Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát nem tudom. Én nem hiszem hogy feltenném.

A tárcsát?Azt én se tenném fel.Nem lehet az Omega agyat feltenni a Rekord csonkállványára?Az egy kicsit szakszerűbb lenne.......... :D

Elküldve
A tárcsát?Azt én se tenném fel.Nem lehet az Omega agyat feltenni a Rekord csonkállványára?Az egy kicsit szakszerűbb lenne.......... :D

a rekiben az igazi a senator gólyaláb a seni aggyal.......de akkor a hátsót is meg kell csin álni 5x120-ra.

az omi nem kompatibilis semmiben sem a rekivel...

Elküldve
nem tudom mi bajotok vele ,nincs ezzel az átfúrásal semmi gond...............

Más:

Ki volt a blitzen piros rekord kupéval,lent volt a hátsó rendszáma !

(tudodom hogy itt szokott irkálni ,de most nem jut eszembe hogy ki az)

jo lett a vas!

Ha a 2 ajtós E1-re gondolsz az az én haverom Nagy Gábor.

Nem irkál ide de ha kell valami tőle szólj.

Mindjárt megyek hozzá. :D

282403_205039346214513_168254316559683_673937_2213367_n.jpg

Elküldve
Ha a 2 ajtós E1-re gondolsz az az én haverom Nagy Gábor.

Nem irkál ide de ha kell valami tőle szólj.

Mindjárt megyek hozzá. :D

282403_205039346214513_168254316559683_673937_213367_n.jpg

jaja ,erre gondoltam, de van itt egy srácnak még piros rekord kupéja ,azt hittem az öve!

Jajj bakker, ez annyira szép!

élőben sem ronda...

Elküldve

István. Köszönöm szépen a cuccokat. Amelyik zsák szét volt szakadva, átnéztem, és mindjárt passzoltam is tovább cuccok egy részét a Senatoros cartársaknak, mert sok A2 műszerfal alkatrész volt benne. Így sikerült két Omegába bepakolni a cuccokat. Átnézni még nem volt időm, de ami feltűnt, hogy ha évente kell centrált cserélnem, akkoris kitart pár évig a készlet :D

Elküldve
István. Köszönöm szépen a cuccokat. Amelyik zsák szét volt szakadva, átnéztem, és mindjárt passzoltam is tovább cuccok egy részét a Senatoros cartársaknak, mert sok A2 műszerfal alkatrész volt benne. Így sikerült két Omegába bepakolni a cuccokat. Átnézni még nem volt időm, de ami feltűnt, hogy ha évente kell centrált cserélnem, akkoris kitart pár évig a készlet :icon4:

nincs mit... :D

konkrétan nem néztem mit kapsz,lehet volt benne senator is......ami nekem kellett az már otthon van....

Elküldve
Pár éve volt mo-on is egy piros eladó,de úgy emlékszem abban nem V8 volt. Amúgy érdekes összvér :D

jaja,emlékszek rá,valami bordó volt !? de arany áron azt hiszem....

Elvileg ebből lett a manta.

Az komoly ! De ezt honnan veszed ??? Tény hogy nagyon hasonlit rá..

Elküldve
jaja,emlékszek rá,valami bordó volt !? de arany áron azt hiszem....

Az komoly ! De ezt honnan veszed ??? Tény hogy nagyon hasonlit rá..

Olvastam egy cikkben. Majd mindjárt megkeresem.

Elküldve

Hirtelen csak az angol wikipedian találtam egy utalást, de emléxem hogy olvastam egy kiterjedtebb cikket amiben írták, hogy a design-t azt szinte egy az egyben átvették a Chevy monzáról:

"The second car to use the Manta name was launched in August 1975.[3] This two-door "three-box" car was mechanically based directly on the then newly redesigned Opel Ascona, but the overall design was influenced by the 1975 Chevrolet Monza." Vagyis:

"A második autó ami a Manta nevét használja 1975. Augusztusában indult. [3] Ez a két ajtós "három doboz" felépítésű autó mechanikai alapjául közvetlenül az akkor újonnan átalakított Opel Ascona szolgált, de a formatervet befolyásolta az 1975-ös Chevrolet Monza .

http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Manta

Elküldve
Hirtelen csak az angol wikipedian találtam egy utalást, de emléxem hogy olvastam egy kiterjedtebb cikket amiben írták, hogy a design-t azt szinte egy az egyben átvették a Chevy monzáról:

"The second car to use the Manta name was launched in August 1975.[3] This two-door "three-box" car was mechanically based directly on the then newly redesigned Opel Ascona, but the overall design was influenced by the 1975 Chevrolet Monza." Vagyis:

"A második autó ami a Manta nevét használja 1975. Augusztusában indult. [3] Ez a két ajtós "három doboz" felépítésű autó mechanikai alapjául közvetlenül az akkor újonnan átalakított Opel Ascona szolgált, de a formatervet befolyásolta az 1975-ös Chevrolet Monza .

http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Manta

hmm... érdekes ,vannak itt átfedések gazdagon..

mindig is mondtam én hogy a mantabol csak egy v8 as hiányzik.. viccesen nézz ki benne az a S4 :D

Van valakinek VARJET2 karbija 2.0S motorrol ?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.