wookie Elküldve Június22, 2011 Elküldve Június22, 2011 2 db 2.2-es rekord hátsó híd+lengőkarok+stabilizátor homokfújva,alapozva,festve(csak az egyik van a hídakból) eladó ........a híd nem búg meg ilyenek..... -reki púpos motorháztető is van....nem törött.... 10.000+5.000. huf. Az E1hez vagy E2-höz való púpos?
nagy istván Elküldve Június22, 2011 Elküldve Június22, 2011 vkinek tényleg nem kell aprópénzért 4 db A2-es seni alufelni gyári méretű nagyon jó állapotú gumival? legumizni és méh-be visszavinni sajnálnám.....
wookie Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 A srácok odaát a nagy vízen túl nem szaroznak: http://www.flickr.com/photos/10498579@N07/...57601174340430/
Sor 6 Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 A srácok odaát a nagy vízen túl nem szaroznak: http://www.flickr.com/photos/10498579@N07/...57601174340430/ Pénzzel lehet mit kezdeni.
wookie Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Pénzzel lehet mit kezdeni. TÉny, nem hátrány ha van. :D
ukslayer Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Pénzzel lehet mit kezdeni. És végre a pénz szakértelemmel párosul.Vehetett volna belőle,direktszűrőt,ledeket,meg neon hadsereget a kocsi alá akár........
nagy istván Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 senator A2-es első-hátsó lökhárító(van monzáé is...),olajhűtő(talán még 2 db van),3.0 szívócsonk,befecskendezés alkatrészei eladók.......
wookie Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Varajet II-vel mennyire érdemes foglalkozni? Szétszedtem hogy kipucolom de hááát... természetesen a pillangószelepek csavarjaiból kifordul a csavarhúzó, az egyik csavar legalább bele is tört, a tengely elkezdett szorulni, az egyik tömítés elszakadt... Én meg a hajamat tépem...
wookie Elküldve Június23, 2011 Elküldve Június23, 2011 Ülök itt és azon agyalok, hogy az r25ös váltót, hogy fogom én összehozni a rekivel. Alapvetően nem tudom hogy összejön e a kardánnal, főleg mert ugye overdriveos váltóm van, ami tök hosszú, aztán kérdés hogy a váltókar hova fog esni, azt se tudom hogy van annál megoldva a rudazat, mert a neten minden rohadt képről hiányzik, és főleg arról sincs fogalmam sem, hogy vajon a jelenlegi váltótartó vas jó lesz e, hogy egyáltalán oda esik e az r25 felfogatása. Rakott már valaki r25-öt rekibe?
nagy istván Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Varajet II-vel mennyire érdemes foglalkozni? Szétszedtem hogy kipucolom de hááát... természetesen a pillangószelepek csavarjaiból kifordul a csavarhúzó, az egyik csavar legalább bele is tört, a tengely elkezdett szorulni, az egyik tömítés elszakadt... Én meg a hajamat tépem... a varajet-hez ha nincs gyári felújítód akkor halott dolog......soha nem lesz jó.lehet elketyek 1-2 ezer km-t,de utána megint lesz vmi vele.....rakjál rá fecsit,egyszerű mint az ék.....
nagy istván Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Ülök itt és azon agyalok, hogy az r25ös váltót, hogy fogom én összehozni a rekivel. Alapvetően nem tudom hogy összejön e a kardánnal, főleg mert ugye overdriveos váltóm van, ami tök hosszú, aztán kérdés hogy a váltókar hova fog esni, azt se tudom hogy van annál megoldva a rudazat, mert a neten minden rohadt képről hiányzik, és főleg arról sincs fogalmam sem, hogy vajon a jelenlegi váltótartó vas jó lesz e, hogy egyáltalán oda esik e az r25 felfogatása. Rakott már valaki r25-öt rekibe? berakható minden mindenhová......én ugyan nem raktam még be ilyet csak halottam róla.itt-ott vmit faragni kell,de hogy mit már meg sem jegyeztem.
Sor 6 Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 És végre a pénz szakértelemmel párosul.Vehetett volna belőle,direktszűrőt,ledeket,meg neon hadsereget a kocsi alá akár........ Na az sem elhanyagolható. :D
wookie Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 a varajet-hez ha nincs gyári felújítód akkor halott dolog......soha nem lesz jó.lehet elketyek 1-2 ezer km-t,de utána megint lesz vmi vele.....rakjál rá fecsit,egyszerű mint az ék..... Nem is kell több, csak annyi. Ezzel a motorral nem szenvedek már túl sokat, inkább elkezdem összelegózni a 2.4-et. Valamiért a mostani nem lett az igazi. Orrán száján okádja az olajat, de hogy konkrétan hol, az nem látszik, viszont jobb füstöt csinál mint az orosz tankok.
wookie Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Megmértem ma a váltómat, 81 centi körül van, pontosan nem tudom, mert pont a kereszttartó fölött van a hardy. Viszont az r25 meg 54.5cm, szóval sokkal rövidebb... Valakinek nincs kéznél véletlen egy 4-es reki váltó? Vagy tudja valaki hogy az milyen hosszú? (harang peremétől a hardiig)
nagy istván Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 Megmértem ma a váltómat, 81 centi körül van, pontosan nem tudom, mert pont a kereszttartó fölött van a hardy. Viszont az r25 meg 54.5cm, szóval sokkal rövidebb... Valakinek nincs kéznél véletlen egy 4-es reki váltó? Vagy tudja valaki hogy az milyen hosszú? (harang peremétől a hardiig) kiveszed a drive-t és ott a 4es váltó........le tudod mérni.
wookie Elküldve Június24, 2011 Elküldve Június24, 2011 kiveszed a drive-t és ott a 4es váltó........le tudod mérni. Na várj. Van maga a 4es váltó, a nagy fekete öntöttvas házzal, ez idáig oké, aztán jön egy alu ház, gondolom ebben van a bolygómű, utána egy másik alu rész, ami a vége a váltónak. Ebből csak a középső részt hagyjam el? A vége ugyanaz?
monza Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Tudja valaki pontosan?? vagy volt -e része ebben?? van egy végleg kivont autó. Forgalmija van de az ki van lukasztva.. Vissza lehet állítani forgalomba?? Mostani idő számítás érdekelne. :D Mivel a Netten kb 8 éves írásokat láttam és már azok a rendeletek nem biztosan jók,,,, Gondolom,sejtem, alap dolgokat meg kell csinálni. Átírás,Törzskönyv,Eredet vizsga ,biztosítás, stb... Van-e ezen kívül valami más buktató. ha tudja valaki SOS.. köszike.... :D
nagy istván Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Na várj. Van maga a 4es váltó, a nagy fekete öntöttvas házzal, ez idáig oké, aztán jön egy alu ház, gondolom ebben van a bolygómű, utána egy másik alu rész, ami a vége a váltónak. Ebből csak a középső részt hagyjam el? A vége ugyanaz? vágod te ezt... :D
wookie Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Tudja valaki pontosan?? vagy volt -e része ebben?? van egy végleg kivont autó. Forgalmija van de az ki van lukasztva.. Vissza lehet állítani forgalomba?? Mostani idő számítás érdekelne. :D Mivel a Netten kb 8 éves írásokat láttam és már azok a rendeletek nem biztosan jók,,,, Gondolom,sejtem, alap dolgokat meg kell csinálni. Átírás,Törzskönyv,Eredet vizsga ,biztosítás, stb... Van-e ezen kívül valami más buktató. ha tudja valaki SOS.. köszike.... :D LEgfeljebb OT-vel.
wookie Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Sziasztok! Na, ma megjött az r25 öm. Kérdés: -a nyelestengelynek szabad e mozogni radiális irányban? -szétszedni úgy tudom hogy a hardys végén letekerem azt a 30as anyát, meg kiszedem körben a 8as csavarokat, és kész, vagy van még valami trükkje? Ha szét tudtam szedni akkor mit nézzek/mérjek meg benne/rajta? Meg mi pénzért mennek ebből a beteszem és megy darabok?
MoCSoK Elküldve Június28, 2011 Elküldve Június28, 2011 -a nyelestengelynek szabad e mozogni radiális irányban? - mozoghat egy kicsit !
nagy istván Elküldve Július2, 2011 Elküldve Július2, 2011 vki tudja hogy lehet B seniből kivillogtatni a hibákat?????
Recommended Posts