nagy istván Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Hát nem t'om, de én inkább szaporítanám a lovak számát... :lol: azért érdekes vagy....sokba ne kerüljön az üzemeltetés,de azért legyen egy lóerőgyár.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 igaz draga ,de az injektoros gázrendszerekel el lehet érni teljesitmény növekményt ,programozhatóak sok szinten (egy ismerősom 2.6-os audi-ja jobban ment vele mint bezinen) + ahoz is nagy előgyujtás meg kompressio kell,a gáz is több mint 100 oktán! azt hiszem 4 hengerbe 200 körül rakják Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 igaz draga ,de az injektoros gázrendszerekel el lehet érni teljesitmény növekményt ,programozhatóak sok szinten (egy ismerősom 2.6-os audi-ja jobban ment vele mint bezinen) + ahoz is nagy előgyujtás meg kompressio kell,a gáz is több mint 100 oktán! azt hiszem 4 hengerbe 200 körül rakják egy jól beállított szekvenciális szett nemhogy nem ront hanem növel a teljesítményen....igaz ott nem 10% a fogyinövekedés hanem 30 körül van. nekem a keverőfejjel is jobban megy gázzal mint sima benzinnel. a gáz 104-109 oktán között van,függ hogy téli vagy nyári a gáz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 azért érdekes vagy....sokba ne kerüljön az üzemeltetés,de azért legyen egy lóerőgyár.... :lol: Hát nem? :D Inkább használom ritkábban, de ha kell, akkor menjen. Plusz a gáz egy csomó helyet elvesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 egy beszéltem egy gázosal erről és azt mondta hogy fel tudja ugy progizni hogy fix terhelésen szegény keverék megy ,alig eszik.. Ha pedig nyomom neki akkor átvált egy másik programra és ott kapja rendesen,annyit amennyi csak kell neki a max teljesitményhez.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Plusz a gáz egy csomó helyet elvesz. max a pótkerék helyét, tarthatsz helyette defekt sprét.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 max a pótkerék helyét, tarthatsz helyette defekt sprét.. Defekt spré? Hagyjuk... :lol: Egy pótkeréktartállyal nem tudom mikor mész el 1000km-t, egy tankolással. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Egy pótkeréktartállyal nem tudom mikor mész el 1000km-t, egy tankolással. :lol: 1000-et ? ejjj,nem szibériában lakunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 1000-et ? ejjj,nem szibériában lakunk... :lol: Dolog, de azért kellemes volt mikor itthontól nürnbergig nem kellett megállni tankolni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 beszéltem egy gázosal erről és azt mondta hogy fel tudja ugy progizni hogy fix terhelésen szegény keverék megy ,alig eszik.. Ha pedig nyomom neki akkor átvált egy másik programra és ott kapja rendesen,annyit amennyi csak kell neki a max teljesitményhez.. az újabb gáz ecu-kat már eléggé finoman lehet progizni.....szinte 20-50 fordulatonként lehet hozzárendelni a keveréket......de azért én még nem láttam olyan gázrendszert amiben több progi futott volna......ez max. a gabi etanolos cuccában van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Defekt spré? Hagyjuk... :lol: Egy pótkeréktartállyal nem tudom mikor mész el 1000km-t, egy tankolással. :D mankókerék.......nekem is ez van minden autónkban. B) teljesen jól szolgál. 1000 km-t meg max diesel-el mész el annyit.......amikor túratankom volt akkor sem mentem el vele annyit,pedig az 117 liter volt......igaz én mindíg sietek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 1000-et ? ejjj,nem szibériában lakunk... :lol: igaz....ez a balkán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 mankókerék.......nekem is ez van minden autónkban. :lol: teljesen jól szolgál. 1000 km-t meg max diesel-el mész el annyit.......amikor túratankom volt akkor sem mentem el vele annyit,pedig az 117 liter volt......igaz én mindíg sietek... :D Vectra A c16nz, 5.3-as fogyi, 130 körül. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 az újabb gáz ecu-kat már eléggé finoman lehet progizni.....szinte 20-50 fordulatonként lehet hozzárendelni a keveréket......de azért én még nem láttam olyan gázrendszert amiben több progi futott volna......ez max. a gabi etanolos cuccában van..... lehet ,nem tudom.. Amugy igazad van,a jó öreg keverőfejes lambda sonda vezérelt cucc ,az ritkan romlik el , egyszerű mint egy fa ék! szivósor robbanástol nem tartaasz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2011 Limuzin Rekordba nem lehet pótkeréktartályt rakni, mert áll a pótkerék mint a Ladában. 68 literes tartály megy bele, amibe kb 60 liter gáz fér. Ez kb 600 km. Ha hozzáveszed a 65 liter benzint, akkor összesen 1250 km a hatótáv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2011 lehet ,nem tudom.. Amugy igazad van,a jó öreg keverőfejes lambda sonda vezérelt cucc ,az ritkan romlik el , egyszerű mint egy fa ék! szivósor robbanástol nem tartaasz?? Nekem ilyen cucc van az Omegában. Tényleg nincs vele semmi gond, de a beszerelés óta nem tudják tökéletesen beállítani, mert közepes gázon fullad az autó. Visszarobbanás ellen be van építve két szelep a szívőcsövekbe, ami kinyit, ha robbanna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Limuzin Rekordba nem lehet pótkeréktartályt rakni, mert áll a pótkerék mint a Ladában. 68 literes tartály megy bele, amibe kb 60 liter gáz fér. Ez kb 600 km. Ha hozzáveszed a 65 liter benzint, akkor összesen 1250 km a hatótáv :lol: van álló pótkeréktartály is...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 lehet ,nem tudom.. Amugy igazad van,a jó öreg keverőfejes lambda sonda vezérelt cucc ,az ritkan romlik el , egyszerű mint egy fa ék! szivósor robbanástol nem tartaasz?? feltalálták a visszarobbanásgátlót......nekem ráadásul nem lambdavezérelt a gázom....kézzel beállítom aztán megy.még egyszerübb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Vectra A c16nz, 5.3-as fogyi, 130 körül. :lol: meg gondolom tojás a lábad alatt... :D igy nekem is evett az asszonynál 6.8-at a 2.4-es motor pályán.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 meg gondolom tojás a lábad alatt... <_< igy nekem is evett az asszonynál 6.8-at a 2.4-es motor pályán.... :D nekem is evett az automata 24v senator B : 7.4L-t pályán ,erős ködben (70-80-nál) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 feltalálták a visszarobbanásgátlót...... gondoltam.... viszont haveromnak a c30se motorján is volt (elvileg) ,de 3 szor robbant le neki a légtömegmérő és a szivócső... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 gondoltam.... viszont haveromnak a c30se motorján is volt (elvileg) ,de 3 szor robbant le neki a légtömegmérő és a szivócső... akkor az nem zárt rendesen.....ha zár akkor nem tud baja lenni semminek sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2011 van álló pótkeréktartály is...... <_< Ezt mondtad már, de a Pécsi Gázautósok állítják, hogy csak fekvő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 mert közepes gázon fullad az autó. Ugye 30xe-n van az a cucc ? Azon van valami olyasmi mint a dual ram ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2011 Ugye 30xe-n van az a cucc ? Azon van valami olyasmi mint a dual ram ? Van, hogy rohadna meg <_< Ráadásul az első szelep nem is akar nyitni, csak a hátsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts