nagy istván Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Kiváncsi vagyok h tudja e valki hogy mit hivnak 3000GSI-nek !? :D gsi nem volt csak gse........és pl. a recaro beletartozott.......meg még pár apróság.....speer......stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 gsi nem volt csak gse........ ugy van ,viszont omega A -ban már volt : 3000GSI 24V -nek hivták , recaro volt benne,az van az enyémben is. itt egy ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 A legtöbb opelban recaro ülések vannak, mivel az volt a beszállító. :D Pl a sima gl vectránkban is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Na, megkaptam végre a krómperemeket a tulajtól. :D Érdekes, hogy igazából rozsdamentes acél. :lol: nagyon szép! Hol lehet ilyen peremet kapni ? és milyen méretekben? és mennyi az annyi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 A legtöbb opelban recaro ülések vannak, mivel az volt a beszállító. :D Pl a sima gl vectránkban is. :lol: no meg a senator B ben is minden ülés recaro... vszinu az omegaban is. de nekem van recaro sportom is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 nagyon szép! Hol lehet ilyen peremet kapni ? és milyen méretekben? és mennyi az annyi ? Ez kérlek szépen gyári, annó járt a nem tudom melyik felszereltséghez. Vagy extraként kérhetted. Gondolom van többféle méretben is. Multkor a vastelepen is találtam 3 egyformát, hibátlanok voltak, hülye fejjel otthagytam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 hülye fejjel otthagytam. :D nem vitás....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 nagyon szép! Hol lehet ilyen peremet kapni ? és milyen méretekben? és mennyi az annyi ? --- Ilyen perem, nagy örömöt szerzett anó a tulajoknak- fel dobta a kocsit rendesen... -Ha ez tényleg fém és nem alu ötvözet akkor sokáig szép lesz.. Persze ha nem megy alá sok sár és víz akkor sokáig kitart ez a típus... Mert a másik verzió amit lehet kapni :D .,, nem mindig azok anyaga sajnos már nem a régi minőség... HOMASITA-- Ban láttam már egyszer---- A MoCsok -nak meg minek??? Mikor tele van szép alufelnikkel..... :lol: ... Ui... Austria--- Bécsújhely.... Conrad Shop Ott találsz 14- 16 col ig... ÓCCSSSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ '''~~~~~ Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 -- GSE --- 1986 ig volt ( persze tudtommal ) :D De megnézem a sógorok oldalán mit ír..... -- GSI --- 86 tól viselli a nevet--- Szóval akkor ebből az derül ki, hogy valaki kitalált egy másik új betü össze tételt... Ebből adódóan szinte majdnem meg egyezett az előddel... Természetesen amit minap olvastam ezekbe a kocsikba is sok olyan extrát +ba lehetett kérni ami nem volt alap... --- pepita mintás ülések -- Fordulatszám -- Digitális Óra csoport-- Ez is Opció volt..... :lol: .. A Sport ülések benne voltak -- csak kétfélét lehetett rendelni bele. Persze itt is volt , hogy melyik része legyen a bőrözött... Sport kormány 2-3 féléből lehet választani. -- Alapjából a felszereltség--- Régen a difi is opcióként lehetett rendelni.. és hogy ha a pasi csapatni akaart vele akkor volt , hogy a nagyobbikat rendelték... ( De mivel nagyon húzós volt anó az ára... Már néha akciók alkalmával ezeket bele rakták holmi Senátorok ba is.... :) ... -- Motor-- azt passzolom... Seni-Monzi--- az csak 3000 literesek - de utánna lesek--- a kadett Corsa- GSI ügye ezek fiatalabbak és első kerekesek.--- ezé nincs difi opcióban ... hátul--- -- ha meg van a történelem-- akkor fel teszem az olvasmányt---- Üdv mindenkinek-- És jó hétvégi autózgatásokat..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 keresek monza A2-es ülésfűtéskapcsolót és hátsóablaktörlő kapcsolót........hátha van vkinek .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Van e E Rekordból egy BOSCH pótlevegő bizbattyúm. Valakinek? Ha kell lefotózom,látszik a BOSCH száma is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Van e E Rekordból egy BOSCH pótlevegő bizbattyúm. Valakinek? Ha kell lefotózom,látszik a BOSCH száma is. szűkitsük a kört......L vagy LE-jetronic-hoz? fotó jó lenne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 A MoCsok -nak meg minek??? van ám egy pár 8x15-ös és 10x15-ös acél felnim is , ET10 körül vannak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 szűkitsük a kört......L vagy LE-jetronic-hoz? fotó jó lenne..... Szerintem a 2,2-höz adták. Tudod nekem a 2.0-ás L Jetronicjával lett összrakva azért maradhatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 van ám egy pár 8x15-ös és 10x15-ös acél felnim is , ET10 körül vannak.... --Gondolom ezeket is csináltattad?? Vagy készen vetted?? .-Régen a Fiat felnijeimet Vágattam szét és abba rakattam előre 2 cm Hátsóba 3,5cm -- Álatul jól meg csinálta a bácsi... És szépen el lett dolgozva.. Jól is mutatott a Fiat 132 esen.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 ugy van ,viszont omega A -ban már volt : 3000GSI 24V -nek hivták , recaro volt benne,az van az enyémben is. szép pirosat még látni néha ... v.ki amikor először vezette az egyiket, utána azt mondta, hogy : "Ijesztően megy a gép!" /éppen akkor hozták be...úgy három éve/ vajon milyen váltót adtak hozzá ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 van ám egy pár 8x15-ös és 10x15-ös acél felnim is , ET10 körül vannak.... BiZserget-ő--- 4x, 5x ? 100 -10-20 ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 A Piros az nem csak egyszerű 3000 literes?? Nincs más felség jelzés rajta... Ja meg eladó az a kocsi... -- Nagyon hűűű az a felni ,mert hogy 15 ös is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ma 2 éve,hogy eladtam: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ma 2 éve,hogy eladtam: :D Egy perc néma ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Kattints a "javít" gombra majd a kép linkje elől és mögül töröld ki az:[img ]és [ /img] tagokat mert képpel nem idézünk hozzászólást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ma 2 éve,hogy eladtam: :lol: mazohista vagy......ne fájdisd a szíved..... :D lesz még ilyen autód....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 - kecskeméti Buli--- -- Kecskeméten a II. Rákóczi Ferenc Iskola sportcsarnokában (Tóth Lajos sétány 2.) rendezik az Oldtimer Showt, amelyen 80 veterán járművet mutat be az Oldtimer Show Kft. A kiállítás március 12 és 15. között 9-18 óra között tart nyitva, a felnőttjegy 2000 forintba kerül. Az autóval érkezők a Batthyányi utca felöl közelítsék meg a kiállítóhelyet, ingyenes parkolás a Burga u. 15-ben lehetséges. -- Jön valaki ,mondjuk Hétfőn?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dancsine Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 A Piros az nem csak egyszerű 3000 literes?? Nincs más felség jelzés rajta... Ja meg eladó az a kocsi... -- Nagyon hűűű az a felni ,mert hogy 15 ös is.... Mintha a két hátsó lámpa között majdnem fekete lett volna... Eladó? biztos egyről beszélünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Mintha a két hátsó lámpa között majdnem fekete lett volna... Eladó? biztos egyről beszélünk :D Gyönyörű piros. Volt a nyári bulin is.. Szinte a hangját sem lehetett hallani. Úgy járt a motorja. ha nem ő az eladó amire te gondolsz akkor ez másik.. Kispest?? Vagy Lőrinci a srác. vékony magas... Gyári felni van rajta. majdnem olyan mint neked van.. széles küllős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts