nagy istván Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 mégsem vágtad szét a c30le-t ? Tudok injektort kiló számra ,de csak azt az egy lukas régi, amiket a cih-ekbe raktak... A c30se ben és utánna már az a fém lapos 4 lukas volt... c30se gázos senatornál én is hallottam olyat amit a Pista irt a mazdára... nyilván reális amit mond.... Miért??? nem vágtam szét...az az első dühöm volt..... :lol: az meg nem baj ha a benya kering folyamatosan.amikor menet közben visszaváltasz benzinre nincs benne torpanás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 mert ,milyen külömbséget láttál/találtál közöttük ? hogy tesztelted őket? Mindegyik másként spriccelt: volt amelyik egyenes sugárban, és volt olyan is ami szétporlasztotta. Kiszedtem az injektorsort kompletten a szívócsonkból, visszakötöttem minden benzincsövet és direktre kötöttem az ac-t. Majd az akkuról hoztam pozitív és negatív szálakat, és azt hozzáérintve az injektorok érintkezőihez, működtettem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 nem vágtam szét...az az első dühöm volt..... :lol: az meg nem baj ha a benya kering folyamatosan.amikor menet közben visszaváltasz benzinre nincs benne torpanás..... ja értem........... te árulod ezt a c30le senit ? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat.../opel_senator_b Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 ja értem........... te árulod ezt a c30le senit ? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/senat.../opel_senator_b miből gondolod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 miből gondolod... :lol: 88-as , automata , szürke , működő elektronik futómű , friss msz ,156 lovas azaz c30le + gázos... sok az egyezés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 88-as , automata , szürke , működő elektronik futómű , friss msz ,156 lovas azaz c30le + gázos... sok az egyezés :lol: te tudsz valamit...... :lol: sokan jelentkeztek már,de eddig csak nepper cigusok.azoknak meg nem adom...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 te tudsz valamit...... :lol: sokan jelentkeztek már,de eddig csak nepper cigusok.azoknak meg nem adom...... az enyém is eladó lesz ha lefestettem... más projektbe fogok.. akit érdekel már érdeklődhet is.... Képek a teljes épitésröl itt láthatóak:eladosenatorom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 az enyém is eladó lesz ha lefestettem... más projektbe fogok.. akit érdekel már érdeklődhet is.... Képek a teljes épitésröl itt láthatóak:eladosenatorom pm Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Fiúk.... :P Tud valaki olyanban segíteni ??? Kormány kerék Verseny agy gyal?? vagyis olyat keresek amikor ki szálsz a kocsiból , ki veszed a kormányt is. Olyan bajonett zárra gondolok. Hallottatok már róla? vagy hol?? lehetne ilyet be szerezni?? köszi a segítséget. ü is jó.. lenne.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Fiúk.... :P Tud valaki olyanban segíteni ??? Kormány kerék Verseny agy gyal?? vagyis olyat keresek amikor ki szálsz a kocsiból , ki veszed a kormányt is. Olyan bajonett zárra gondolok. Hallottatok már róla? vagy hol?? lehetne ilyet be szerezni?? köszi a segítséget. ü is jó.. lenne.... :D Levehető kormány agyként keresd. Egyébként engem is érdekelne, én is ilyet akarok majd. Az egyik leghatásosabb lopásgátló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Fiúk.... :P Tud valaki olyanban segíteni ??? Kormány kerék Verseny agy gyal?? vagyis olyat keresek amikor ki szálsz a kocsiból , ki veszed a kormányt is. Olyan bajonett zárra gondolok. Hallottatok már róla? vagy hol?? lehetne ilyet be szerezni?? köszi a segítséget. ü is jó.. lenne.... :D nos ez engem is érdekelne.... tényleg hatásos lopásgátló :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 nos ez engem is érdekelne.... tényleg hatásos lopásgátló :-) Ebay ott van a versenykormänyokhoz nem olcso :D ez a levehetö kormäny a kiszälläst beszälläst segiti Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Levehető kormány agyként keresd. Egyébként engem is érdekelne, én is ilyet akarok majd. Az egyik leghatásosabb lopásgátló. Hy! Láttad volna egy reggel a szomszédom pof... izé arcát! (Átmentem önmoderátorba :P ) Hajnalban ébred, mert kenyérszállító. Olyan álmos volt még a szerencsétlen, hogy nem vette észre, a Vectra, amibe beszállt, majdnem 20 cm-el volt alacsonyabban! Sejtheted miért, de neki csak akkor lett igazán gyanús, amikor a kuplung-1 után nem történt meg a várt hatás! 4 Alessio alufelni + 5 hónapos Dunlop a "lomtalanító brigádé" :D lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Hy! Láttad volna egy reggel a szomszédom pof... izé arcát! (Átmentem önmoderátorba :P ) Hajnalban ébred, mert kenyérszállító. Olyan álmos volt még a szerencsétlen, hogy nem vette észre, a Vectra, amibe beszállt, majdnem 20 cm-el volt alacsonyabban! Sejtheted miért, de neki csak akkor lett igazán gyanús, amikor a kuplung-1 után nem történt meg a várt hatás! 4 Alessio alufelni + 5 hónapos Dunlop a "lomtalanító brigádé" :D lett! Jó puccos környéken lakhatsz,ahol komplett garnitúrákkal szaladgálnak a lomisok...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 nos ez engem is érdekelne.... tényleg hatásos lopásgátló :-) http://www.ebay.de/itm/Snap-Off-Lenkrad-Sc...=item3cb879bba8 http://www.ebay.de/itm/Snap-Off-Lenkrad-Sp...=item415383bcdf :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 2 napja rohangálok önindítóért... ilyenek ezek a Rekordok.. ráadásul a főkábel is leégett az önindító zárlata miatt, szal ne vegyetek öreg autót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 2 napja rohangálok önindítóért... ilyenek ezek a Rekordok.. ráadásul a főkábel is leégett az önindító zárlata miatt, szal ne vegyetek öreg autót :D Ugyan. Én komplett köteget cserélhettem egy rendszámvilágítás zárlat miatt.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Ugyan. Én komplett köteget cserélhettem egy rendszámvilágítás zárlat miatt.... :D Ha lenne cucc, nem is lenne baj, de nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sor 6 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 2 napja rohangálok önindítóért... ilyenek ezek a Rekordok.. ráadásul a főkábel is leégett az önindító zárlata miatt, szal ne vegyetek öreg autót :D Már megvettem. Késő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalman76 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Sziasztok! Benzines E1 rekordot keresek megvételre, ha tudtok eladót írjatok. Köszönöm A hasznaltauto.hu-n található autókat már megnéztem, de ha lehet, a döntés előtt még szívesen megnéznék többet is. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 2 napja rohangálok önindítóért... ilyenek ezek a Rekordok.. ráadásul a főkábel is leégett az önindító zárlata miatt, szal ne vegyetek öreg autót :P KŐŐŐ még az a Fránya Önindító??? Ha igen akkor Jöhetsz hozzám. van.... csak kérdés,hogy rá-e megy a MONZA/ Senátor -é??? Ha igen nekem van a polcon. harminc,húsz,harminc,kettőszázhetven- +harminchatos körzetben.... :D Kiskunlacháza- vagy Bp.- i átvétel.--- Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 nos ez engem is érdekelne.... tényleg hatásos lopásgátló :-) találtam--Találtam.- És itthon :P -- Szóval van olyan amiben golyók vannak! --Ismerős azt mondta ( versenyző) ,hogy egy idő után azt érezte,hogy ,mintha lötyögne. Mondjuk ő verseny pályán használja. Ott aztán rángatja a kormányt. Lehet az utcára jó. de nem bízott benne. -- A Másik ami tényleg jobb!! Azt mondta. ez 70.000.- ft az előzó 12.000.- -- Szóval ezt másképp oldották meg. -- 4 félét árulnak. a pénztárcához mérten. Csak a kormány rúdon lévő menettel van gond , persze azt is meg lehet oldani. ( na most ezen megy a gondolat menet) és be lesz szerelve a cucc).. :D persze a riasztó is működik. Mert ügye egy klub társunk Omegáját el lovasították az udvarból. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Mert ügye egy klub társunk Omegáját el lovasították az udvarból. :D tudom,olvastam a fészbukon ,el is gondolkodtam hogy nekem is kell valami trükkös lopás gátló... hogy már 24 szelepeseket is lopnak,vicc... pedig még nem is veterán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 KŐŐŐ még az a Fránya Önindító??? Ha igen akkor Jöhetsz hozzám. van.... csak kérdés,hogy rá-e megy a MONZA/ Senátor -é??? Ha igen nekem van a polcon. harminc,húsz,harminc,kettőszázhetven- +harminchatos körzetben.... :D Kiskunlacháza- vagy Bp.- i átvétel.--- Nem tudom mennyire vagy képben Atti! Gabo Dél Afrikában van épp!! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 KŐŐŐ még az a Fránya Önindító??? Ha igen akkor Jöhetsz hozzám. van.... csak kérdés,hogy rá-e megy a MONZA/ Senátor -é??? Ha igen nekem van a polcon. harminc,húsz,harminc,kettőszázhetven- +harminchatos körzetben.... :D Kiskunlacháza- vagy Bp.- i átvétel.--- Johannesburg - Midrand - Kempton Park nagyon kiesik Neked? :P amúgy ilyen kéne... Önindító Ő.. elmondom, hogy 3800ccm es (38GE) motor és TH180 as automatához kéne, és 2 fajta van, a Bosch nem jó :P :D De köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts