lightning Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 fűtőradiátor kiszedve -elég nagy szívás- ránézésre semmi baja sincs, jó állapotú, vízzel feltöltöm semmi baja, víz alatt átfújom semmi baja...cserélni azért fogom mert valahol ki kellett folynia a víznek. -a csövek a jobb oldalon vannak és bal oldalt folyt, na meg a csövek már a motortérbe lógnak be. padlókárpit is fel lett szedve mert szárítom őket...mindkét első taposón van lyuk :) +1 a tűzfalon. reggel megy a karosszériáshoz a kocsi, megcsinálja+még a pótkeréktartót..... zajlik az élet B) jó hallani ezeket a projekteket! Én felcsíkoztam a Senatort! :-) A sogi mondta is ettől biztos jobban megy! A hétvégén bele is nyomtam 700km-ert! Meglepődtem a 4 hengeres moci elég jól bírta! Igaz 80-100 között elfogy az erő, de ez lehet a 4 seb automata miatt van, aztán 2500-as fordulatnál újra erőre kel. Volt egy szakasz ahol 140-el mentem, és észre sem lehetett venni! Amúgy fordulatszámmérőt még nem siikerült 3000 fölé tornásszam! A fogyasztrást nem tudtam pontosan lemérni, mert még nem fogytam ki, de 8 liter alatt tipplem a megetett km alapján! Igaz majdnem összetörtem, vizes aszfalton kavicsfelhordásos kereszteződésben ne kanyarodjatok 60-al!!! De amúgy se!!!! még jó hogy 3 sáv volt!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 ....vizes aszfalton kavicsfelhordásos kereszteződésben ne kanyarodjatok 60-al!!! De amúgy se!!!! még jó hogy 3 sáv volt!!!!.... Áááááá, Gellért nem az a tipus :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 jó hallani ezeket a projekteket! .... Tök jó ez a lelkesedés, de tippem, hogy Gelko most szívesen kihagyta volna ezeket a projekteket.... :) OFF: Még segíteni se tudok neki most, mert éppen a garázst ácsolom.... na, aki még ilyet nem csinált, az próbálja ki egyszer, 200-as szöget beütni a fába kb. százszor.... asszem holnapra mozdulni se fogok tudni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Ha tetőablakos, akkor nézzétek meg a vízelvezető cső a küszöbbe menjen. A motortérben az esőelvezető csatornák, lyukak ne legyenek eltömődve. Ahogy elfolyík a víz a kb 4x2 cm-nyi lyukon, pont egy merevítőbe folyík be aminek az alján kát kicsi lyuk van, amin ki kellene folynia, de az álltalában el szokott dugulni, a kínosabb, hogy előszeretettel elrohad a lemez, amit csak e merevítő szétbontása után lehet cserélni. Ezek után sok sikert és kitartást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 nagyon nem vagyok lelkes...közben telefonált a kasztnis h a tűzfalnak van baja rendesen, de megcsinálja. a fűtőradiátort nem lehet javítani, az új (E2 Rekordé) 23.000 Ft vagy kintről tud valaki hozni ami szintén ilyen árban van...na ez nem lesz...lehet h keresek egy bontottat oszt lesz amig lesz, de ennyit nem adok ki rá....gyártatni lehetne bele de abba kevesebb víz fér el (2-3 dl-el ) és az komolyan érződik a fűtés teljesítményén. Volt aki monzával ezt már végigszívta....egy darabig most nem lesz benne radiátor, a rendszert tegnap már zártam, max kissé darabokban lesz az autó pár napig... Peti szólj ha neketek esetleg van egy felesleges radiátorotok, Szegeden vannak a nagy senator hegyek :) Hic mondtam már h szólj ha kell segíteni ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Győrben van egy Mantás srác, annak rengeteg E Rekord cucca van, biztos van neki fűtőradiátor is. Ha gondolod, megadom az elérhetőségét. (Az az igazság, hogy egy fa$za radiátorom nekem is van a volt Rekordomból, de valahogy bele szeretném faragni a Mantába, úgyhogy inkább nem adom oda, ha nem baj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 jó hallani ezeket a projekteket! Én felcsíkoztam a Senatort! :-) Elromlott a fényképeződ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Őszintén megmondva kétlem, hogy a radiátorod eresztene. Eddig egy Rekorddal sem volt ilyen gond, és nem is hallottam róla. De vidd el hűtőszervízbe és ott tudnak nyomáspróbázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 meg ha dobsz egy képet a radiátorról akkor lehet van is itthon nekem ilyen :) max ki kell ásnom valamelyik dobozból ... régebben voltak gyári újak is de azt elkapkodták anno .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 meg ha dobsz egy képet a radiátorról akkor lehet van is itthon nekem ilyen :) max ki kell ásnom valamelyik dobozból ... régebben voltak gyári újak is de azt elkapkodták anno .... Zsóti!Egyszer csinálhatnál leltárt!Sok jó dolog lehet ott még! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 radiátor classicpartsnál 70 eur szokott lenni, ha kell szólj egyébként áltlában forrasztható, slaggal nyomás alá kell tenni, de 1,5 barnál nagyobb nyomást nm bír el erre figyleni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Zsóti!Egyszer csinálhatnál leltárt!Sok jó dolog lehet ott még! :) Télleg sok cucca van, még anno a Calibra alkatrészekről megkísérelt listát írni, de egy jó egyoldalas litánia után feladta (gondolom elfáradt a gombnyomó ujja :)), és odaírta a végére hogy ha kell valami hívjatok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Őszintén megmondva kétlem, hogy a radiátorod eresztene. Eddig egy Rekorddal sem volt ilyen gond, és nem is hallottam róla. De vidd el hűtőszervízbe és ott tudnak nyomáspróbázni. radiátor a rossz. meg is nézettem, javítani nem lehet...elvileg nemsokára lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Erre mondják, hogy ami még nem volt az jöhet. De még mindig jobb, mintha az autó lenne szitává rohadva :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 De még mindig jobb, mintha az autó lenne szitává rohadva :lol: igazság szerint nem mondtam h nincs :unsure: :wacko: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Akkor szorítok, hogy ne anyum, hanem a nejem Rekordjára hasonlítson :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Zsóti!Egyszer csinálhatnál leltárt!Sok jó dolog lehet ott még! :lol: fhhuu .... szerencsére napról napra fogyogat :D kevés a helyem most . nem úgy van mint régen kinn a telepen melóhelyen , volt 400négyzetméter raktár :unsure: negyedében opel cuccok amit költözéskor el kellett adnom szotyiért mert nem volt hova pakolnom :o ezért adtam el többek között 2 kadett B-t is anno .... :lol: leltár meg felesleges mert ha nekem nincsen akkor tudok szerezni sok mindent :wacko: most frissen van sok kadett szedan 90" 1.8 i szervós ! Kojak barátommal invesztáltunk pár dologra ami marad az meg eladó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Akkor szorítok, hogy ne anyum, hanem a nejem Rekordjára hasonlítson :unsure: köszi :lol: annyira azért nem vészes a helyzet hisz 20 éves autóról beszélünk no meg tudtam is róla...majd ha egyszer meglesz hozzá az akarat akkor meg lesz csinálva...csak az elsőbbség a kabrioé :wacko: azért a koporsót kivehették volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Ma majdnem sírtam!!! kb két hete szólt egy haver, hogy az egyik szegedi bontóban látott egy aranymetál C Commodore-t! Azt mondta kívül egészen egyben volt, szépek voltak a kromok a lökösön, a belseje meg hibátlan zsemle színű plüs volt. Aznap sajna nem tudtam elmenni, aztán úgy alakult hogy a következő héten sem, hát ma sikerült. Lehet kár volt... keresem a gépet.. közben sétálgatok látom rengeteg szar 80-90es évekbeli semmire való autó van szana szét, á akkor ez biztos megvan még! No megkérdem az egyik ott dolgozót tud-e róla valamit. Mondja igen! Már nincs meg. Kérdem valaki elvitte? A válasz nem bezúztuk már 3 hete itt kerülgettük! :unsure: Na mondom ez ######a! Semmi nem maradt belőle! Szomorúan ballagtam kifelé, közben majdnem elgázolt a targoncás! Sietett, hogy a villáival mihamarabb bezúzza épp egy soron következő Fiat szélvédőit, jobbról balról szemből, aztán felkapta be a műhelybe, fútóművet lenyisszant, motor ki, vége megszünt autónak lenni.. láttam lelki szemeim előtt a Commodore sikolyát is, mikor a targoncásfiú kiszúrja a szemeit, és kitépi a szívét..... Állítólag szebb állapotban volt, mint amit most vettem Senatort... R.I.P. Commo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 :unsure: szomorú sztori ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 senator hűtője kivéve, holnap viszem műhelybe hogy kezdjenek vele valamit :unsure: azért kellett kivenni mert fél nap alatt elfolyt az összes víz belőle a bal alsó saroknál és remélem emiatt volt teljesen levegős a rendszer....ha nem lehet javítani akkor keresek bele egy másikat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 3200ért mondja, állítólag télen sose használta http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=51551539 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 senator hűtője kivéve, holnap viszem műhelybe hogy kezdjenek vele valamit :unsure: azért kellett kivenni mert fél nap alatt elfolyt az összes víz belőle a bal alsó saroknál és remélem emiatt volt teljesen levegős a rendszer....ha nem lehet javítani akkor keresek bele egy másikat :wacko: hűtő megoldva...kapott egy teljesen újat -amit kicsit alakítani kellett de nagyon szépen megcsinálták. kedztem volna örülni de a vízfolyás nem szűnt meg és egy csőcsere után rájöttünk hogy a vízpumpa ereszti a vizet -szemmel láthatóan csöpög. Boldogságom határtalan...hétfőn lesz megcsinálva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Hali! Szeretném a segitségeteket kérni, hogy a következő autó, megéri-e az árát: Katt ide Ha a vásárlás melett döntenék, akkor mire figyeljek oda, ha megnézem az autót? Válaszokat előre is köszi: Colin Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ha jól emlékszem Darknak van-volt ilyen Rekordja, amit ő rázott gatyába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts