rtomi Elküldve Június9, 2011 Elküldve Június9, 2011 Miért "csak" 1.500? :D http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Bal h. ajtó ,jobb e. sárvédő festett nem eredeti. :D A motortere gyalázatos :D és egy alapmodell. Szerintem ezért. :P
wookie Elküldve Június9, 2011 Elküldve Június9, 2011 Bal h. ajtó ,jobb e. sárvédő festett nem eredeti. :D A motortere gyalázatos :D és egy alapmodell. Szerintem ezért. :P Meg ez a szín is szörnyű.... :D
Dannert Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 németországban látok egy rekord E kupét (remélem jóra gondolok). ez mennyire számít ritkaságnak? számomra a meglepő az, hogy rozsdát nem látni rajta (kívülről), és a krómok is szépek. rendszáma nincs, talán kivonatták a forgalomból. kár érte, túl szép, lassan körbenövi a fű :D
kori Elküldve Június10, 2011 Szerző Elküldve Június10, 2011 németországban látok egy rekord E kupét (remélem jóra gondolok). ez mennyire számít ritkaságnak? számomra a meglepő az, hogy rozsdát nem látni rajta (kívülről), és a krómok is szépek. rendszáma nincs, talán kivonatták a forgalomból. kár érte, túl szép, lassan körbenövi a fű :D Kupé nem volt E Rekordban. Az E1 volt 2 ajtósban, ami mára már tényleg ritka.
Dannert Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Kupé nem volt E Rekordban. Az E1 volt 2 ajtósban, ami mára már tényleg ritka. nekem az kupé. ilyenről van szó: http://www.carsablanca.de/Bilderstrecke/op...ekord-e#pathway
wookie Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 nekem az kupé. ilyenről van szó: http://www.carsablanca.de/Bilderstrecke/op...ekord-e#pathway Ezek rozsdásan is ritkák, nem hogy szép állapotban. Kint személyre szól a rendszám, arra az autódra teszed amivel éppen mész.
Dannert Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Ezek rozsdásan is ritkák, nem hogy szép állapotban. Kint személyre szól a rendszám, arra az autódra teszed amivel éppen mész. szóval meg kéne venni? :D
wookie Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 szóval meg kéne venni? :D Ha van rávaló, és van hova tenni, miért ne? Na meg a festék alatt is van valami. :D
Dannert Elküldve Június10, 2011 Elküldve Június10, 2011 Ha van rávaló, és van hova tenni, miért ne? Na meg a festék alatt is van valami. :D nagyon nincs hova tenni :D mindenesetre, ha látok valakit a környékén, rákérdezek a masinára..
monza Elküldve Június11, 2011 Elküldve Június11, 2011 nagyon nincs hova tenni :D mindenesetre, ha látok valakit a környékén, rákérdezek a masinára.. --- Ez tényleg ritka autó. --- Én tudok egy ilyenről.-- Miskolc környékén van..--- felújítás alatt --- Ha van idő és kp. meg kis hely akkor minden kép érdemes vele foglalkozni... :D
rtomi Elküldve Június11, 2011 Elküldve Június11, 2011 Én tegnap ültem egy ilyenben. :D Nagy Gábor leműszakiztatta pár év után. Mikor megállt a ház előtt azt hittem az én C Rekordom jött vissza. Ugyanaz az egészséges motorhangja volt. :D
MoCSoK Elküldve Június11, 2011 Elküldve Június11, 2011 Istvánnak : opel rekord e caravan eladó Érdekes dolgot ír róla..
MoCSoK Elküldve Június11, 2011 Elküldve Június11, 2011 Ismeri valaki ezt a vén csata lovat ? Rekord D eladó
wookie Elküldve Június11, 2011 Elküldve Június11, 2011 Istvánnak : opel rekord e caravan eladó Érdekes dolgot ír róla.. Kép nélkül? AZ ilyeneket nem szoktam komolyan venni...
nagy istván Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 rekord E2-es cumók elvihetők....nem ingyen,mondjuk pár tábla csokiért: caravan gyári vonóhorog,caravan csomagtér oldalüvegek és hátsóajtóüvegek,caravan hátsó lökhárító ködlámpával(elég megkímélt!!!),caravan hátsólámpák.....meg még mit tom mi ami caravan..... smile.gif
wookie Elküldve Június13, 2011 Elküldve Június13, 2011 Üdv.! ideiglenes kivonáskor kell fizetni valamit, ill le kell adni a rendszámot? Visszahelyezésél hogy megy? Bizti, aztán műszaki? Ahhoz milyen papírok kellenek?
tgabika76 Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 Üdv.! ideiglenes kivonáskor kell fizetni valamit, ill le kell adni a rendszámot? Visszahelyezésél hogy megy? Bizti, aztán műszaki? Ahhoz milyen papírok kellenek? Na én ebben abszolút járatos vagyok, lévén hogy félévente kivonatom valamelyik autómat ideiglenesen. A következő az eljárás: Autót ideiglenesen kivonatni értelemszerűen okmányirodában lehet, 2300FT a díja és automatikusan fél évre történik a kivonás. Rendszámot nem kell leadni hozzá, a fél év letelte után a gépjármű automatikusan visszahelyeződik a forgalomba, tehát ezért nem kell bemenni az okmányirodába, és pénzbe sem kerül. Fizetni akkor kell ha a fél évnél előbb akarod visszahelyeztetni, vagy ha kevés a fél év és hosszabítani akarsz, ekkor még a fél év lejárta előtt be kell menni újra és újabb 2300FT ellenében kapsz megint fél évet. A forgalomból való kivonás tényét a forgalmi engedély "egyéb megjegyzések" rovatába írják bele (szóval a forgalmi az kell hozzá), ha ez a rész megtelt akkor új forgalmit kell csináltatni 6000-ért, úgyhogy mondd nekik hogy apró betűkkel írjanak. :D Miután az okmányirodák és az önkormányzatok számítógépei össze vannak kötve, ezért ha az autód előtte forgalomban volt akkor fogsz kapni egy levelet amiben visszautalják a már befizetett teljesítményadó időarányos részét (a hivatal malmai lassan őrölnek, szóval ez akár hónapokba is beletelhet), viszont a biztosítódhoz neked kell elmenni a kivonást igazoló papírral hogy a már befizetett biztosítás arányos részét is visszakapd. Értelemszerűen ideiglenes kivonás időtartama alatt nem kell kötelező biztosítást fizetni (hiszen az autó nincs forgalomban, tehát nem tudsz vele balesetet okozni), ilyenkor a biztosítónál lehet olyat kérni hogy az aktuális kötelező biztosítási szerződést felfüggesszék, azaz a szerződés nem szűnik meg (mert akkor elvesztenéd a már meglévő bónuszodat), csak nem kell fizetni. Forgalomba való visszahelyezéskor viszont újra el kell zarándokolni a biztosítóhoz és újra "aktiválni" a talonba tett biztosítási szerződést, mert ez nem történik meg magától. Az önkormányzatnál nem kell bejelenteni hogy visszakerült az autó a forgalomba, azt megtudják az okmányirodától, úgyhogy majd automatikusan küldik a csekket az ismét aktuálissá vált teljesítményadóról. Annyi hátránya van a dolognak hogy így biztosítási évfordulókor nem fog növekedni a bónusz besorolásod, mert ahhoz minden évben legalább 9 hónapnyi aktív (fizetett) kötelező biztosítás kell, úgyhogy ha rendszeresen, minden évben kivonnád az autódat 6 hónapra (mondjuk mert hobbiautónak tartod és télen nem akarod használni), akkor örök időkre megragadsz a mostani bónusz/málusz szinteden. Műszaki vizsgát nem kell újra tenni ha kivonod az autót a forgalomból, hacsak nem a kivonás ideje alatt jár le.
wookie Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 Na én ebben abszolút járatos vagyok, lévén hogy félévente kivonatom valamelyik autómat ideiglenesen. A következő az eljárás: Köszi! Ez részletes volt, Veterán biztim van, ott sajnos nincs bónusz, a műszakim meg augusztusban jár le, de úgy néz ki hogy nem leszek kész addig... :D
MoCSoK Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 Ki tudja hogy lehet motorszámot "AF"-esíteni ? Mondjuk hogy nem túl olvasható , vagy eltünt az eredeti blokk ... Egyébként a vázszám is AF-es....
MoCSoK Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 hacsak nem a kivonás ideje alatt jár le. Mi van ha lejár ,igaz hogy csak KP-m vizsgával helyezik vissza ?
wookie Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 Ki tudja hogy lehet motorszámot "AF"-esíteni ? Mondjuk hogy nem túl olvasható , vagy eltünt az eredeti blokk ... Egyébként a vázszám is AF-es.... Elvileg be kell menni a kpm-hez műszaki szemlére, vagy pedig műszakin mondani kell hogy olvashatatlan a motorszám.
tgabika76 Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 Mi van ha lejár ,igaz hogy csak KP-m vizsgával helyezik vissza ? Én úgy tudom hogy nem. A téves info onnan ered hogy ahhoz hogy lejárt műszakival el tudd vinni vizsgáztatni az autót, elvileg útvonalengedély kell(ene :D :D ), azt meg ugye az NKH-nál (régebben KPM) adták, és amennyire tudom, csak oda, saját magukhoz, tehát az NKH-hoz/KPM-hez. Ma már ez asszem nem így van, bárhova kérhetsz útvonalengedélyt, vagy ha mondjuk tréleren viszed a vizsgahelyre (mert ugye az fel sem merül bennem hogy bárki is útvonalengedély nélkül autókázna egy forgalomból kivont autóval :D ), akkor bárhol levizsgáztathatod.
nagy istván Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 Ki tudja hogy lehet motorszámot "AF"-esíteni ? Mondjuk hogy nem túl olvasható , vagy eltünt az eredeti blokk ... Egyébként a vázszám is AF-es.... pont ma kérdeztem.... :D nem egyszerű a dolog......elvileg az ha tényleg az eredeti blokkból tünik el a szám és az autóval is minden stimmel.azonban ha vmi már nem frankó az autón akkor már elég kockázatos a dolog......
nagy istván Elküldve Június14, 2011 Elküldve Június14, 2011 van 2-3 db 3.0E légtömegmérőm eladó.L és LE-jetronic-hoz is......tökéletesen működnek,nincsenek a rugóik piszkálva!!!!!
Recommended Posts