcsaby Elküldve Február16, 2012 Elküldve Február16, 2012 Sziasztok! Keresek E1-es Rekordhoz bézs színű ajtókárpitot olyat amin nincs hangszórónak hely kivágva első két ajtóra! Aki tud az légyszi írjon!
kori Elküldve Február24, 2012 Szerző Elküldve Február24, 2012 Ma megint Rekordot kellett szerelnem. Vhol kifújt a leömlő. Az volt a tippem, hogy elrepedt, mikor melegvízzel öntözgettem a gázrendszert mínusz 20-ban. A csonk jó volt, de a sortömítés több helyen átégett. Vhogy kilazultak a csavarok, így vehetek új sortömítést.Hab a tortán, hogy az egyik injektor vezetéke megint rálógott a kipufogó csonkra és összeégett.
nagy istván Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Ma megint Rekordot kellett szerelnem. Vhol kifújt a leömlő. Az volt a tippem, hogy elrepedt, mikor melegvízzel öntözgettem a gázrendszert mínusz 20-ban. A csonk jó volt, de a sortömítés több helyen átégett. Vhogy kilazultak a csavarok, így vehetek új sortömítést.Hab a tortán, hogy az egyik injektor vezetéke megint rálógott a kipufogó csonkra és összeégett. ne olcsó utángyárit vegyél hanem lemezeset mint a gyári....az sokat kibír.
nagy istván Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 http://picasaweb.google.com/104367646494694339355/Rekord?authkey=Gv1sRgCJ-E4pys99WcZw# van vkinek 5lete hogyan bírnám ezeket a képeket magamnak elmenteni/letölteni ......kezdem lassan összeszedni a régi képeket az autókról csak sajna kevés van.
Gelko Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 egyenként ? van olyan program is ami egyben leszedi
nagy istván Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 egyenként ? van olyan program is ami egyben leszedi mind kellene.....a pistával mi van egyébként? a lacinál szoktam összefutni vele,de már rég nem láttam arra felé......tőle is el lehetne kérnem....
rtomi Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 http://picasaweb.goo...gCJ-E4pys99WcZw# van vkinek 5lete hogyan bírnám ezeket a képeket magamnak elmenteni/letölteni ......kezdem lassan összeszedni a régi képeket az autókról csak sajna kevés van. Rákattintasz a képre jobb egér gombbal és kiválasztod a kép megnyitása új ablakban lehetőséget. A kép megnyílik a legnagyobb méretében. Megint jobb egérgomb és akkor a kép mentése másként opciót válaszd. Előugrik egy ablak ahol kiválasztod a mentés helyét. Sajna innen csak egyenként tudod letölteni a képeket.
dcsaby Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 Sziasztok! Keresek E Rekord tetőablakot kompletten ha valaki tud légyszi írjon! Köszi!
nagy istván Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 Sziasztok! Keresek E Rekord tetőablakot kompletten ha valaki tud légyszi írjon! Köszi! az autót tetejével együtt?
dcsaby Elküldve Február28, 2012 Elküldve Február28, 2012 az autót tetejével együtt? Nem csak a tetőablakot lehet elektromos vagy tekerős, mert van az autón csak nem működik!
nagy istván Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Nem csak a tetőablakot lehet elektromos vagy tekerős, mert van az autón csak nem működik! E2-esböl van terkerősöm.........csak nem tom az e1be jó-e.....
dcsaby Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 E2-esböl van terkerősöm.........csak nem tom az e1be jó-e..... Szerintem biztos jó, az ablak mérete 83x45,5 cm! Úgyhogy érdekel a dolog :)
nagy istván Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Szerintem biztos jó, az ablak mérete 83x45,5 cm! Úgyhogy érdekel a dolog :) pesten van.......
dcsaby Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 pesten van....... Mennyiért adod? Postán el tudod küldeni?
nagy istván Elküldve Február29, 2012 Elküldve Február29, 2012 Mennyiért adod? Postán el tudod küldeni? hívj fel....70/593-50-73
nagy istván Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Szerintem biztos jó, az ablak mérete 83x45,5 cm! Úgyhogy érdekel a dolog :) 81.5x45.5 az enyém.....én a helyén mértem és a tömítésen belül......
dcsaby Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 81.5x45.5 az enyém.....én a helyén mértem és a tömítésen belül...... Oké rendben! Akkor megvenném, hogy szeretnéd előre utaljam a pénzt vagy utánvétellel feladod?
nagy istván Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Oké rendben! Akkor megvenném, hogy szeretnéd előre utaljam a pénzt vagy utánvétellel feladod? a múltkor már ecseteltem a posta várható negatív hatását a tetőablak szerkezetére.....2 hétre most vidékre megyek utána tudom postázni ha akkor is még ezt akarod.sztem a szegecsek meg fogják adni magukat....
Recommended Posts