Dark Angel Elküldve Április10, 2005 Elküldve Április10, 2005 ezt találtam a www.veteranopel.hu -n (egyéb apróhirdetések között): Feladás dátuma: 2005-03-13 14:29 Hírdetés szövege: 1984-es Opel Monza 2.5E autómata német papirral,kulcsal aranymatál szinben eladó,gyári állapotban. Elérhetőség: 06209576251 Irányár: 180000 Sorszám: 30
kori Elküldve Április11, 2005 Szerző Elküldve Április11, 2005 ezt találtam a www.veteranopel.hu -n (egyéb apróhirdetések között): Feladás dátuma: 2005-03-13 14:29 Hírdetés szövege: 1984-es Opel Monza 2.5E autómata német papirral,kulcsal aranymatál szinben eladó,gyári állapotban. Elérhetőség: 06209576251 Irányár: 180000 Sorszám: 30 Sztem naon gyári állapotban kell lennie hogy ennyit megérjen, pláne hogy nincsenek magyar papírjai. :roll:
Dark Angel Elküldve Április12, 2005 Elküldve Április12, 2005 Flowa! Emlékszel arra a szürke Irmscer B Senatorra, amit nézegettél, és én is meg akartam nézni, de lebeszéltél róla? Kinn volt a talin, csak már más a színe...
rtomi Elküldve Április12, 2005 Elküldve Április12, 2005 Helló! Ez az? http://img.tar.hu/opeltomi/img/11647185.jpg#3 :prayer: OPEL
Dark Angel Elküldve Április12, 2005 Elküldve Április12, 2005 Igen! A Blitz-é az autó, csak kicsit már jobban néz ki...
kori Elküldve Április12, 2005 Szerző Elküldve Április12, 2005 Öcsém alkudozot egy győri emberrel egy 85-ös évjáratú e rekordra, de a pasi kicsit el van szállva. Motor és váltó nélkül 45ezret akar érte. Beígértünk neki 25-öt és mi megyünk el érte, de annyiért nem adja. A vicc az hogy a hirdetésben azt írta, hogy helyhiány miatt sürgősen eladó. Asszem megtarthatja ennyiért az autóját. :(
Chyga Elküldve Április18, 2005 Elküldve Április18, 2005 Öcsém alkudozot egy győri emberrel egy 85-ös évjáratú e rekordra, de a pasi kicsit el van szállva. Motor és váltó nélkül 45ezret akar érte. Beígértünk neki 25-öt és mi megyünk el érte, de annyiért nem adja. A vicc az hogy a hirdetésben azt írta, hogy helyhiány miatt sürgősen eladó. Asszem megtarthatja ennyiért az autóját. :( Van egy E Rekordom alkatrésznek eladó ... ma holnap felrakom valahova a részleteket és küldöm a linket...
warwolf Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 EZ már tessik.Valszeg nem megszállott a tulaj sem! :shock:
kori Elküldve Április19, 2005 Szerző Elküldve Április19, 2005 Igazából azért lett volna jó az az autó, mert tele volt extrákkal és az volt a fontos (pl: fedélzeti kompjuter, el ablakok, szervo stb)
Chyga Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Az eladó E Rekord az 1-es változat, keskeny hátsólámpás. Extrák: Speer difi, 5-ös váltó, Injector, szervo, elektromos ablakok, központizár, sötétített és csere sima üvegek. Passat :oops: alufelnik. 14" 4x100, Senator A analóg műszerfal, enforcer risztó (nem ugri-bugri kódos) meg egy csomó plussz cuccos pl: hengerfejek (2db) injector alkatrészek :(
Heartbreaker Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Üdv! Kéne nekem egy öreg Diesel Rekord váltó, a nagyricnis. Ha van valakinek, szóljon! H.
Chyga Elküldve Június11, 2005 Elküldve Június11, 2005 Ilyet találtam. Elég érdekes autó, de sztem nem néz ki szarul: http://www.senatorman.de/bilder/Senator_b-020.jpg http://www.senatorman.de/bilder/Senator_b-021.jpg http://www.senatorman.de/bilder/Senator_b-022.jpg Bocs csak most olvastam az elejit! Már többször belefutottam ebbe a cabrió Szeni B-be, de akárhol láttam mindig ugyan az volt a rendszáma :shock: Lehet, csak ezt az egyet csinálták belöle?? Kb. 2 hónapja Pesten láttam egy valamit (?) Szenator B eleje volt és kombi hátulja. Na ez mi rák lehetett?? :?
tgabika76 Elküldve Június11, 2005 Elküldve Június11, 2005 Bocs csak most olvastam az elejit! Már többször belefutottam ebbe a cabrió Szeni B-be, de akárhol láttam mindig ugyan az volt a rendszáma :shock: Lehet, csak ezt az egyet csinálták belöle?? Elvileg ez egy Keinath KC5-ös ha minden igaz, és én úgy tudom hogy 83db készült belőle, de ebben benne van nemtom mennyi Monza Cabrio is.
Chyga Elküldve Június12, 2005 Elküldve Június12, 2005 Elvileg ez egy Keinath KC5-ös ha minden igaz, és én úgy tudom hogy 83db készült belőle, de ebben benne van nemtom mennyi Monza Cabrio is. Kösz! :lol: Ha lesz zsém szerzek egy ilyet is!! :lol: Opel alkatrész katalógusban találtam alkatrészeket L-es (long-os) Szenátorhoz :shock: No, egy olyat megnéznék közelebbről!! 8) Látot már valaki?? Esetleg valami picture?? Létezik ilyen??
tgabika76 Elküldve Június13, 2005 Elküldve Június13, 2005 Kösz! :lol: Ha lesz zsém szerzek egy ilyet is!! :lol: Opel alkatrész katalógusban találtam alkatrészeket L-es (long-os) Szenátorhoz :shock: No, egy olyat megnéznék közelebbről!! 8) Látot már valaki?? Esetleg valami picture?? Létezik ilyen?? Minden jel szerint létezik, bár én elsőre nem sok különbséget látok a sima Senatorral összehasonlítva, de valahova mégiscsak eldugták azt a 15cm tengelytávnövekedést. Mintha a hátsó utasajtó nagyobb (hosszabb) lenne mint a szériaváltozaton. Amúgy 180db készült belőle összesen, és a tengelytávnövelés felára 17000DM(!) volt.
kori Elküldve Június16, 2005 Szerző Elküldve Június16, 2005 Időszerűvé vált öcsém rekordján a hátsó híd sperre történő cseréje. Ugyanis tegnap etse széthúllott a gyári difije. Este meg húzhattuk haza :?
Chyga Elküldve Június16, 2005 Elküldve Június16, 2005 Időszerűvé vált öcsém rekordján a hátsó híd sperre történő cseréje. Ugyanis tegnap etse széthúllott a gyári difije. Este meg húzhattuk haza :? Te Kori és honné van neked speer-difid?? :shock: :lol:
Chyga Elküldve Június17, 2005 Elküldve Június17, 2005 HÁÁT, az ország másik végéből :wink: Sikerült már beaplikálnotok a verdába??
kori Elküldve Június17, 2005 Szerző Elküldve Június17, 2005 Még sajnos nem :evil: Mert mindig vmelyikünki dolgozik. De majd a jövő héten megpróbáljuk. Amúgy viszem Opeltominak a kardánt. Rem jó lesz neki. Az elektromos ablak kapcsolókat és a bal első ablakemelő már átkerült, így egy év után újra leengedhetők az ablakok 8)
tgabika76 Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Mivel nem találtam megfelelő topikot, gondoltam besuvasztom ide. Egy egészen jónak tűnő elképzelés az új Monzáról:
Chyga Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Így elsőre NEM tetszik :? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: Jó-jó és mitől Monza?? :roll: Nem tom' aszem én is elég régi módi vaok! ... vagy csak szokni kell még, hogy illen lesz. Ha valakit érdekel vannak képeim egy teljesen felújított Olympia Rekord-ról!! :lol:
tgabika76 Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Jó-jó és mitől Monza?? Hát attól hogy az van odaírva! :lol: Amúgy meg gondolom valami négyüléses (luxus)kupé lesz orrmotorral és hátsókerékhajtással, so leginkább a szépemlékű Monzához hasonlít, annak meg olyan jól csengett a neve, ráadásul ezt a nevet nem kell újra bevezetni.
rtomi Elküldve Június19, 2005 Elküldve Június19, 2005 Ha valakit érdekel vannak képeim egy teljesen felújított Olympia Rekord-ról!! :lol: Szerinted? :roll: Az enyém is Olympia Rekord ám :wink:
Recommended Posts