Gabo Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Van vkinek ilyenje? Lehetőleg olyan ami nem volt szétszedve :lol: - az enyémből kimászott a rugó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Van vkinek ilyenje? http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/79..._1316024323.jpg Lehetőleg olyan ami nem volt szétszedve :lol: - az enyémből kimászott a rugó :lol: Nekem van hasonló, de nem tudom, hogy ilyen-e a csati rajta. Holnap megnézem, és lefényképezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Nekem van hasonló, de nem tudom, hogy ilyen-e a csati rajta. Holnap megnézem, és lefényképezem. amiket adtam azoknak nem ilyen a csatija...sima tűzősaru megy rájuk asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 amiket adtam azoknak nem ilyen a csatija...sima tűzősaru megy rájuk asszem. Én is így emlékszem. Legfeljebb csinál egy átalakítót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Sziasztok! Eladóvá vált kedvenc Rekordom ! Aki szereti a 82es évjáratú Rekordot annak érdemes megnéznie, mert ez Benzin-Gáz üzemű, és a mai benzin árak mellett nagyon kedvező :lol: és ráadásúl szép állapotú, lassan veterán vizsgára alkalmas. További adatok a linkben, köszönöm! Ugyan ilyen kárpit van az enyémben is :lol: Egész jó állapotban van a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 amiket adtam azoknak nem ilyen a csatija...sima tűzősaru megy rájuk asszem. Az is van benne, tűző saru (apa-saru - 5 mm-es) csak ennél szépen lecsíptem tőben a cuccot... azóa már van új saru, de mivel a rugó hiányzik, néha nem akar bezárni a centrál, mert innen nyitó "jelet" kap.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Az is van benne, tűző saru (apa-saru - 5 mm-es) csak ennél szépen lecsíptem tőben a cuccot... azóa már van új saru, de mivel a rugó hiányzik, néha nem akar bezárni a centrál, mert innen nyitó "jelet" kap.. :lol: :lol: Feltoltam a képeket a fészre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Üdv urak. Ezt a 2 autót, nem ismeritek véletlenül? 1. autó 2. autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Üdv urak. Ezt a 2 autót, nem ismeritek véletlenül? 1. autó 2. autó én sajnos egyiket sem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Üdv urak. Ezt a 2 autót, nem ismeritek véletlenül? 1. autó 2. autó Én sem :lol: De üzemeltetési szempontból, a második jobb választás. Igaz az arany színű jobban gatyába van rázva. Igaz én akkor is azt mondom, hogy inkább E2, mert jobban felszereltek, és talán még jobban kapni hozzá alkatrészeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Basszuskulcs. Ezért a roncsért 200e forintot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Basszuskulcs. Ezért a roncsért 200e forintot :lol: nem tul bizalom gerjesztő... ha ez 200 akkor a te rekord-jaid darabja 800 at meg ér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 nem tul bizalom gerjesztő... ha ez 200 akkor a te rekord-jaid darabja 800 at meg ér :lol: Ne udvarolj :lol: De ami igaz az igaz, hogy ettől ezerszer jobb állapotban vannak. Tegnap sikerült ismét működésbe hoznom a benzinrendszert. Igaz vmelyik injektor nincs a helyzet magaslatán, de majd kisérletezek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Ne udvarolj :lol: De ami igaz az igaz, hogy ettől ezerszer jobb állapotban vannak. Tegnap sikerült ismét működésbe hoznom a benzinrendszert. Igaz vmelyik injektor nincs a helyzet magaslatán, de majd kisérletezek vele. én rájottem aszem mi baja lehet......szívtam kicsit az asszony mazdájával....szintén gázos :lol: potom 3 év gázozás után fokozatosan(1 hónap alatt)teljesen mozgásképtelen lett benzinnel.benyanyomás jó,légtömegmérő jó,gyújtás jó,mert gázzal tökéletes. kiszedtem félig a fecsihidat és elsőre jónak itéltem a fecsiket is.jött belölük benzin... :D na de csak nem akart megjavulni a ráolvasás után sem.....már a laci(patyi) is feladta.... :D mérgemben kiszedtem teljesen a fecsihidat és úgy néztem meg a szórásképet.a mazdának kicsit más a fecsije a szívócsonkban mint az opelé.van egy sík lemez amin van 4 pici lyuk és ezek adják a hengerenkénti 4 sugaras szórásképet.opelnél ez kicsit másképp van megoldva,de a végeredmény ugyanaz.4-5 benzinsugár. na szóval erre a lemezre lassacskán felrakodótt a kartergáz és rá is égett vékony rétegben.annyira vékonyan,hogy szinte csak a lemez színét változtatta meg,de ez elég volt a kis lyukak eltömésére részben vagy egészében.volt olyan fej ahol a 4ből csak 1en jött benzin.koksz lekapar és utána megy a vas. ja és hozzáteszem,hogy minden indításnál benzinnel indul és míg nem lesz a motor 20 fokos addig azzal is jár a motor! és most a senatorom is elkezdte ugyanezt........ez is ment benzinnel csak már gázzal fut és valszeg nem tett jót neki a kartergáz szintén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Basszuskulcs. Ezért a roncsért 200e forintot :lol: Az enyém valahogy így nézett ki, mikor elhoztam, 10.000 ft-ért.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 én rájottem aszem mi baja lehet......szívtam kicsit az asszony mazdájával....szintén gázos :lol: potom 3 év gázozás után fokozatosan(1 hónap alatt)teljesen mozgásképtelen lett benzinnel.benyanyomás jó,légtömegmérő jó,gyújtás jó,mert gázzal tökéletes. kiszedtem félig a fecsihidat és elsőre jónak itéltem a fecsiket is.jött belölük benzin... :lol: na de csak nem akart megjavulni a ráolvasás után sem.....már a laci(patyi) is feladta.... :D mérgemben kiszedtem teljesen a fecsihidat és úgy néztem meg a szórásképet.a mazdának kicsit más a fecsije a szívócsonkban mint az opelé.van egy sík lemez amin van 4 pici lyuk és ezek adják a hengerenkénti 4 sugaras szórásképet.opelnél ez kicsit másképp van megoldva,de a végeredmény ugyanaz.4-5 benzinsugár. na szóval erre a lemezre lassacskán felrakodótt a kartergáz és rá is égett vékony rétegben.annyira vékonyan,hogy szinte csak a lemez színét változtatta meg,de ez elég volt a kis lyukak eltömésére részben vagy egészében.volt olyan fej ahol a 4ből csak 1en jött benzin.koksz lekapar és utána megy a vas. ja és hozzáteszem,hogy minden indításnál benzinnel indul és míg nem lesz a motor 20 fokos addig azzal is jár a motor! és most a senatorom is elkezdte ugyanezt........ez is ment benzinnel csak már gázzal fut és valszeg nem tett jót neki a kartergáz szintén. Találtam egy oldalt, ahol leírja, hogy sajnos a gázos autóknál előbb utóbb behány az injektor, és sajnos igazuk van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Találtam egy oldalt, ahol leírja, hogy sajnos a gázos autóknál előbb utóbb behány az injektor, és sajnos igazuk van. csak nem mindegy hogyan....sztem ha az opel is ugy járt mint a mazda akkor semmi gond. majd vmikor rászánok némi időt és kipróbálom.az üzemanyag felöl ritkán dugulnak el ezek......és a mágnestekercs sem szokott leégni.valszeg itt is a koksz a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 csak nem mindegy hogyan....sztem ha az opel is ugy járt mint a mazda akkor semmi gond. majd vmikor rászánok némi időt és kipróbálom.az üzemanyag felöl ritkán dugulnak el ezek......és a mágnestekercs sem szokott leégni.valszeg itt is a koksz a ludas. Sztem a Senatorban már olyan befecsi lehet mint az Omegámban. Az pedig olyan mint a Mazdával kapcsolatban írtad. Sajnos a Rekordban egyetlen nagy lyuk van. Azon az oldalon azt írták, hogy mivel a benzin hűti az injektorfejeket, gázüzemben nincs hűtésük, így a benzinben található különböző adalékanyagok a nagy hőmérsékleten kiválnak, és eltömítik az injektort. De a kokszodás is közre játszhat, mert elég koszos volt mindegyik. Csak nekem eddig 2-3 hónap elég volt, hogy behaljanak a befecsi fejek :lol: Remélem a tank cseréje és friss benzinnel feltöltése megoldja egy időre a problémám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Sztem a Senatorban már olyan befecsi lehet mint az Omegámban. Az pedig olyan mint a Mazdával kapcsolatban írtad. Sajnos a Rekordban egyetlen nagy lyuk van. Azon az oldalon azt írták, hogy mivel a benzin hűti az injektorfejeket, gázüzemben nincs hűtésük, így a benzinben található különböző adalékanyagok a nagy hőmérsékleten kiválnak, és eltömítik az injektort. De a kokszodás is közre játszhat, mert elég koszos volt mindegyik. Csak nekem eddig 2-3 hónap elég volt, hogy behaljanak a befecsi fejek :lol: Remélem a tank cseréje és friss benzinnel feltöltése megoldja egy időre a problémám. a seniben pont olyan van mint a rekiben....az összes cih motorra ugyanazt rakták csak esetleg nem gumicsővel vannak összekötve a fecsipárok hanem már aluöntvény híddal. ez a hűtés meg sztem hüllleség... :lol: a beszívott levegő hűti a fejeket eléggé.a benzin sem sokat segítene ezen. és a rekié is gyárilag 4-5 sugárban kelle szórnia a benzint....ott az injektor belső felén van kialakítva a 4-5 sugárvonal.vágj szét egyet és meglátod. egyben ezt nem lehet felismerni. mondjuk én nem szoktam a benzinpumpát leállítani gázüzemnél.szóval igy legalább a benzin folyamatosan kering. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 a seniben pont olyan van mint a rekiben....az összes cih motorra ugyanazt rakták csak esetleg nem gumicsővel vannak összekötve a fecsipárok hanem már aluöntvény híddal. ez a hűtés meg sztem hüllleség... :lol: a beszívott levegő hűti a fejeket eléggé.a benzin sem sokat segítene ezen. és a rekié is gyárilag 4-5 sugárban kelle szórnia a benzint....ott az injektor belső felén van kialakítva a 4-5 sugárvonal.vágj szét egyet és meglátod. egyben ezt nem lehet felismerni. mondjuk én nem szoktam a benzinpumpát leállítani gázüzemnél.szóval igy legalább a benzin folyamatosan kering. Én is visszakötöttem, hogy mindig menjen az ac. Csak kicsit eresztenek az injektorok. Akkor a spriccelési képnek milyennek kell lennie? Szétszór, vagy egyenes sugárban nyomja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Én is visszakötöttem, hogy mindig menjen az ac. Csak kicsit eresztenek az injektorok. Akkor a spriccelési képnek milyennek kell lennie? Szétszór, vagy egyenes sugárban nyomja? 4- vagy 5 ágban szétszórva(függ milyen az injektor,volt 4es és 5ös is)....ha meg szemből tudnád nézni akkor egy kúpot kellene majdnem látnod a 4-5 sugárból alkotva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 és most a senatorom is elkezdte ugyanezt........ez is ment benzinnel csak már gázzal fut és valszeg nem tett jót neki a kartergáz szintén. mégsem vágtad szét a c30le-t ? Sztem a Senatorban már olyan befecsi lehet mint az Omegámban. Az pedig olyan mint a Mazdával kapcsolatban írtad. Sajnos a Rekordban egyetlen nagy lyuk van. Azon az oldalon azt írták, hogy mivel a benzin hűti az injektorfejeket, gázüzemben nincs hűtésük, így a benzinben található különböző adalékanyagok a nagy hőmérsékleten kiválnak, és eltömítik az injektort. De a kokszodás is közre játszhat, mert elég koszos volt mindegyik. Csak nekem eddig 2-3 hónap elég volt, hogy behaljanak a befecsi fejek :lol: Remélem a tank cseréje és friss benzinnel feltöltése megoldja egy időre a problémám. Tudok injektort kiló számra ,de csak azt az egy lukas régi, amiket a cih-ekbe raktak... A c30se ben és utánna már az a fém lapos 4 lukas volt... c30se gázos senatornál én is hallottam olyat amit a Pista irt a mazdára... nyilván reális amit mond.... mondjuk én nem szoktam a benzinpumpát leállítani gázüzemnél.szóval igy legalább a benzin folyamatosan kering. Miért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Én is visszakötöttem, hogy mindig menjen az ac. Csak kicsit eresztenek az injektorok. Akkor a spriccelési képnek milyennek kell lennie? Szétszór, vagy egyenes sugárban nyomja? én bekötötttem a c30se injektorokat 6 db műanyag flakonba :lol: rákötöttem egy állitható nyomás szabályzót... egyböl meg lett meilyik a ludas,látszott hogy masként szór mint a többi.. más... látnátok mennyivel jobban fújnak 3 bar benzin nyomáson mint 6 on :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 én bekötötttem a c30se injektorokat 6 db műanyag flakonba :lol: rákötöttem egy állitható nyomás szabályzót... egyböl meg lett meilyik a ludas,látszott hogy masként szór mint a többi.. más... látnátok mennyivel jobban fújnak 3 bar benzin nyomáson mint 6 on :D Az a baj, hogy kb 25 darabból, nem találtam 4 db egyformán működőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Az a baj, hogy kb 25 darabból, nem találtam 4 db egyformán működőt :lol: mert ,milyen külömbséget láttál/találtál közöttük ? hogy tesztelted őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts