nagy istván Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Szeretettel köszöntök mindenkit az oldalon! Jelenleg egy Senator unokájával büszkélkedhetek eme fórumon, egy F Astra 1.4-es kombival. Szeretnék véleményeket hallani a B Senator 2.3 td kombikkal kapcsolatban! Mindenféle jó és rossz tapasztalatokra kíváncsi vagyok, gondoltam egy ilyen "Cirkáló" beszerzésében!!! Az írásokat előre is nagyon köszönöm, tisztelettel várom! lalaoo B senatorban nem volt caravan max omega A-t épitettek át azzá......a 2.3 td motor meg halál..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 Szeretettel köszöntök mindenkit az oldalon! Jelenleg egy Senator unokájával büszkélkedhetek eme fórumon, egy F Astra 1.4-es kombival. Szeretnék véleményeket hallani a B Senator 2.3 td kombikkal kapcsolatban! Mindenféle jó és rossz tapasztalatokra kíváncsi vagyok, gondoltam egy ilyen "Cirkáló" beszerzésében!!! Az írásokat előre is nagyon köszönöm, tisztelettel várom! lalaoo ez jo vicc, 10 éve B senatorozom , volt vagy 6 db nekem,de se caravan ,se diesel B senatorol nem hallottam :lol: Omegára szokták rá aplikalni a B senator elejét ,de azon kivul a vilagon semmi köze egy B senatorhoz .... a B senator nagyon sokban külömbözik egy omegatol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 ez jo vicc, 10 éve B senatorozom , volt vagy 6 db nekem,de se caravan ,se diesel B senatorol nem hallottam :lol: Omegára szokták rá aplikalni a B senator elejét ,de azon kivul a vilagon semmi köze egy B senatorhoz .... a B senator nagyon sokban külömbözik egy omegatol... Abból a sokból leírsz párat? Érdekelne. Mert pl egy a1-es seni meg az e1-es reki közt nincs olyan rendkívüli különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2011 Abból a sokból leírsz párat? Érdekelne. Mert pl egy a1-es seni meg az e1-es reki közt nincs olyan rendkívüli különbség. Ja, első ránézésre. De ha jobban belemerülsz, van bőven különbség. Több, mint a B Seni A Omega között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Abból a sokból leírsz párat? Érdekelne. Mert pl egy a1-es seni meg az e1-es reki közt nincs olyan rendkívüli különbség. pl egy 2.3 d omega és egy fullos 24v seni közt a külöbség csak a teljesség igénye nélkül: másik hid van benne (24V sokkal erősebb hiddal és sperr difivel jött ki) ,masik futómű (24V elektromosan keményithető ,sport , normál ,comfort fokozatban... ) ,másik fék (296 os tárcsák) ,másik belső tér (ég és föld a külömbség..) ,más kábel köteg (kb 10 xer akkora mint egy fapados diesel omiban van) ,van benne vagy 30 db extra ami nincs a 2.3d omegaban..... , másik hátsó ajtó ,teljesen más a kocsi hátulja (nagyobb csomagtartó ,más forma) és az eleje is más (sárvédők ,motor haztatő ,lökösök) másik ABS kocka van benne ,más motor ,más váltó.. és az összes világitó test is más ! a senator az senator ..... ez csak az ami hirtelen eszembe jutott..... egy senator B egy omega A 2.3D töl minden értelemben fényévekre van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Több, mint a B Seni A Omega között. nem biztos... mert ezek is csak első ránézésre hasonlók.. ha jol megnézed sokkal több a külömbség mint a közös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Abból a sokból leírsz párat? Érdekelne. Mert pl egy a1-es seni meg az e1-es reki közt nincs olyan rendkívüli különbség. ha 1x lesz a kezed között reki/A senator vagy Aomi/Bsenator akkor fogod ezeket tudni. sok a közös bennük,de legalább annyi a különbség is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 B.U.É.K.!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2011 Köszi. Viszont mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Boldog Új Évet Mindenkinek. Opelos üdvözletem . Jövőre ugyan itt és a találkozókon - összejöveteleken. Csak legyen benzinünk . :lol: .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Boldog új esztendőt kívánok minden kollegának ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 ez jo vicc, 10 éve B senatorozom , volt vagy 6 db nekem,de se caravan ,se diesel B senatorol nem hallottam :lol: Omegára szokták rá aplikalni a B senator elejét ,de azon kivul a vilagon semmi köze egy B senatorhoz .... a B senator nagyon sokban külömbözik egy omegatol... Szerintem ezen agyal.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 A Senator volt 2,3-as Diesel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Szerintem ezen agyal.......... egy ilyen épitésén én is agyaltam ,de kiindulási alapnak fullos 24v caravanra gondoltam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 A Senator volt 2,3-as Diesel. :lol: abban volt, de B ben még csak 4 hengeres sem létezett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Hattayer Petinek (Lightning Peti)Szegeden például gyárilag volt 4 hengeres az A2-ese. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalaoo Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Sziasztok! Köszönöm szépen a sok választ, talán a fotók és a leírás jobban segítenek. A Használtautón találtam az A Omega diesel kombik között. Ha van kis időtök rá, pillantsatok rá, lehet, hogy átépített?? Mindenesetre tetszetős darabnak tűnik. Előre is köszönöm! Boldog új esztendőt és kellemes utakat kívánok mindenkinek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Sziasztok! Köszönöm szépen a sok választ, talán a fotók és a leírás jobban segítenek. A Használtautón találtam az A Omega diesel kombik között. Ha van kis időtök rá, pillantsatok rá, lehet, hogy átépített?? Mindenesetre tetszetős darabnak tűnik. Előre is köszönöm! Boldog új esztendőt és kellemes utakat kívánok mindenkinek!! ha 2.3 td-t veszel akkor legyen sok pénzed tartalékba.....fogyóeszköz a hf meg az adagoló....és még keveset sem eszik ráadásul. keress inkább egy gázos 6 hengerest ha erőt akarsz ha meg spórolni akkor egy gázos 4 hengerest. átépitetnek meg biztos az.......ennyiért kapsz jó gázost is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 ha 2.3 td-t veszel akkor legyen sok pénzed tartalékba.....fogyóeszköz a hf meg az adagoló....és még keveset sem eszik ráadásul. keress inkább egy gázos 6 hengerest ha erőt akarsz ha meg spórolni akkor egy gázos 4 hengerest. átépitetnek meg biztos az.......ennyiért kapsz jó gázost is. igy van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 B.U.É.K Kívánja Hajni és mocsok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 A Senator volt 2,3-as Diesel. :lol: Volt, de a pubi B Senatorban gondolkodott... Na abban még gondolatban sem létezett olajkályha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Boldogabb, eredményesebb új évet mindenkinek! Most számolgattam, a fűtésre eddig már 95 ezer Ft-ot fizettem. Ha ebből alkoholt vettem volna, nyárig is kihúzhattam volna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 abban volt, de B ben még csak 4 hengeres sem létezett.. Állítólag volt benne 2,3TD,de csak valami elenyésző mennyiségűt gyártottak valahova exportra,talán spanyolba,ha jól emlékszem(talán még az epc is említi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Állítólag volt benne 2,3TD,de csak valami elenyésző mennyiségűt gyártottak valahova exportra,talán spanyolba,ha jól emlékszem(talán még az epc is említi) "Die CD-Ausstattung gab es für den deutschen Markt ausschließlich in Verbindung mit den 3-Liter-Motorisierungen. Nur für den italienischen, den spanischen und den portugiesischen Markt wurde der 23YDT bzw. der 23DTR-Motor ebenfalls mit CD-Ausstattung geliefert." Forrás:senatorman.de Pluszba még portugália és a digók....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Nekem nagyon bejön az a senator-omega caravan. Kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts