wookie Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 nekem volt a caravan-ban......a többit nem tom.csak a tengerentúlra készült ilyen én úgy tudom...... Gondolom az tök más mint a sedané. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Jó neked! Meg nekem is, (úgy néz ki, hogy) a vez.mű tengelye nálam köt ki. Meg annak is aki megvette, mert csinálhat belőle valami szépet! <_< :D :D Ezek a koordináták engem az Óceánba tettek, pedig egy jókora betonozott platz engem hivatalból érdekel... a tengelyt használd egészségel....... a koordinátát meg a googli adta.....ennyi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Gondolom az tök más mint a sedané. kicsit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 a tengelyt használd egészségel....... a koordinátát meg a googli adta.....ennyi.... a googli oldalán a térkép résznél ezt beirom(47.489863,19.143408)és nekem kiadja......nyíl jelöli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 a googli oldalán a térkép résznél ezt beirom(47.489863,19.143408)és nekem kiadja......nyíl jelöli. ide írd be:http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 ide írd be:http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl meg néztem,szép nagy beton patkó..... az a tartály,amit pesten láttam ,állva szerelhető lenne a potkerekem helyére ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 meg néztem,szép nagy beton patkó..... az a tartály,amit pesten láttam ,állva szerelhető lenne a potkerekem helyére ? igen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 meg néztem,szép nagy beton patkó..... 47.487377,19.149608 a fekete-piros-zöld göngyöleg télen nincs ott ami most látszik a képen.........van ott egy kisebb összefüggő petonplacc......az is jó szokott lenni hóban.....valahol a jutyúbon van fent pár video amint az ifával gyakorolok......a biztonságiak szokták élvezni a zártláncú kamerahálozat előnyit ilyenkor... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 na ma érdekes dolgot tapasztaltam:szétszedtem részben a régi 2.4-es motoromat.eddig ez volt az autóban......kiszedtem az első hengerből a dugót és lám......látszik még a hónolás.....a főtengely hibátlan,ezt tudtam is. a henger viszont meglepett,már komolyan ette az olajat és a kartergáz is felért egy trabival.... a kipuffnyílások közül az elsőnek volt fekete a belseje,a többi hófehér volt.ezért gondoltam,hogy ez lehet e leggyengébb..... majd szétszedem vmikor az egészet és kiváncsi leszek azokra is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 kiváncsi vagyok mi a végleges diagnozis! És hany lityis az a pótkeréktartály ? mennyiért adod,ha adod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 47.487377,19.149608) Érdekes lehet IFA-val driftelni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Érdekes lehet IFA-val driftelni <_< Ha hullaszállítóval lehet............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 kiváncsi vagyok mi a végleges diagnozis! És hany lityis az a pótkeréktartály ? mennyiért adod,ha adod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Érdekes lehet IFA-val driftelni <_< van rajta difizár hátul(elöl is :D )meg ha felemelem a tolólapot akkor elég orrnehéz lesz.egyhelyben megfordul simán.....szoktam élvezni a dolgot.. . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 van rajta difizár hátul(elöl is <_< )meg ha felemelem a tolólapot akkor elég orrnehéz lesz.egyhelyben megfordul simán.....szoktam élvezni a dolgot.. . :D Akkor az iseten is arra teremtette :D (Télen driftelő ikarus buszban már ültem... na az vidám volt) el nem annyira akarom adni.....nem lehet normálisat találni már sajnos......én is ezért spájzoltam be jó sokat. ez asszem 45 liter bruttó,de annyit lehet is bele tölteni mint emlitettem. ezekből max. 60 literes van,de az megfizethetetlen,mert azok még fiatalok.van még nyomáspróbájuk-ergó legálisan beépíthető. lehet 2 tartályt is berakni...egy pótkerék és egy hengeres kombót.a hengerest meg ki lehet venni 3 perc alatt ha útban van...... Nem kell nekem nagy,a hengeres nem nagyon jön be.... Ez jó árban van? : gáztartály Ha hullaszállítóval lehet............... Láttam már,faxa! Őrültek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Nem kell nekem nagy,a hengeres nem nagyon jön be.... Ez jó árban van? : gáztartály valszeg ez már új multis...azt nem tudod teletankolni 100%-ra....van rajta biztonsági lefujó szelep.......csak a régieket lehet...és a két féle multi meg nem csereszavatos.gondoltak rá ne lehessen összecserélni.az új fajta tartályokat csak 25 bar-al nyomáspróbázzák.a régieket 45-55 között.2x olyan nehezek is..... ha nagyon nem találsz akkor adok egyet,de azért próbálj meg kukázni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 kiváncsi vagyok mi a végleges diagnozis! ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 van 2.4-es cih motorhoz szívócsonkom eladó.......és 4 db használt dugó.ha vkinek épp kellene......van alukarter is erre.....8 db jó hidrótőke.....meg még mit tom mi..... smile.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 valszeg ez már új multis...azt nem tudod teletankolni 100%-ra....van rajta biztonsági lefujó szelep.......csak a régieket lehet...és a két féle multi meg nem csereszavatos.gondoltak rá ne lehessen összecserélni.az új fajta tartályokat csak 25 bar-al nyomáspróbázzák.a régieket 45-55 között.2x olyan nehezek is..... ha nagyon nem találsz akkor adok egyet,de azért próbálj meg kukázni.... köszi! Igyekszem valamit talalni,valami régi jol feltölthető tankot! remélem a gépműhelyes biztatót mond és még lehet fúrni az első hengert..... szerzel 1.9-es blokkot és hozzá furatod ezekhez a dugókhoz,átraksz mindent.. van 2.4-es cih motorhoz szívócsonkom eladó.......és 4 db használt dugó.ha vkinek épp kellene......van alukarter is erre.....8 db jó hidrótőke.....meg még mit tom mi..... smile.gif elbontod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 szerzel 1.9-es blokkot és hozzá furatod ezekhez a dugókhoz,átraksz mindent.. elbontod? van 1.9-es blokkom,de nem akarom egyből felhasználni.... nem bontok semmit csak a felesleges dolgoktól szabadulnék.....vagy megy a kukába(méh) nekem a 3.0-s szívócsonk lesz majd fent,ezért nem kell a sajátja. a régi dugók meg szemre tökéletesek,szintúgy a gyűrűk.nem voltak leragadva......hátha vkinek épp ez kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 hátha vkinek épp ez kell. pár nap és ugrik a majom a vizbe ,berakjuk a 30E motort a c30le helyére.... Mióta áll ez a blokk, vizpumpa kiszáradt már??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 van 1.9-es blokkom,de nem akarom egyből felhasználni.... nem bontok semmit csak a felesleges dolgoktól szabadulnék.....vagy megy a kukába(méh) nekem a 3.0-s szívócsonk lesz majd fent,ezért nem kell a sajátja. a régi dugók meg szemre tökéletesek,szintúgy a gyűrűk.nem voltak leragadva......hátha vkinek épp ez kell. csak dugó? Vagy hajtókar is? Mennyi lenne am? Nem mintha most lenne rá lóvém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 pár nap és ugrik a majom a vizbe ,berakjuk a 30E motort a c30le helyére.... Mióta áll ez a blokk, vizpumpa kiszáradt már??? kb. 3 hónapja...fagyálló volt benne szal lehet jó is akár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 csak dugó? Vagy hajtókar is? Mennyi lenne am? Nem mintha most lenne rá lóvém. csak dugó......amúgy meg ha nem akarsz venni akkor ne kérdezd az árát.... <_< indulj ki az új árából.......nem ezen fogok meggazdagodni.. ..hidd el..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 pár nap és ugrik a majom a vizbe ,berakjuk a 30E motort a c30le helyére.... Mióta áll ez a blokk, vizpumpa kiszáradt már??? tas van már? ha jönnétek a cuccért azért szóljatok időben....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts