Korzika Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 J.P.Belmondo Fiat 124 Special T vs. Omar Sharif OPEL REKORD . "Le Coup" 1971-ből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 eladó senator a váltónál a "kickdown"-t akarja leírni ? :( jah és úgy tudom 86ig A Senator..na meg 186 le ? de egyébként jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 jah és úgy tudom 86ig A Senator..na meg 186 le ? de egyébként jó :( Jah, az a '88 inkább forgalomba helyezés lesz, a 186 meg inkább 180LE (30E motorkód) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Kedves Uraim! Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy pár hozzászólással feljebb itt is beszélgettetek egy a használtauto.hu-n meghirdetett opel rekord c-ről. Most szerettem volna felhívni a tulajdonost, mert az autó komolyan érdekelne. A hozzászólásokból az erült ki számomra, hogy ti ismeritek az eladót. Ha még mindíg eladó csak lejárt a hirdetése akkor kérlek benneteket hogy adjátok meg nekem a telefonszámát! Köszönettel: András Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Kedves Uraim! Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy pár hozzászólással feljebb itt is beszélgettetek egy a használtauto.hu-n meghirdetett opel rekord c-ről. Most szerettem volna felhívni a tulajdonost, mert az autó komolyan érdekelne. A hozzászólásokból az erült ki számomra, hogy ti ismeritek az eladót. Ha még mindíg eladó csak lejárt a hirdetése akkor kérlek benneteket hogy adjátok meg nekem a telefonszámát! Köszönettel: András Szia, Ami most van a fenti linken, az Astra Cario is az ő kocsija és ott van telefonszám :( 2 hete pénteken még megvolt a kocsi, most nem tudom mi a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Szia, Ami most van a fenti linken, az Astra Cario is az ő kocsija és ott van telefonszám :( 2 hete pénteken még megvolt a kocsi, most nem tudom mi a helyzet. Szia! Köszönöm! Még most pénteken is fent volt a hirdetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Szia! Köszönöm! Még most pénteken is fent volt a hirdetés. Hívd fel nyugodtan akár most is, ha érdekel az autó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Hívd fel nyugodtan akár most is, ha érdekel az autó :( Próbálom, hátha. Bár elég valószínű, hogy valaki lecsapott rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Próbálom, hátha. Bár elég valószínű, hogy valaki lecsapott rá. No kérem, megvettem az autót! Igyekszem jó gazdája lenni, hogy sokáig meg lehessen csodálni ezt a fantasztikus formát. Apropó van-e kifejezetten ilyen öreg opelek szervízelésére szakosodott cég? - Nem teljes szét borítás, csak egy kis karban tartás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 strohm.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 No kérem, megvettem az autót! Igyekszem jó gazdája lenni, hogy sokáig meg lehessen csodálni ezt a fantasztikus formát. Apropó van-e kifejezetten ilyen öreg opelek szervízelésére szakosodott cég? - Nem teljes szét borítás, csak egy kis karban tartás. Szuper :( Látogass el az oldalra, amit Zoli írt. Ha mail írnál, akkor szerintem véss Dedeó Gyulának - dedeo@strohm.hu -, ismerős lesz neki a kocsid ;) Illetve ajánlom figyelmedbe a következő oldalt : http://www.veteranopel.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 No kérem, megvettem az autót! Igyekszem jó gazdája lenni, hogy sokáig meg lehessen csodálni ezt a fantasztikus formát. Apropó van-e kifejezetten ilyen öreg opelek szervízelésére szakosodott cég? - Nem teljes szét borítás, csak egy kis karban tartás. Üdv.a C Rekordosok táborában. Ha kérdésed van nyugodtan keress meg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 gratulálok a vételhez, legyen benne sok örömöd ! képeket tegyél majd fel a kocsiról... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Köszönöm szépen a jó kívánságokat és a segítséget! Képeket hamarosan fogok feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Köszönöm szépen a jó kívánságokat és a segítséget! Képeket hamarosan fogok feltenni. egyébként mi a terved a kocsival ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Köszönöm szépen a jó kívánságokat és a segítséget! Képeket hamarosan fogok feltenni. Szia! Őszíntén szólva 3 hete van nekem is astra cabriom, de itt a klubban az enyémen kívül másikat nem találtam! Örülök, hogy van egy sorstársam :( Gyönyörű az autó, gratulálok.. húúú nyáron milyen jó lesz! Ha kell még valami extra keress rá az ebay-en, én már berendeltem egy-két dolgot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Szia! Őszíntén szólva 3 hete van nekem is astra cabriom, de itt a klubban az enyémen kívül másikat nem találtam! Örülök, hogy van egy sorstársam ;) Gyönyörű az autó, gratulálok.. húúú nyáron milyen jó lesz! Ha kell még valami extra keress rá az ebay-en, én már berendeltem egy-két dolgot :( sztem félre értetted, egy C rekordot vett meg :( csak az astra helyén volt hirdetve... de örülök h van még kabrios a klubban rajtam kívül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 sztem félre értetted, egy C rekordot vett meg :) csak az astra helyén volt hirdetve... de örülök h van még kabrios a klubban rajtam kívül :( PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :( Wááá ja... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Wááá ja... :( most nézem a profilodban levő képet ..... esetleg nem Hic mellett szokott parkolni az a cabrio ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 most nézem a profilodban levő képet ..... esetleg nem Hic mellett szokott parkolni az a cabrio ? :( Hehe de eltaláltad! Ő neki köszönhetem, hogy ilyen hamar megismerhettem a klubbot ;) A te autód sem egy gyakori darab, de még nem tüntél fel a környéken, legalábbis én még nem láttalak (pedig az utóbbi időkben sasszemekkel lesem az autók tetejét:D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Pedig hányszor hívtam már kávézni.... mondtam neki milyen csinos kolléganőnk van. :( Na OFF vége, mert Gelko hátsón billent mindenkit..... :( ;) Szóval, egyébként volt már nálunk Gelko, csak SENATORRAL!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 (pedig az utóbbi időkben sasszemekkel lesem az autók tetejét:D) Vagy annak hiányát! :( Node innentől ez már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Szóval, egyébként volt már nálunk Gelko, csak SENATORRAL!!! :( nemis...a cég udvarán fejezted be a kabriot a motorcsere után ;) vagy most lebuktattalak ? :( de hogy ne legyek off : a senatorra is meg kéne csinálni a csatit valamikor.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 nemis...a cég udvarán fejezted be a kabriot a motorcsere után :( vagy most lebuktattalak ? :) de hogy ne legyek off : a senatorra is meg kéne csinálni a csatit valamikor.... ;) Karácsonyig meglesz az is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 egyébként mi a terved a kocsival ? Szia! A veterán autókat nagyon régóta csodáltam. Elsősorban a 60-70's évek amerikai autóinak forma világa igézett meg, de méreteik, motorjuk nem igen teszi lehetővé a találkozókon túli használatot. Másfelől az automata váltó, klíma, elektromos kutya fülék számomra egyáltalán nem fontosak inkább vissza tartottak egy ilyen irányú projekttől. A C rekord a meglátni és megszeretni esete volt, a hirdetés észrevétele és a vétel között 4 nap és több szerencsés történés telt el, így még nem nagyon volt időm tervezgetni. Annyit láttam, hogy ez az autó minden olyan dolgot tud amit az öreg gépekben szeretek. Abban biztos vagyok, hogy az autót az eredetihez minnél közelebbi állapotban szeretném tartani. Csütörtökön elviszem az ajánlott címre egy motor átnézésre és valószínűleg a hamarosan sorkerül a fényezés apró hibáinak javítására is, az állag megőrzése céljából. Még egyenlőre próbálok informálódni alaktrész beszerzési lehetőségekről, árakról, szakikról és majd az alapján eldönteteni, hogy hosszú távon érdemes-e egy OT-s projektbe bele vágni. Ezt sajnos a nem eredeti motor és a sok apróság nem teszi túl egyszerűvé. Egyébként jelenleg tesóm A corsájának karosszériáját csinálom már jó ideje és még el nem készülök azzal, saját kezüleg komolyabb beavatkozást a rekordon nem tervezek. Az autó projekt állapotban van, de működik, van rendszeáma, vizsgája azaz már igy is rengeteg örömet szerez és nem csak pénzt és energiát visz ezért úgy gondoltam nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts